КПК

Перегляд Повної Версії : GQ4x4 Читання AM29F400BT Інформація Кодування-Декодування

cinqueturbo
Добрий вечір, хлопці, мені потрібна інформація

Читав Flash AM29f400BT в школі з GQ4x4 що потрібно зробити, щоб згодувати Програмне забезпечення edit Tit...?
я пам'ятаю, робив 1-2 роки тому, але я не можу знайти відповіді на дилема...

Додаю Читання

сиско
Привіт Cinqueturbo, pdf і т. д. ось що написано

Як ви можете бачити з рис. 20, у вікні написано якщо інформація, яку
потрібно зробити перш, ніж почати, щоб зіставити, як ці висновки; крім того, на рис.
попередній написала в докази того, що операції не слід виконувати, якщо використовуються для
читати і писати BDMpro, Powergate або Кесс.
Якщо, наприклад, ви використовуєте програматор EPROM, щоб читати і писати в файл
блок управління, ви повинні виконувати також перетворення в файл-ліжко (наприклад: EDC16 -- Декодування
> BIN, Рис. 20), перш ніж змінити його і зі зміненим файлом (наприклад: EDC16 -- Кодування >
E16, Рис.20).

додаю також картинку, проте я спробував, і мені говорить, що розмір файлу не має потрібної довжини для обраної операції

cinqueturbo
Привіт Cinqueturbo, pdf і т. д. ось що написано

Як ви можете бачити з рис. 20, у вікні написано якщо інформація, яку
потрібно зробити перш, ніж почати, щоб зіставити, як ці висновки; крім того, на рис.
попередній написала в докази того, що операції не слід виконувати, якщо використовуються для
читати і писати BDMpro, Powergate або Кесс.
Якщо, наприклад, ви використовуєте програматор EPROM, щоб читати і писати в файл
блок управління, ви повинні виконувати також перетворення в файл-ліжко (наприклад: EDC16 -- Декодування
> BIN, Рис. 20), перш ніж змінити його і зі зміненим файлом (наприклад: EDC16 -- Кодування >
E16, Рис.20).

додаю також картинку, проте я спробував, і мені говорить, що розмір файлу не має потрібної довжини для обраної операції

Спасибі велике, dell, допомога...
але я був неправий, я не читав повідомлення програміста про те, що відсутня або неправильно контакти на флеш..
в сумі читанні був пошкоджений, тому програми для редагування не впізнаю..

сиско
гаразд, може, коли ти читаєш хорошу, якщо ви хочете, залиште я б із задоволенням, тому що це одна річ, яку я ніколи не робив, і я хотів би побачити в живу як це працює

ugoboss
якщо читати нормально, нічого робити не потрібно, він повинен визнати, якщо він драйвер, або ви повинні визнати, криві і ти.

cinqueturbo
гаразд, може, коли ти читаєш хорошу, якщо ви хочете, залиште я б із задоволенням, тому що це одна річ, яку я ніколи не робив, і я хотів би побачити в живу як це працює

якщо читати нормально, нічого робити не потрібно, він повинен визнати, якщо він драйвер, або ви повинні визнати, криві і ти.

Ви насправді і серії F200, що розшифровується не F400..