Перегляд Повної Версії : Читання в jtag
привіт хлопці, я шукаю деяку інформацію ще про ecu моєї машини mjd 8f2.g2 hw00p sw g201
коли я відкриваю ksuit, і я хотів би читати в школі це екю, мені інформація про будь-контактний для підключення і schedino деякі зокрема .
як слід пов'язати саме? schedino, де й знайти?
в "комплект" я взяв c і schedino marelli, але посилання у мене виглядають як на фото.
мені хтось може освітлити l ідеї?
для того, щоб прочитати її в jtag, я залишки дроту (кольорові) безпосередньо на друкованій платі в його смол, або, використовуйте schedino з убирающимися голками, деякі, якщо вони побудували, починаючи від bdm завжди marelli, але пам'ятай, що змінити або посилання, у будь-якому випадку, якщо у вас є kess оновлено до 4.036 ти повинен читати і писати з бд без проблем.
для того, щоб прочитати її в jtag, я залишки дроту (кольорові) безпосередньо на друкованій платі в його смол, або, використовуйте schedino з убирающимися голками, деякі, якщо вони побудували, починаючи від bdm завжди marelli, але пам'ятай, що змінити або посилання, у будь-якому випадку, якщо у вас є kess оновлено до 4.036 ти повинен читати і писати з бд без проблем.
Доброго ранку, Іване, і спасибі за відповідь. Я як kess, що кв і найближчим півень. Про schedino, де я можу його знайти?
Доброго ранку, Іване, і спасибі за відповідь. Я як kess, що кв і найближчим півень. Про schedino, де я можу його знайти?
В мережі знайти все, що хочеш, але без діми, що тримає з schedino ти дуже мало....
В мережі знайти все, що хочеш, але без діми, що тримає з schedino ти дуже мало....
Тобі теж добрий ранок errecinque. Ви з дімою, але в мережі я, здається, знайшов тільки ті, що для читання в bdm
Спасибі, Метью, я знав, що були різні! Тільки вони знаходяться? У будь-якому випадку, це не проблема читати, тому що в будь-якому випадку у мене кесс.. це було для профілактики, особливо, якщо трапиться який-небудь новий автомобіль, я йду без думки в jtag
Близько 600 євро ви знайдете комплект з 19 адаптери відмінної якості, зроблено в єс, що також включає в jtag, за ціною 1300 євро.
Якщо хочете пораду, щоб marelli візьми я термінал, який є великим, спробуйте звернутися до дилера, італійський c r, і нехай вони таким чином, якщо ви застосовуєте знижку, що було до 30 квітня, то платити sciochezza.
Або в якості альтернативи є mpps v18 клон, що для того, щоб 90/100 євро відмінно працює на мареллі і все в бд, а також обчислює chk в письмовій формі.
З kess є тільки запис flash, я з терміналу mpps і fgtech кричи, ти робиш все, мікро flash eeprom все бд, не відкриваючи їх ( вони дійсно паршивий, щоб відкрити)
прости мене, що б я цього терміналу?
Я зрозумів, на даний момент я просто хочу купити його schedino
якщо хочете рада-роби, як я", я зварив плоский кольоровий на schedino marelli в bdm, прямо над голками, звідки стирчать, слідуючи схема jtag, що ти свій інструмент, так що ви можете використовувати його для всіх, і дві задачі ,bdm і jtag, ти скоро і дешево.
якщо хочете рада-роби, як я", я зварив плоский кольоровий на schedino marelli в bdm, прямо над голками, звідки стирчать, слідуючи схема jtag, що ти свій інструмент, так що ви можете використовувати його для всіх, і дві задачі ,bdm і jtag, ти скоро і дешево.
Привіт Іван, дякую, йди пару фото від мене побачити?
Іван, вибачте за наполегливість, ви можете розмістити кілька фото? я ktag для читання в школі
Іван, вибачте за наполегливість, ви можете розмістити кілька фото? я ktag для читання в школі
я не на роботі, і у мене немає обладнання, спускного в кінці тижня, і я сподіваюся, що я не забудьте зробити дві фотографії, але в будь-якому випадку це не те, що ми так побачити-отримати schedini пружини подивіться розташування кольорових ниток, які вам help ktag і паяти дроти над голками, єдине, що ви повинні бути обережні, коли залишки, що не рухається голки самі по собі, я пам'ятаю, що я нитку в пінопласт так, щоб не втратити свої позиції.
я не на роботі, і у мене немає обладнання, спускного в кінці тижня, і я сподіваюся, що я не забудьте зробити дві фотографії, але в будь-якому випадку це не те, що ми так побачити-отримати schedini пружини подивіться розташування кольорових ниток, які вам help ktag і паяти дроти над голками, єдине, що ви повинні бути обережні, коли залишки, що не рухається голки самі по собі, я пам'ятаю, що я нитку в пінопласт так, щоб не втратити свої позиції.
Привіт Іван, ти забув мене 😂😂
Не хочу втручатися, але ти в курсі, що коли відкрито цей ECU не запечатати більше з виступами оригінальні?
Не хочу втручатися, але ти в курсі, що коли відкрито цей ECU не запечатати більше з виступами оригінальні?
П'ять не, я не відкрив, так що не знаю! Ви можете пояснити краще?
П'ять не, я не відкрив, так що не знаю! Ви можете пояснити краще?
Не та, що є багато, щоб пояснити..
Має виступи, які тримають закрита, ECU, в той час як герметик затвердіє,
Тепер, щоб відкрити варто ECU потрібно прогріти і, насамперед, язички, скласти вищевказані щонайменше 45°, що можливо, звичайно..
але коли ви йдете, щоб закрити його, навіть грілки ламаються, от і все..
я не відкриваю, принаймні, якщо б не довелося..
Не та, що є багато, щоб пояснити..
Має виступи, які тримають закрита, ECU, в той час як герметик затвердіє,
Тепер, щоб відкрити варто ECU потрібно прогріти і, насамперед, язички, скласти вищевказані щонайменше 45°, що можливо, звичайно..
але коли ви йдете, щоб закрити його, навіть грілки ламаються, от і все..
я не відкриваю, принаймні, якщо б не довелося..
Я боюся, що, граючи завжди "написати" моя машина зависає ! Принаймні, так у мене повне резервне копіювання
Я боюся, що, граючи завжди "написати" моя машина зависає ! Принаймні, так у мене повне резервне копіювання
У будь-якому випадку, навіть якщо ви застрягли в резюме завжди в будь-якому випадку не так і складно, як EDC17..
тобі треба бути більш обережним, коли відкрити і закрити, по мені..
в мережі я не знайшов нічого з приводу посилання?
У будь-якому випадку, навіть якщо ви застрягли в резюме завжди в будь-якому випадку не так і складно, як EDC17..
тобі треба бути більш обережним, коли відкрити і закрити, по мені..
в мережі я не знайшов нічого з приводу посилання?
Я думаю, що у мене буде близько 40 писання������������ у випадку, якщо я відкриваю і читаю тільки мікро-і eprom ви можете відновити?