КПК

Перегляд Повної Версії : lancia y залишається швидке

Giuseppe2016
хлопці, у мене є lancia y дизель, який залишається швидке я поясню краще, якщо гуляти нормально, нічого незвичайного якщо постріл більше руху до 3500 оборотів і кидаю газ машина залишається швидке протягом декількох секунд, перш ніж падіння оборотів і робить це тільки в передачі

Andrea1
Діагностика нічого не говорить?

Грім
хлопці, у мене є lancia y дизель, який залишається швидке я поясню краще, якщо гуляти нормально, нічого незвичайного якщо постріл більше руху до 3500 оборотів і кидаю газ машина залишається швидке протягом декількох секунд, перш ніж падіння оборотів і робить це тільки в передачі
Йосип автомобіль і був перепризначений або орі?

carfree
привіт і дизель або бензин ?

Giuseppe2016
автомобіль в дизель, і в діагнозі помилка u1706 лінії CAN ABS

Грім
коли він робить це явище і пов'язане з приростом в карті зроблені погано..якщо оригінальний карту, потрібно перевірити лінію, abs, слідуючи в діагностиці.але і дивно, як дефект і що ви від цієї помилки.ви впевнені, що і оригінал, ви перевірили файл?

Giuseppe2016
ні, ні, я перевірив, але і леді, я не думаю, я запитав, збільшившись на карті

Грім
ні, ні, я перевірив, але і леді, я не думаю, я запитав, збільшившись на карті

перевірте,в 99%, коли тому з цією проблемою і 2-я карта педалі збільшується погано

Giuseppe2016
коли він може бути, цікаво, до мене прийшов для простого розрізання і різні шуми потім я пішов на вулицю, і я зрозумів, що буду тримати тебе в курсі спасибі за час

Грім
перевірте зчитує файл і подивитися, якщо це оригінал або мод .тримай нас в курсі

guidotacco
перевірте,в 99%, коли тому з цією проблемою і 2-я карта педалі збільшується погано
я б його використав?

sergiot
у цих випадках карта не має ніякого відношення.
перевір рівень масла в чашці, або занадто багато, або ви забрудненого дизельного палива.
якщо замінити масло, все владнається.