КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Гольф 6 2.0 TDI

Gica

cinqueturbo
Hello фото зум не чіткі.. отпаять опір? smd-пліч і вимірювання імпедансу ви знайшли рівних і залишки..

Gica
Hello фото зум не чіткі.. отпаять опір? smd-пліч і вимірювання імпедансу ви знайшли рівних і залишки..

Дійсно мова йде про ебу мого автомобіля. Я ремонт плат текстильних машин. Я використовував викрутки і я не втік ніхто. Я тільки зауважив, що під час підйому кришки силікону витягнув на вкладку на два міліметри в цьому кутку . Я приїхав туди, щоб шукати несправності. Компонент відсутній в червоне коло, це не проблема. В жовте коло, я навіть не знаю, якщо є бажання резистора або конденсатора...

cinqueturbo
Візьміть фотографію і заархівуйте його в архів Winrar і завантажте в розширеному режимі..
я, сказати по правді, я помічав це в червоному колі..

cinqueturbo
Аааа але ти не можеш скачати!!!!...

я намагаюся зрозуміти, де на увазі..

є 6 smd Блакитний справа в жовтий круг, який ви зробили, не вистачає саме після першої, щоб піднятися, чи я помиляюся?

Gica

блискавка
привіт, знімачі, як вони зроблені?

cinqueturbo
привіт, знімачі, як вони зроблені?

блискавка ти бачиш картинки?

ugoboss
цікаво, а я побачити ці спеціальні знімачі.

cinqueturbo
Яке розчарування...

guidotacco

але файл ви змінили?чи ти це зробив тільки для читання?

Gica
Тільки для читання..ніяких змін у файли

Gica
Яке розчарування...
Якщо екстрактори, про що я думаю, такого роду удари, які пригвинчуються на ecu, а потім потягнути вгору, не допомогли б в моєму випадку. Там було багато силікону, який піднявши кришку, прилипнув і прийшла разом також карти.Коли я зрозумів це було на 3-5мм в кутку, і я відірвалася. Це була єдина проблема під час всієї операції. Дві викрутки були добре далеко від ланцюга завжди.Не знаю, що й думати..не знайду схему або фотографію (краще) ніж з обох сторін х, перевірте, якщо є всі компоненти. Я спробував зварити і резистор 220 ом, а потім конденсатор 100 нф, де я підозрював відсутність, але це не спрацювало. У разі якщо двигун не або навіть на мотоциклі.

MustangGT
Якщо екстрактори, про що я думаю, такого роду удари, які пригвинчуються на ecu, а потім потягнути вгору, не допомогли б в моєму випадку. Там було багато силікону, який піднявши кришку, прилипнув і прийшла разом також карти.Коли я зрозумів це було на 3-5мм в кутку, і я відірвалася. Це була єдина проблема під час всієї операції. Дві викрутки були добре далеко від ланцюга завжди.Не знаю, що й думати..не знайду схему або фотографію (краще) ніж з обох сторін х, перевірте, якщо є всі компоненти. Я спробував зварити і резистор 220 ом, а потім конденсатор 100 нф, де я підозрював відсутність, але це не спрацювало. У разі якщо двигун не або навіть на мотоциклі.

Навіть не новачок, я ніколи не робив подібну травму, як помилки роблять всі.
Ще один випадок diy, не знаючи, що ви робите.
Текстильні машини і ебу двигуна?....і, як японський і російський!!!...ідентичні!

Вітаємо спритність і делікатність.

Викрутки і інструмент, який я волію, щоб зробити його додому

ugoboss
Яке розчарування...

я не розумію, якщо твоє розчарування від нашого запиту, щоб побачити автоматизовані інструменти, або див. вище, особисто я бачив ті, що ви запрошуєте в відео фірми сицилії, інші обладнання для блоків управління є творчим, тому що я феном від кузова і "загальний" важіль, який використовується в багатьох роботах, в будь-якому випадку спасибі.

ugoboss
Текстильні машини і ебу двигуна?....і, як японський і російський!!!...ідентичні!

чому так багато сарказму? зробити шкоди працює, може статися з кожним, і недосвідченість дуже допомагає, я особисто використовую 3 викрутки і канцелярський ніж , щоб відкрити їх, і вони працюють відмінно, і проблеми, і працювати спокійно і в безпеці, і, щоб зробити це правильно я зробив діма, де фіксується ебу і яка потім фіксується до школи в лещата, так, роботу з двома руками вільно, тільки ті, хто нічого не робить ніколи не помиляється, може бути.

Gica

Завжди є ті, хто говорять, тому що у нього залишилося дихання, щоб витрачати.
Я просто попросив фото, щоб відшкодувати мій збиток. (я визнав)
Тоді професор, у тебе є фото ? Ні? Тоді, щоб уникнути і для відпочинку.
Ти знаєш, як працює машина ткання? (не швейна машина небраска).
Ні ? Тоді, щоб уникнути і для відпочинку.

cinqueturbo
я не розумію, якщо твоє розчарування від нашого запиту, щоб побачити автоматизовані інструменти, або див. вище, особисто я бачив ті, що ви запрошуєте в відео фірми сицилії, інші обладнання для блоків управління є творчим, тому що я феном від кузова і "загальний" важіль, який використовується в багатьох роботах, в будь-якому випадку спасибі.

