Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне ў jtag

salvatoreragonese
прывітанне, хлопцы, я шукаю некаторую інфармацыю яшчэ аб ecu маей машыны mjd 8f2.g2 hw00p sw g201
калі я адкрываю ksuit, і я хацеў бы чытаць у школе гэта экю, мне інфармацыя аб якім-кантактны для падлучэння і schedino некаторыя прыватнасці .
як варта звязаць менавіта? schedino, дзе і знайсці?
у "камплект" што я ўзяў c і schedino marelli, але спасылкі ў мяне выглядаюць як на фота.
мне хто-то можа асвятліць l ідэі?

ugoboss
для таго, каб прачытаць яе ў jtag, я рэшткі драты (каляровыя) непасрэдна на друкаванай плаце ў яго смол, або, выкарыстоўвайце schedino з убирающимися іголкамі, некаторыя, калі яны пабудавалі, пачынаючы ад bdm заўсёды marelli, але памятай, што змяніць або спасылкі, у любым выпадку, калі ў вас есць kess абноўлены да 4.036 ты павінен чытаць і пісаць у бд без праблем.

salvatoreragonese
для таго, каб прачытаць яе ў jtag, я рэшткі драты (каляровыя) непасрэдна на друкаванай плаце ў яго смол, або, выкарыстоўвайце schedino з убирающимися іголкамі, некаторыя, калі яны пабудавалі, пачынаючы ад bdm заўсёды marelli, але памятай, што змяніць або спасылкі, у любым выпадку, калі ў вас есць kess абноўлены да 4.036 ты павінен чытаць і пісаць у бд без праблем.
Добрай раніцы, Іван, і дзякуй за адказ. Я як kess, што кв і ў бліжэйшы певень. Аб schedino, дзе я магу яго знайсці?

Errecinque
Добрай раніцы, Іван, і дзякуй за адказ. Я як kess, што кв і ў бліжэйшы певень. Аб schedino, дзе я магу яго знайсці?

У сеткі знайсці ўсё, што хочаш, але без дзімы, што-то трымае з schedino ты вельмі мала....

salvatoreragonese
У сеткі знайсці ўсё, што хочаш, але без дзімы, што-то трымае з schedino ты вельмі мала....

Табе таксама добрае раніца errecinque. Вы з дзімам, але ў сеціве я, здаецца, знайшоў толькі тыя, што для чытання ў bdm

salvatoreragonese
Дзякуй, Мэцью, я ведаў, што былі розныя! Толькі яны знаходзяцца? У любым выпадку, гэта не праблема чытаць, таму што ў любым выпадку ў мяне кесс.. гэта было для прафілактыкі, асабліва, калі здарыцца які-небудзь новы аўтамабіль, я іду без думкі ў jtag

salvatoreragonese
Каля 600 еўра вы знойдзеце камплект з 19 адаптары выдатнай якасці, зроблена ў ес, што таксама ўключае ў jtag, па цане 1300 еўра.

Калі хочаце савет, каб marelli вазьмі я тэрмінал, які з'яўляецца вялікім, паспрабуйце звярнуцца да дылера, італьянскі c у r, і хай яны такім чынам, калі вы ўжываеце зніжку, што было да 30 красавіка, то плаціць sciochezza.

Або ў якасці альтэрнатывы есць mpps v18 клон, што для таго, каб 90/100 еўра выдатна працуе на марелли і ўсё ў бд, а таксама вылічае chk ў пісьмовай форме.

З kess ёсць толькі запіс flash, я з тэрмінала mpps і fgtech крычы, ты робіш усё, мікра flash і eeprom ўсе бд, не адкрываючы іх ( яны сапраўды паршывы, каб адкрыць)

даруй мяне, што б я гэтага тэрмінала?

salvatoreragonese
Я зразумеў, на дадзены момант я проста хачу купіць яго schedino

ugoboss
калі хочаце савет-рабі, як я', я зварыў плоскі каляровы на schedino marelli ў bdm, прама над іголкамі, адкуль тырчаць, прытрымліваючыся схема jtag, што ты свой інструмент, так што вы можаце выкарыстоўваць яго для усё, і дзве задачы ,bdm і jtag, ты хутка і танна.

salvatoreragonese
калі хочаце савет-рабі, як я', я зварыў плоскі каляровы на schedino marelli ў bdm, прама над іголкамі, адкуль тырчаць, прытрымліваючыся схема jtag, што ты свой інструмент, так што вы можаце выкарыстоўваць яго для усё, і дзве задачы ,bdm і jtag, ты хутка і танна.
Прывітанне Іван, дзякуй, ідзі пару фота ад мяне ўбачыць?

