Прагляд Поўнай Версіі : праграмнага забеспячэння і mac......шлюб немагчымым?
я адчайна шукаюць якой-небудзь праграмы (асабліва дыягностыка), які можа працаваць на mac......хто мне пу? дапамагчы?
Дзякуй
Франчэска
ммм... я ведаю, але я думаю, што я ведаю, што такое немагчыма ... перыяд, я хацеў бы выкарыстаць linux x-гэта рэч.... але адзінае, што вы можаце зрабіць для мяне.... makkina віртуальнай і вырашыць вашу праблему....
выбачайце, невуцтва, што вы маеце на ўвазе пад віртуальнай машыны? я думаў, што купіць за 300€ноўтбук і выкарыстоўвайце яго толькі для гэтага.
msport (exil77grande)
24-10-2012, 10:22
выбачайце, невуцтва, што вы маеце на ўвазе пад віртуальнай машыны? я думаў, што купіць за 300€ноўтбук і выкарыстоўвайце яго толькі для гэтага.
для віртуальнай машыны, ен мае намер інтэграваць праз парамэтар таксама сістэмы з xp на вашым пк, але шчыра кажучы, я прапаную другі варыянт, г.зн. пк з xp, каб зрабіць толькі, што, магчыма, чыстай, без вірусаў і многае іншае.
ecuboost
24-10-2012, 12:55
я прапаную віртуальную машыну ? інтэрнэт і, акрамя таго, на mac працуе на асколак, вы sembrer? мець новы кампутар.
Каманду электроніка
24-10-2012, 13:15
Я згодны з msport
для віртуальнай машыны, ен мае намер інтэграваць праз парамэтар таксама сістэмы з xp на вашым пк, але шчыра кажучы, я прапаную другі варыянт, г.зн. пк з xp, каб зрабіць толькі, што, магчыма, чыстай, без вірусаў і многае іншае.
вы, на самай справе я разглядаю невялікі кампутар толькі для выкарыстання гэтага вакууму працуе, толькі запраграмаваны для дыягностыкі
калі ? толькі для дыягностыкі.... іх вы марнуеце, каб зрабіць 300€ для нетбука???? дай мне прамую на mac makkina віртуальны працуе ў аскепак.... першы тэст у парадку,.... у выпадку, калі вам не падабаецца... купіце нетбук.... ? толькі для дыягностыкі!!!
і ад....вы пераканалі мяне, давайце паспрабуем. :)
тады.....pc l я знайшоў, я "скралі" да чалавека, які не l я выкарыстаў больш....(мой брат) ahahahha.......таму ідэя, mac, падскочыў, прама цяпер я шукаю elm 327 зменены ў выкарыстанні з multiecuscan....што скажыце?
ecuboost
03-11-2012, 15:26
тады.....pc l я знайшоў, я "скралі" да чалавека, які не l я выкарыстаў больш....(мой брат) ahahahha.......таму ідэя, mac, падскочыў, прама цяпер я шукаю elm 327 зменены ў выкарыстанні з multiecuscan....што скажыце?
змяніць як?
змяніць як?
c'? кіраўніцтва на форуме......я бачыў, але не памятаю дзе......
c'? кіраўніцтва на форуме......я бачыў, але не памятаю дзе......
няма няма....выбачайце, я зрабіў блытаніны паміж першым :) я бачыў на форуме, прысвечаны маей abarth........
па мне... x тое, што варта... купіць крычы... я, я, заплацілі 54 еўра!!!
па мне... х, тое, што варта купіць... крычы... я l' я заплаціў 54?!!!
дзе і калі? у вас есць спасылка? дзякуй
дзе і калі? у вас есць спасылка? дзякуй
але паглядзець, што ў краме на форум вы знойдзеце тое, што cerchichiedi ў msport сур'езнае твар і даступна.
але паглядзець, што ў краме на форум вы знойдзеце тое, што cerchichiedi ў msport сур'езнае твар і даступна.