І ви розчарований запитом.. для мене, що я їх від двох трьох років був екстрактори з фото допоможе з важелем залі є ставлю 30 секунд
Для мене, як і тих, хто все ще працює з schedini зварити для BDM jDAG і Boot і не Діма і schedini або Пінцет

чому так багато сарказму? зробити шкоди працює, може статися з кожним, і недосвідченість дуже допомагає, я особисто використовую 3 викрутки і канцелярський ніж , щоб відкрити їх, і вони працюють відмінно, і проблеми, і працювати спокійно і в безпеці, і, щоб зробити це правильно я зробив діма, де фіксується ебу і яка потім фіксується до школи в лещата, так, роботу з двома руками вільно, тільки ті, хто нічого не робить ніколи не помиляється, може бути.

Я знаю, з тобою згоден в частині.. Досвід йде вам, але, ох, менше шкоди було його ебу, а не клієнт..

cinqueturbo
Завжди є ті, хто говорять, тому що у нього залишилося дихання, щоб витрачати.
Я просто попросив фото, щоб відшкодувати мій збиток. (я визнав)
Тоді професор, у тебе є фото ? Ні? Тоді, щоб уникнути і для відпочинку.
Ти знаєш, як працює машина ткання? (не швейна машина небраска).
Ні ? Тоді, щоб уникнути і для відпочинку.

Але у мене немає EDC17CP14 під рукою, і не спустошив обидві сторони надміру, і відкрити її з верхньої сторони і дуже ризиковано ..

Gica
Погоджуюся, що витягнути все ні чого не зробити. Я демонтувати або шукати несправність, якщо немає з свисток, що розбирати всю. У будь-якому випадку я хочу уточнити, що я ніколи не торкнувся автомобілів, ніхто, крім моєї. Те, що я написав, що робота в виробництві текстилю саме для того, щоб вказати, що не працюю на авто, ремесло. Мій ебу був відкритий для читання файлів у boot, для того, щоб потім відправити їх тут, у службі файли в інтернеті і мати egr закритий, що давав йому проблеми. Всі їх.

MustangGT
ugoboss : здрастуйте!....абсолютно, якщо все в порядку, ви не дізнаєтесь ніколи....але тепер наш "колега" машина зупиняється! і було це клієнта або, ще гірше, ніж друг??.

погоджуюся, щоб поставити себе в умови, щоб вони могли працювати, трохи менше, ніж відкрити прилад, такий ніжний з викруткою в метал.

ви, безумовно, роблять багато менше шкоди з однієї з пластику, то в метал, і гострий, і саме вони зривають компоненти!.

Ті, одноразові пластикові(що купити від китайський) або якості, які ви платите навіть 15€ і дуже важко, що ти можеш зламати щось, завжди, що ми не сильно.
Зараз, якщо наш колега мав трохи більше терпіння, щоб зняти повністю з допомогою силікону можливо, з трохи гарячого повітря достатньо, щоб прибрати його, як правило, достатньо 150°, і я говорю про потоці гарячого повітря, який і відрізняється від паяльника, не залишився б у машині!.

Що я повинен сказати я те, що я зробив розподіл. альфа і clio моєї супутниці, з якої тільки, ви, механіки, зокрема, знати, що і операція, майже хірургічної, зокрема, на дизель, я провела кілька місяців у документи, прийняти з правильними інструментами і дістати всю документацію ви можете, щоб виконати роботу з максимальною точністю.
ми б поставили навіть 3 дні для кожного, але машини йдуть, як ніби я ніколи не торкався нічого і не механік я повторив кілька разів.

Не питання визнати чи ні, помилки нам потрібні для досвіду і не та, що у мене немає фактів, але я ніколи не використовував хабар і долото, щоб пересадити квітка!.

Для того, щоб наш колега :

я не знаю машин, які, але, безумовно, перш ніж покласти руку мені документ, щоб добре, якщо я повинен зробити це для мене, для одного або клієнта, я віддаю перевагу відмовитися і сказати " не знаю".....

Се мало, щоб розмістити фотографію...ці плити не мають тільки 2 фасаду, але всередині них є ще як мінімум 3-4 шари траси і не конденсатор, але траси вже хворим, що жарко, перервалися.....у двох словах, щоб КИНУТИ!

Спроба дальнього, що ви могли б зробити, і випрямити з дуже делікатною частини, скласти і використовувати один печі для електроніки технічні характеристики для плит з температурою 180° с і залишити при цій температурі протягом приблизно 10 секунд, дати охолонути на плиті до кімнатної температури, НЕ ТОРКАЮЧИСЬ його, ПЕРШ НІЖ ЦЕ ОХОЛОДЖУЄТЬСЯ і спробувати, щоб побачити, знає так.

