КПК

Прагляд Поўнай Версіі : GQ4x4 Чытання AM29F400BT Інфармацыя Кадавання-Дэкадавання

cinqueturbo
Добры вечар, хлопцы, мне патрэбна інфармацыя

Чытаў Flash AM29f400BT ў школе з GQ4x4 што трэба зрабіць, каб скарміць Праграмнае забеспячэнне edit Tit...?
я памятаю, рабіў 1-2 гады таму, але я не магу знайсці адказы на дылема...

Прыкладаю Чытання

сиско
Прывітанне Cinqueturbo, на pdf і г. д. вось што напісана

Як вы можаце бачыць з мал. 20, у акне напісана калі інфармацыя, якую
трэба зрабіць, перш чым пачаць, каб супаставіць, як гэтыя высновы; акрамя таго, на мал.
папярэдні напісала ў доказы таго, што аперацыі не варта выконваць, калі выкарыстоўваюцца для
чытаць і пісаць BDMpro, Powergate або Кесс.
Калі, напрыклад, вы выкарыстоўваеце программатор EPROM, каб чытаць і пісаць файл у
блок кіравання, вы павінны таксама выконваць пераўтварэнні ў файл-ложак (напрыклад: EDC16 -- Дэкадаванне
> BIN, Мал. 20), перш чым змяніць яго і з змененым файлам (напрыклад: EDC16 Кадаваньне -- >
E16, Мал.20).

прыкладаю таксама карцінку, аднак я паспрабаваў, і мне кажа, што памер файла не мае патрэбнай даўжыні для абранай аперацыі

cinqueturbo
Прывітанне Cinqueturbo, на pdf і г. д. вось што напісана

Як вы можаце бачыць з мал. 20, у акне напісана калі інфармацыя, якую
трэба зрабіць, перш чым пачаць, каб супаставіць, як гэтыя высновы; акрамя таго, на мал.
папярэдні напісала ў доказы таго, што аперацыі не варта выконваць, калі выкарыстоўваюцца для
чытаць і пісаць BDMpro, Powergate або Кесс.
Калі, напрыклад, вы выкарыстоўваеце программатор EPROM, каб чытаць і пісаць файл у
блок кіравання, вы павінны таксама выконваць пераўтварэнні ў файл-ложак (напрыклад: EDC16 -- Дэкадаванне
> BIN, Мал. 20), перш чым змяніць яго і з змененым файлам (напрыклад: EDC16 Кадаваньне -- >
E16, Мал.20).

прыкладаю таксама карцінку, аднак я паспрабаваў, і мне кажа, што памер файла не мае патрэбнай даўжыні для абранай аперацыі

Дзякуй вялікі, dell, дапамогу...
але я быў няправы, я не чытаў паведамленне праграміста аб тым, што адсутнічае ці няправільна кантакты на флэш..
у суме чытанні быў пашкоджаны, таму праграмы для рэдагавання не даведаюся..

сиско
добра, можа, калі ты чытаеш добрую, калі вы хочаце, пакіньце я б з задавальненнем, таму што гэта адна рэч, якую я ніколі не рабіў, і я хацеў бы ўбачыць у жывую як гэта працуе

ugoboss
калі чытаць нармальна, нічога рабіць не трэба, ён павінен прызнаць, калі ён драйвер, ці вы павінны прызнаць, крывыя і ты.

cinqueturbo
добра, можа, калі ты чытаеш добрую, калі вы хочаце, пакіньце я б з задавальненнем, таму што гэта адна рэч, якую я ніколі не рабіў, і я хацеў бы ўбачыць у жывую як гэта працуе

калі чытаць нармальна, нічога рабіць не трэба, ён павінен прызнаць, калі ён драйвер, ці вы павінны прызнаць, крывыя і ты.

Вы на самой справе і серыі F200, што расшыфроўваецца не F400..