salvatoreragonese

Іван, прабачце за настойлівасць, вы можаце размясціць некалькі фота? я ktag для чытання ў школе

ugoboss
Іван, прабачце за настойлівасць, вы можаце размясціць некалькі фота? я ktag для чытання ў школе

я не на працы, і ў мяне няма абсталявання, спушчальнага ў канцы тыдня, і я спадзяюся, што я не забудзьцеся зрабіць дзве фатаграфіі, але ў любым выпадку гэта не тое, што мы так убачыць-атрымаць schedini спружыны паглядзіце размяшчэнне каляровых нітак, якія вам help ktag і прылітаваць провада над іголкамі, адзінае, што вы павінны быць асцярожныя, калі рэшткі, што не рухаецца іголкі самі па сабе, я памятаю, што я нітку ў пенапласт так, каб не страціць свае пазіцыі.

salvatoreragonese
я не на працы, і ў мяне няма абсталявання, спушчальнага ў канцы тыдня, і я спадзяюся, што я не забудзьцеся зрабіць дзве фатаграфіі, але ў любым выпадку гэта не тое, што мы так убачыць-атрымаць schedini спружыны паглядзіце размяшчэнне каляровых нітак, якія вам help ktag і прылітаваць провада над іголкамі, адзінае, што вы павінны быць асцярожныя, калі рэшткі, што не рухаецца іголкі самі па сабе, я памятаю, што я нітку ў пенапласт так, каб не страціць свае пазіцыі.

Прывітанне Іван, ты забыўся мяне 😂😂

cinqueturbo
Не хачу ўмешвацца, але ты ў курсе, што калі адкрыты гэты ECU не запячатаць больш з выступамі арыгінальныя?

salvatoreragonese
Не хачу ўмешвацца, але ты ў курсе, што калі адкрыты гэты ECU не запячатаць больш з выступамі арыгінальныя?

Пяць не, я не адкрыў, так што не ведаю! Вы можаце растлумачыць лепш?

cinqueturbo
Пяць не, я не адкрыў, так што не ведаю! Вы можаце растлумачыць лепш?

Не і, што ёсць шмат, каб растлумачыць..
Мае выступы, якія трымаюць зачынена, ECU, у той час як герметык зацвярдзее,
Зараз, каб адкрыць варта ECU трэба прагрэць і, перш за ўсё, язычкі, скласці вышэйпаказаныя па меншай меры 45°, што магчыма, вядома..
але калі вы ідзяце, каб закрыць яго, нават грэлкі ламаюцца, вось і ўсё..
я не адкрываю, па меншай меры, калі б не давялося..

salvatoreragonese
Не і, што ёсць шмат, каб растлумачыць..
Мае выступы, якія трымаюць зачынена, ECU, у той час як герметык зацвярдзее,
Зараз, каб адкрыць варта ECU трэба прагрэць і, перш за ўсё, язычкі, скласці вышэйпаказаныя па меншай меры 45°, што магчыма, вядома..
але калі вы ідзяце, каб закрыць яго, нават грэлкі ламаюцца, вось і ўсё..
я не адкрываю, па меншай меры, калі б не давялося..
Я баюся, што, гуляючы заўсёды "напісаць" мая машына завісае ! Па крайняй меры, так у мяне поўнае рэзервовае капіраванне

cinqueturbo
Я баюся, што, гуляючы заўсёды "напісаць" мая машына завісае ! Па крайняй меры, так у мяне поўнае рэзервовае капіраванне

У любым выпадку, нават калі вы затрымаліся ў рэзюмэ заўсёды ў любым выпадку не так і складана, як EDC17..
табе трэба быць больш асцярожным, калі адкрыць і закрыць, па мне..
у сеткі я не знайшоў нічога па нагоды спасылкі?

salvatoreragonese

У любым выпадку, нават калі вы затрымаліся ў рэзюмэ заўсёды ў любым выпадку не так і складана, як EDC17..
табе трэба быць больш асцярожным, калі адкрыць і закрыць, па мне..
у сеткі я не знайшоў нічога па нагоды спасылкі?
Я думаю, што ў мяне будзе каля 40 пісання������������ у выпадку, калі я адкрываю і чытаю толькі мікра-і eprom вы можаце аднавіць?