Прагляд Поўнай Версіі : Зафіра z16xep
Добрай раніцы ўсім,у выніку змяненняў у впускной калектар(выдаленне swirl),блок кіравання вызначае значэння завышаныя і пасылае на абарону рухавіка,з мае інструменты, я не магу чытаць гэты тып эбу,у mt35e,а вы выпадкова не?існуе спецыяльны інструмент?дзякую ўсіх загадзя!
Дзіўна, я на z14xep я блокі і не ладу..
ты не можаш кантраляваць вельмі на віхравыя.. ёсць расходомер паветра на 1,6?
Так,расходомер паветра,у мяне выдалены фізічна лапаткі па пытаннях шуму,змяняючы зборніка,ёсць пнеўматычны клапан, які рэгулюе рух клапанаў і датчык, які счытвае становішча дросельнай засланкі.
Практычна я хацеў выдаліць dtc або абыйсці гэтую функцыю ў эбу, але думаю, што гэта складана!
Так,расходомер паветра,у мяне выдалены фізічна лапаткі па пытаннях шуму,змяняючы зборніка,ёсць пнеўматычны клапан, які рэгулюе рух клапанаў і датчык, які счытвае становішча дросельнай засланкі.
Практычна я хацеў выдаліць dtc або абыйсці гэтую функцыю ў эбу, але думаю, што гэта складана!
Вось.. я думаю, напэўна расходомер паветра вызначыць падробку Swirl..
у 1,4 не Маф і не памылка..
Прывітанне, магчыма, запаволенне патоку паветра??
Добрай раніцы, пытанне, але зборнік не быў рамонт?,або зменны?
Прывітанне ўсім!я проста хацеў паведаміць, што эбу zafira, які я змог прачытаць з carprog!у mt35e.
Прывітанне ўсім!я проста хацеў паведаміць, што эбу zafira, які я змог прачытаць з carprog!у mt35e.
І так ты атрымалася выдаліць DTC?