Перегляд Повної Версії : інформація про бд
giobarbone
23-10-2012, 19:48
привіт
хотілося б інформації на перепризначення, ебу через obd
повертаючи на різних сайтах я знаходжу багато речей, і багато за викидними цінами мої питання
як оцінити речі, добре?
або де знайти матеріал надійно за хорошою ціною??
враховуючи, що я хотів би почати, а то я збираюся витрачати багато
заздалегідь спасибі відповідь x
Команду електроніка
23-10-2012, 19:54
Залежить від того, скільки ви хочете витратити!!! Пам'ятайте, чим менше ви витрачаєте менше, ніж у вас!!!!
msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:11
на форумі є розділ он-лайн магазині, де є також деяке обладнання ще використовується, як правило, і дешевше,якщо у вас виникнуть які-небудь питання,або info також для консультації ви можете зв'язатися зі мною в лічку привіт.
giobarbone
23-10-2012, 20:35
ок, спасибі, правда...? можете знайти керівництво x дізнатися про це більш докладно на цю тему?
msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:43
ок, спасибі, правда...? можете знайти керівництво x дізнатися про це більш докладно на цю тему?
чесно кажучи на сьогоднішній день керівництво в цілому хороші, я ніколи не відкривається.
giobarbone
23-10-2012, 20:54
і nn c'? нічого, що я можу допомогти зрозуміти це?
giobarbone
23-10-2012, 21:01
ви з nn я сумніваюся, я читав багато тем, перш ніж зареєструватися і побачив, що c'? люди дійсно готові...
magi1984
23-10-2012, 21:41
спочатку добре б зрозуміти, що авто потрібно зіставити, тому їх, виберіть, програміст підходить
giobarbone
24-10-2012, 09:23
я у мене машину зробити, зокрема,...я хотів би дізнатися, x робити майже всі машини...
я на даний момент у мене ecm 2001 6.3 xo nn у мене файл золота і навіть драйвер x займатися і зробити з імітації x краще зрозуміти роботу програми...
якщо хтось може дати мені невеличку допомогу, ne sn вдячний...
msport (exil77grande)
24-10-2012, 10:38
я у мене машину зробити, зокрема,...я хотів би дізнатися, x робити майже всі машини...
я на даний момент у мене ecm 2001 6.3 xo nn у мене файл золота і навіть драйвер x займатися і зробити з імітації x краще зрозуміти роботу програми...
якщо хтось може дати мені невеличку допомогу, ne sn вдячний...
як вже сказав на форумі, і сповнена ресурсів, так і sw ще в курсі вашого, так як файли типу ми також розділ " банк даних files орі, де знаходитесь кілька файлів ori екрануючи за марка і модель все це в даний час не видиме для вас, але якщо ви берете участь в можливій ваші здібності в цілому, що найближчим часом ви побачите все, навіть ти.
giobarbone
24-10-2012, 17:15
так так сьогодні я дав поглянути з....
у мене є й інші питання...
cn kwp2000 я можу потрапити в авто трохи корисна, хороша їжа??
edc 15??
тобто всі автомобілі, jtd і hdi td ??
msport (exil77grande)
24-10-2012, 23:38
точно тільки edc15 з коня, замість того, також edc16 тільки k-line, звичайно.
чет я б сказав, що перш ніж думати про інтерфейс, ви й уявити не можете зрозуміти, як редагувати карту з допомогою SW..чи вже? ви знаєте, змінити?
giobarbone
25-10-2012, 09:42
насправді повідомлень тому я написав
"я хотів би дізнатися, x робити майже всі машини...
я на даний момент у мене ecm 2001 6.3 xo nn у мене файл золота і навіть драйвер x займатися і зробити з імітації x краще зрозуміти роботу програми"
я перетворююся в інтернеті x-шукати файли, але не знаходжу нічого....
для файлів, якщо ви берете терпіння і участь у форумах, раз, що до 50 повідомлень, корисних ви можете завантажити скільки завгодно...я думаю....те ж саме для драйвер SW....
і в будь-якому випадку, якщо ви не хочете чекати, я пропоную вам подивитися на деякі SW free потрібне для початку зрозуміти що-то...
giobarbone
25-10-2012, 15:04
я вже sw, я ecm2001 6.3 і winols....xo знаю, см займатися, якщо ви можете дати мені деякі підказки, я був би радий