І техніка дуже корисна в таких випадках або коли пластина піддається впливу екстремальних температур протягом тривалих періодів часу, де
Зварні шви тріскаються і пропускають поза будинку або перестають працювати в конкретних, коли ви щось робити з технологією SMD.

І метод, який вимагає багато практики і досвіду, тому рекомендую на наш "колега" зробити це тим, хто знає ці методи.

ПОВТОРЮЮ!....і спроба крайності, я сумніваюся, що ти зможеш її повернути.

Якщо він може служити вам, спробуйте.....і я прошу вибачення, але я не хочу бути образливим....

cinqueturbo
Погоджуюся, що витягнути все ні чого не зробити. Я демонтувати або шукати несправність, якщо немає з свисток, що розбирати всю. У будь-якому випадку я хочу уточнити, що я ніколи не торкнувся автомобілів, ніхто, крім моєї. Те, що я написав, що робота в виробництві текстилю саме для того, щоб вказати, що не працюю на авто, ремесло. Мій ебу був відкритий для читання файлів у boot, для того, щоб потім відправити їх тут, у службі файли в інтернеті і мати egr закритий, що давав йому проблеми. Всі їх.

В інтернеті я знайшов кілька фотографій, які, можливо, допомагає, але марно, що навантаження видно, що ти не можеш бачити.. зроби пошук і ти знайдеш на всі 100%
більше, що інші, хто має проблеми з тиском після відкриття..
Ти не єдиний, не схоже На Душу і мужність!!

ugoboss
терпіння cinqueturbo, я не буду правий!

MustangGT
В інтернеті я знайшов кілька фотографій, які, можливо, допомагає, але марно, що навантаження видно, що ти не можеш бачити.. зроби пошук і ти знайдеш на всі 100%
більше, що інші, хто має проблеми з тиском після відкриття..
Ти не єдиний, не схоже На Душу і мужність!!

але насправді ви переконані, що з фото 2 конденсатори і опору отримати екю скласти!!!

я сподіваюся, це жарт.....але ти хоча б знаєш, як вони управляються форсунки?......

ми з небес на землю.

Слухай Цпк зроби спробу....і можливо, що внутрішні сліди не були повністю розірвані, але тепер у вас тільки проблеми зварних швів.

бачив, що часто ігноруються, якщо ви хочете, щоб дати прямою причиною для того, щоб логічний сенс, а не для виступу в барі з "це буде або що інше".

якщо ecu або без цих компонентів з введенням в руху, і ін'єкції не мають ніякого відношення.

Проблема виключення заставки і тільки тому, що в момент згину могло викликати помилкові контакти з холодної зварювання, і як він зігрівав вас і представили цей недолік.

конденсатор і опір, про який ти говориш може бути що завгодно, стабілізація сигналу pmw,або напруги або перешкод, що без електричної схеми хоча б, що не знаєш, який чіп використовується просто таблицю, щоб зрозуміти, як працює,не вирішуйте з фото.

шукайте експерта і дотримуйтесь інструкцій, щоб жарко, що я пояснив тобі, якщо ти не пошкодив внутрішні сліди у тебе хороші шанси, що принаймні привів його в рух.

ви навіть не уявляєте, управління і математичних розрахунків, які повинні зробити ecu двигуна, щоб управляти часом, приводи і так далі.

так що для логічних міркувань, ваші проблеми ви і подали гаряче.

Якщо ти хочеш мене слухати, в іншому разі ти, як інші, і проігнорувати його і продовжити обговорення в барі.

Просто цікаво знати, як все закінчиться......

Gica
Мустанг, не хвилюйся, справа в тому що у тебе є ідея, вся твоя. Карти ідеально підходить, не має складок, ні тріщин або інших ознак насильства. Якщо читав добре розумію. Повторюю, була відкрита акуратно, використовуючи весь час, що ми хотіли. Було розтікання силікону, який він тримав карту, на кришці більше, ніж зазвичай. Тут sopetto, що компонент був атакований на силікон і пішов. Автомобіль з першого разу, працює відмінно на холостому ходу годинника, коли він вимагає більше дизельного палива, від помилки і знімає струм на ЕБУ. Проблема в ланцюзі, яка контролює, що вони працюють форсунки, що більше не працює добре. Проблеми, які виникають і на інших вкладках. Багато разів і все працює, але це ланцюг, що робить модуль, який працює погано. А, забув, пластини на місці. Ні, пройшла над екскаватори. У будь-якому випадку спасибі за турботу. Я не поспішав і перед або після номера.

MustangGT
Гаразд, тоді удачі.

Дайте знати, як ви вирішили.

Gica

блискавка
Ні, на жаль, досі не можу переглядати вкладення

блискавка
Для того, щоб відкрити ебу не існує чаклувати, чи що привинчьте, де кришку ебу?

cinqueturbo
Для того, щоб відкрити ебу не існує чаклувати, чи що привинчьте, де кришку ебу?

Bilchip
You need read with work кв