Прагляд Поўнай Версіі : порт BDM
Добры дзень, я прашу інфармацыю, калі можна, калега звязаць плоскі на schedini спружыны ў зваротным, і ён спрабаваў ж самае, што пранікла ў ecu, з вынік, які не чытаў нічога, і цяпер нават паставіўшы flat у правільным кірунку, не мае зносіны больш, пакласці яго назад у аўтамабіль, машына, частка спакойна, так што я думаю, калі скокнуць у порт BDM , у каго-небудзь інфармацыя, ці можна і як, пры неабходнасці, адрамантаваць дзверы, BDM або калі ёсць іншы спосаб зрабіць спасылкі, эбу edc16c39 групы fiat.дзякуй.
Добры дзень, я прашу інфармацыю, калі можна, калега звязаць плоскі на schedini спружыны ў зваротным, і ён спрабаваў ж самае, што пранікла ў ecu, з вынік, які не чытаў нічога, і цяпер нават паставіўшы flat у правільным кірунку, не мае зносіны больш, пакласці яго назад у аўтамабіль, машына, частка спакойна, так што я думаю, калі скокнуць у порт BDM , у каго-небудзь інфармацыя, ці можна і як, пры неабходнасці, адрамантаваць дзверы, BDM або калі ёсць іншы спосаб зрабіць спасылкі, эбу edc16c39 групы fiat.дзякуй.
прывітанне Іван, ён спрабаваў прачытаць іншы ecu, можа быць, пасля таго, як ён зрабіў гэты паварот, калі прапушчу нейкі трэк на schedino і не відаць на вока?
добры дзень, вы спрабавалі і ўсё працуе добра, я ведаю, што прапускае што-то на эбу, ёсць тып засцерагальніка, але тыя, што я прагледзеў на месцы.
Трэба праверыць бесперапыннасць які-небудзь трэк, але, шчыра кажучы, не ведаю, з чаго пачаць, дайце нам ведаць, калі ў цябе якія-небудзь абнаўлення, добрае раніца
прайшло шмат часу з гэтай пасады...але я паспрабую,цікаўнасць,але ecu была харчаванне ад bdm або грэбень?
добры дзень, падключана толькі праз schedino, ні грабянец.
зразумеў...вось чаму..пашанцавала, што не скокнула прама l ecu..
я еду заўсёды з расчоскай таксама bosch менавіта для таго, каб прыкрыць сваю ****..
але ведаеце, калі ў выпраўлена?
няма не вырашана, але растлумач, чаму ты з*я, калі архівы з расчоскай, і што ты робіш, адключыце харчаванне ад schedini спружыны? я лічу, што калі вы пакладзеце яго schedino спружыны на сподняга порт bdm скакаць у любым выпадку, нават калі прадукты ад грэбня.
вы schedino падключэнні толькі да порта пеўня...і харчаванне даю ад расчоскі...
так, калі няправы, вядома, што не скача, таму што 12 вольт не прыходзяць звернутыя да мікра..не ведаю, ясна я выказаўся
вы schedino падключэнні толькі да порта пеўня...і харчаванне даю ад расчоскі...
так, калі няправы, вядома, што не скача, таму што 12 вольт не прыходзяць звернутыя да мікра..не ведаю, ясна я выказаўся
прывітанне micheleyr6, я хацеў бы зразумець, заўсёды ў сярэдзіне, паміж гала і порт bdm адаптар (тое, з чырвоны святлодыед і перамыкач, каб, так бы мовіць) але я не ежу? або адаптар не фарбавалася?
вы, вядома, у сярэдзіне адаптар...аднак замест таго, харчаванне ад адаптара харчавання ад грэбня...
калі ты тэсту станоўчыя, так і адмоўныя ад bdm з расчоскай, ёсць пераемнасць...