Перегляд Повної Версії : lancia y не обпалити
хлопці, у мене є lancia y 1.3 75cv, що не котить у діагнозі немає помилок, але перевірка параметрів знаходжу
кількість повітря на впуску 200
при запиті 500
тиск колекторів навколо 900mbr дуже мало для цього двигуна egr працює, принаймні, судячи з параметрами на холостому ходу і на 30% зростає, потім проходить 0% може залежати від колекторів?
не читає потрібну кількість повітря d, тепер чи не читає датчик витрати повітря, тому що відмова або тому, що просто не надходить повітря в двигун...
Привіт машина, скільки км до .при розгоні відчуваєш себе якийсь свист типу труба turbo зламав?значення датчик витрати повітря, що знайшов я з клапана egr відкритий? Або закрита? Якщо ти випробування на третій передачі, починаючи з 1000giri і потім натискаєш педаль акселератора в підлогу, тиск турбо, що це значення?
Не я зробив цей тест, зараз я введу тебе в курс нас свистків немає
перевірте ще я помітив :
обороти двигуна 2500
положення цілі egr 0%
положення egr 18%
це може бути причиною ?
я знаю, що якщо egr відкритий, тиск в колекторах зменшується, але я не знаю, як він себе веде датчик витрати повітря в цих випадках, якщо прагнете менше або більше, тому що якщо вам потрібно зменшити кількість повітря, причина і саме egr, що ви говорите ?
якщо він залишається відкритим, датчик витрати повітря, закон менше повітря, розбери і переконайся.
тиск колекторів навколо 900mbr дуже мало для цього двигуна
якщо ви АБО MAF або MAP сьогодні повинен бути турбо, що не так або що труїть повітря десь між турбо і впускний колектор..
Для того, щоб сила турбо, в якому сенсі може бути також egr відкритий, вірно?
перевірте, що колектори не будуть забиватися
хлопці, у мене є lancia y 1.3 75cv, що не котить у діагнозі немає помилок, але перевірка параметрів знаходжу
при запиті 500
тиск колекторів навколо 900mbr дуже мало для цього двигуна egr працює, принаймні, судячи з параметрами на холостому ходу і на 30% зростає, потім проходить 0% може залежати від колекторів?
привіт, у мене є gp 1.3 90 з про своє ж питання. У той час як тягнути 5а в певний момент перестав тягнути. Після кількох святих, я перевірив, чи в порядку: робота wg (на моїй все ок), журнали з різними параметрами про мнс та перевірка муфт. В кінці кінців я відключив рукав ic і ще я помітив, що зростає турбіна не дме. Турбіни ко. Дивіться, раніше, якщо в рг працює на тебе, а потім шукає будь-яких втрат в рукави і, нарешті, спробуйте розібрати турбіну по-моєму
хлопці, невелике оновлення в рг на турбіні не працює, або краще мембрану тримає вакуум, враховуючи, з ручним насосом, але планку не ходить
Ймовірно, до геометрії блоку
Ймовірно, до геометрії блоку
хлопці, невелике оновлення в рг на турбіні не працює, або краще мембрану тримає вакуум, враховуючи, з ручним насосом, але планку не ходить
спробуйте розпорошити зовсім небагато wd40 на важіль рг (де він входить в турбіну практично), і буде виходити. іноді іржа смикнеться
те, що перш виправити те, що я сказав, що це типу рг не працює з вакуумом, але з, тиск турбо ж, але завжди залишається заблокована, тепер спробую з wd-40 я оновлю
те, що перш виправити те, що я сказав, що це типу рг не працює з вакуумом, але з, тиск турбо ж, але завжди залишається заблокована, тепер спробую з wd-40 я оновлю
я відкрив в рг, але нічого, тиск наддуву залишається твердою 900 мбар на гайку всмоктування трубку, що повинні відкрити в рг, але не виходить повітря із навіть зростає
я відкрив в рг, але нічого, тиск наддуву залишається твердою 900 мбар на гайку всмоктування трубку, що повинні відкрити в рг, але не виходить повітря із навіть зростає
я уявляв, як би під тиском і не в депресії, в останній знайдеш лише на 90 чи 95 к. с., які мають змінну геометрію...
Рг-тиск насправді має трубку, яка відходить від групи холод-turbo і прибуває на рг, який відкривається при досягненні цього тиску, але не виходить повітря з трубки навіть якщо я його вб'ю
я розібрав турбіну і і coperchiello з боку зливу команди від wg залишається злегка відкритим, так що я думаю, що якщо тут і недолік, що ви говорите?
я розібрав турбіну і і coperchiello з боку зливу команди від wg залишається злегка відкритим, так що я думаю, що якщо тут і недолік, що ви говорите?
ви також рухається, дме з повітрям в рг аукціон гуляє "" у той час як раніше була заблокована, однак, коли в рг, і все закрито, так що без тиску повітря, який відкриває капот, що він у частині вытыхания турбіни мені залишається злегка відкритим
Правило в рг, так що тримати його закритим у стані спокою,часто ці турбіни в разі удару передньої частини автомобіля колеса і картер холодній стороні, на якій кріпиться рг перемістити такий регулювання...або, може бути, якщо заміна була неправильно встановлена. Калібрування і бачиш, що машина буде добре
вирішені з турбіна нова була зруйнована, і ще залишається відкритим рг всередині спасибі велике, наступного