КПК

Перегляд Повної Версії : регулювання змінною геометрією турбо.

блискавка
привіт всім, як назва, я хотів би знати, хто може змінити змінною геометрією турбо,і як ви зробите свій корективи, і якщо їсти хочу, специфікації обладнання, трюків або шкідливого різне.

блискавка
Гарне неділю ,немає нікого, хто мені рада

Errecinque
Ви можете відрізнятися від штока приводу механічно або, якщо керує ecu за допомогою спеціальної карті в ебу

блискавка
Привіт хороше перше травня.я мав на увазі для заміни correassy після заміни обов'язково слід відрегулювати геометрію.і я хотів би знати, як ви для того щоб зробити регулювання.блок управління двигуном і оригінальною

ugoboss
якщо ви зміните correassy і нікого не чіпав регулювання клапана не треба регулювати нічого.

блискавка
привіт, навіть не та, з шестигранною головкою і контргайкою?

cinqueturbo
Привіт хороше перше травня.я мав на увазі для заміни correassy після заміни обов'язково слід відрегулювати геометрію.і я хотів би знати, як ви для того щоб зробити регулювання.блок управління двигуном і оригінальною

ви від основної регулювання старий, то з інструментом в руці ви Loga тиском, щоб досягти і ефективна..

або ви йдете досвіду VAG 1,9 2,0 1,5 пік і так далі.

блискавка
X п'ять turbo , ти мені можеш пояснити краще? Як ви основні налаштування ,це до.

guidotacco
перевірте тиск, мета і вимірюється і подивитися, якщо,звичайно, датчик витрати повітря, egr, і клапан регулювання повинні бути в порядку

блискавка
Доброго дня ,вибачте, поясніть мені, краще, або не зрозумів. Дякую

guidotacco
спочатку скажи мені, що діагноз у вас?

cinqueturbo
спочатку скажи мені, що діагноз у вас?

Якщо машина і Запас йде добре, навіть манометр точності справді краще..

блискавка
Привіт tecnotest reflex манометром на датчик тиску?

генріх понтони
привіт всім, як назва, я хотів би знати, хто може змінити змінною геометрією турбо,і як ви зробите свій корективи, і якщо їсти хочу, специфікації обладнання, трюків або шкідливого різне.

у школі, з рг скинута з важеля турбіни, прикладіть розрідження 0,5 бар приблизно і фіксовані рг на важіль з геометрії все працює

guidotacco
манометр ставиш або на шланг, що йде від турбіни ви колектори всмоктування або на останній

генріх понтони
Привіт tecnotest reflex манометром на датчик тиску?

залежить від того, якщо ваша турбіна тиску, або депресії

блискавка
X Енріко понтони турбо і 159 Jdt змінною геометрією

Alfiuccio
роби, як каже генріх, після чого в діагностиці дивіться, якщо реальне значення і мета збігаються....

блискавка
Привіт всім, якщо зрозумів, чи добре, макіяж, все, щоб мати тиск, мета-це реальні рівні до мінімуму,а потім виправити з гвинтом п'ять-шестигранник з контргайкою.не торкаючись аукціон капсули геометрії.

cinqueturbo
Блискавка але, можливо, вам варто звернутися до майстерні, з потрібними навичками....

де саме ви знаходитеся??

можливо, участь у форумі і в вашому районі, і вирішити це була нерозв'язною проблемою.

генріх понтони
Привіт всім, якщо зрозумів, чи добре, макіяж, все, щоб мати тиск, мета-це реальні рівні до мінімуму,а потім виправити з гвинтом п'ять-шестигранник з контргайкою.не торкаючись аукціон капсули геометрії.