Прагляд Поўнай Версіі : Памер файла backup edc16c39 fiat bravo II 1.6 120cv 5
Добрай раніцы, я зрабіў рэзервовую копію edc16c39 з ktag і ў канцы з'явілася памылка check, я даў увод і sw, паказаў файл правільна чытаць. Пасля я чытаў flash і eprom і ўсё наладзіць не памылка, а памер флэш-памяці выпраўленыя.
Праверце, каб памер рэзервовага чытаю 650kb, у мінулым я чытаў іншы edc16c39 на 1.9 заўсёды для fiat гбц і кв-гэта памер быў менш (526kb)... Робячы хуткі пошук на форуме я не знайшоў шмат, рэзервовага капіявання і адзінай 1.6 fiat мае памер менш(545kb) у маёй, але нават eprom, у файле спампаваць-4 кб, а ў тым, што я чытаў, 8kb.
Цяпер я хацеў бы зразумець, калі гэта толькі мая параноя і на самай справе правільна прачытаць файл рэзервовай копіі розных памераў або ёсць што-то, што не ідзе, як трэба. І тым, што ёсць я хацеў бы зразумець, што змяшчаецца ўнутры файла рэзервовай копіі, раз і назаўжды.
Прыкладаю файл рэзервовага капіявання ложак.
Дзякуй
Я не KTag але мае інструменты чытаюць з EDC16C39 Flash M58BW016cB 2,048 Kb E2Prom 4 кб
Рэзервовае капіяванне і файлаў з Flash і E2Prom Сціскаюцца "як" файл rar..
калі вы пішаце Рэзервовую копію ўнутры ECU інструмент распакоўвае і піша Flash & E2Prom..
затым трэба нашмат больш, каб захаваць для чытання..
калі ты будзеш працаваць на Flash, і лепш чытаць файлы па асобнасці..
яшчэ адзін прыклад
EDC16C8 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Рэзервовага капіявання 343Kb
яшчэ адзін прыклад
MJD6F3 Flash M58BW016xB 2,048 Kb E2Prom 4 кб, MPC563/4 516Kb Рэзервовага капіявання 290Kb
яшчэ адзін прыклад
MJD6JF MPC555/6, які ў дадзеным выпадку змяшчае кіравання рухавіком 452Kb E2Prom 4 кб
яшчэ адзін прыклад
EDC16C34 Flash M58BW016XB 2,048 Kb E2Prom 8Kb
яшчэ адзін прыклад
EDC16C9 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Рэзервовага капіявання 441Kb
Я не KTag але мае інструменты чытаюць з EDC16C39 Flash M58BW016cB 2,048 Kb E2Prom 4 кб
Рэзервовае капіяванне і файлаў з Flash і E2Prom Сціскаюцца "як" файл rar..
калі вы пішаце Рэзервовую копію ўнутры ECU інструмент распакоўвае і піша Flash & E2Prom..
затым трэба нашмат больш, каб захаваць для чытання..
калі ты будзеш працаваць на Flash, і лепш чытаць файлы па асобнасці..
яшчэ адзін прыклад
EDC16C8 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Рэзервовага капіявання 343Kb
яшчэ адзін прыклад
MJD6F3 Flash M58BW016xB 2,048 Kb E2Prom 4 кб, MPC563/4 516Kb Рэзервовага капіявання 290Kb
яшчэ адзін прыклад
MJD6JF MPC555/6, які ў дадзеным выпадку змяшчае кіравання рухавіком 452Kb E2Prom 4 кб
яшчэ адзін прыклад
EDC16C34 Flash M58BW016XB 2,048 Kb E2Prom 8Kb
яшчэ адзін прыклад
EDC16C9 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Рэзервовага капіявання 441Kb
Дзякуй, я меркавала, што гэта свайго роду набор сціснуты, але гэта была толькі мая гіпотэза, пацверджанне, здымае ўсе сумневы.
Што тычыцца рэзервовага капіявання, звычайна, калі я раблю ў школе, я зраблю рэзервовую копію, а затым чытаю у прыватнасці, тое, што мяне цікавіць. Можа быць, усё сыходзіцца, таму што ўспышка мае правільныя памеры файла і параўнаць з разгляду першапачаткова варта. Напэўна, бачылі, што eprom, ложкі ад 8 кб гэта нармальна, што рэзервовую копію мае вага вышэй, чым у раней прачытанай мной або знайсці на форуме, якія маюць змест ніжэй, чым у eprom.
Больш, што яшчэ ў мяне параноя на гэтую памылку, калі ласка, праверце, што я ніколі не меў, і пасля таго, як адкрыецца flash з winols мне кажа памылка кантрольнай сумы, каб выправіць. Што я думаў, што таксама здарылася з іншымі файламі, але аўтамабіль наўрад ці ён будзе свяціцца з такой праблемай, але набор рэчаў, ён западозрыў нядобрае.
Я табе яшчэ раз, дзякуй cinqueturbo, каб хутка рэагаваць.
гэты тып ecu не чытае бд, ўжо спрабаваў, той факт, што ён даў табе памылка cks можа залежаць ад таго, флэш-памяці і зменены, ktag робіць гэта, што тычыцца памеру рэзервовай копіі можа вар'іравацца ад аднаго чытання да іншага.
Вы маеце рацыю ugoboss файл ўнутры ўжо быў зменены раней. Добра ведаць, што можа вар'іравацца ад аднаго чытання да іншага, і аб'ём рэзервовага капіявання.
Для катэгорыі ecu, што гэта значыць? Таму што я іншы edc16c39 заўсёды на bravo II 1.6 120 €5 я змог прачытаць (певень v54), але ніколі не была закранута раней, у той час як заўседы edc16c39, але на bravoII 1.9 120cv €4 ужо зменены я змог прачытаць з кесс. Я не правяраў, калі магчыма, змяніць тып флэш паміж ecu і іншы, кіраванне як раз у мяне момант часу.
вы ўпэўненыя, што вы не можаце зрабіць бд? таму, што тады?
На некаторыя не маюць Kline правадной..
Вы маеце рацыю ugoboss файл ўнутры ўжо быў зменены раней. Добра ведаць, што можа вар'іравацца ад аднаго чытання да іншага, і аб'ём рэзервовага капіявання.
Для катэгорыі ecu, што гэта значыць? Таму што я іншы edc16c39 заўсёды на bravo II 1.6 120 €5 я змог прачытаць (певень v54), але ніколі не была закранута раней, у той час як заўседы edc16c39, але на bravoII 1.9 120cv €4 ужо зменены я змог прачытаць з кесс. Я не правяраў, калі магчыма, змяніць тып флэш паміж ecu і іншы, кіраванне як раз у мяне момант часу.
На c39 4 я-адкрытая кніга....законы з любым інструментам, у паслядоўны, у той час як 5 не больш за пархатых, і нейкі інструмент не можа іх прачытаць