КПК

Перегляд Повної Версії : файл .hex

генріх понтони

цікаво, невелика інформація: файл .hex карту, як витягується? мені потрібно, щоб зробити роботу a2l edc16c34 але з sw-іншому, порівняно з a2l, чим володію, і питає мене благословив зміщення під час завантаження. Я перевертався, але я не можу вийти з.

sergiot
тест зі зміщенням 800000

генріх понтони
тест зі зміщенням 800000

генріх понтони
додам zip з a2l, що я хотів би використовувати і карта, для якої мені потрібно

sergiot
файл bin-це правильно, і карти не видно, як показано в a2l.
також hex-мабуть, вірно. але я перевірю пізніше.

генріх понтони
файл bin-це правильно, і карти не видно, як показано в a2l.
також hex-мабуть, вірно. але я перевірю пізніше.

Ок, та як же мені, якщо я намагаюся завантажити: карти 1.6 hdi 110cv my 2007, і додати a2l деякі карти, такі як driver wish, не мені їх знайти? Не розумію, де я помиляюся

sergiot
але проблема якого????
що тільки тоді, коли на карті не знайдеш, та інші???

sergiot
на початку ви говорите, що файл hex не те, що очікувалося a2l.
на даний момент це нормально, що деякі карти, але це один випадок, та інших не знайти.

генріх понтони
але проблема якого????
що тільки тоді, коли на карті не знайдеш, та інші???

так, і те, що мене бісить найбільше, що не вважаю, найважливіші карти...але тільки картки "вторинні", які мені не цікаві на даний момент.

генріх понтони
на початку ви говорите, що файл hex не те, що очікувалося a2l.
на даний момент це нормально, що деякі карти, але це один випадок, та інших не знайти.

в hex файл, який є в папці, це вірно для l a2l, який завжди знаходиться всередині папки. моє питання як зробити, щоб адаптувати цей a2l в мій файл орі? є параметр зсуву в завантаження, до їх ми, але, як я можу розрахувати? якщо я знаю, що мій ecu sw xxx (ipostesi) а a2l yyy, який метод ви використовуєте, щоб зробити його сумісним для моєї xxx? і потім, існує спосіб, щоб створити hex з мого файлу орі?
Мене виникають спонтанно і сумніви, побачивши мою карту, що читання не є правильним в цей момент. Не вистачає дуже багато інфо в початковій частині. Я, може прочитати її в boot або в школі? Я з допомогою kess клейн.

sergiot
не є вихід.
файли a2l заповнюються відповідно до hex файл, до якого вони відносяться.
не існує способу, щоб змінити a2l, в недоступному для нас операторами вторинного ринку.
але метод видертися є.
ви відкриваєте потрібний файл з a2l правильно. вони виявляють карти вам потрібно, а потім порівняти файли інший, намагаючись однакові карти, що є, але може бути переміщений на адресу. часто не дуже рухатися.

sergiot
не важливо для цієї дискусії, метод або інструмент використовується.

lsdlsd88
так, і те, що мене бісить найбільше, що не вважаю, найважливіші карти...але тільки картки "вторинні", які мені не цікаві на даний момент.

є кілька a2l навколо, в якій не вистачає саме карти світових.

якби проблема зсуву просто бачити карти в неправильному положенні, це не те, що стріляти!

Errecinque
Найпростіший спосіб, це відкрити вікна разом файл з a2l з вашого файлу, з функцією пам'яті "title" під меню view. І від їх 2d, проводячи цікаве і трохи інший вирівняйте карти, які вас цікавлять

генріх понтони
Найпростіший спосіб, це відкрити вікна разом файл з a2l з вашого файлу, з функцією пам'яті "title" під меню view. І від їх 2d, проводячи цікаве і трохи інший вирівняйте карти, які вас цікавлять

генріх понтони
не є вихід.
файли a2l заповнюються відповідно до hex файл, до якого вони відносяться.
не існує способу, щоб змінити a2l, в недоступному для нас операторами вторинного ринку.
але метод видертися є.
ви відкриваєте потрібний файл з a2l правильно. вони виявляють карти вам потрібно, а потім порівняти файли інший, намагаючись однакові карти, що є, але може бути переміщений на адресу. часто не дуже рухатися.

генріх понтони
інше питання: правдоподібно, що те, що ecm називається тиском turbo (4 карти для цього ecu) насправді від a2l якщо 4 карти різні і з вр дуже відрізнятися від того, що говорить і т. д.?

sergiot
не використовую і т. д., для яких у мене не багато досвіду.
але читати те, що ви на різних форумах, ecm, особливо ті тріщини, можна довіряти один день проводити і інші, а також.
про файл a2l не обговорює, ті, які зроблені від забудовника файлу, і є достовірними.
ви просто повинні бути обережні з правильним перекладом на італійську мову.

генріх понтони
не використовую і т. д., для яких у мене не багато досвіду.
але читати те, що ви на різних форумах, ecm, особливо ті тріщини, можна довіряти один день проводити і інші, а також.
про файл a2l не обговорює, ті, які зроблені від забудовника файлу, і є достовірними.
ви просто повинні бути обережні з правильним перекладом на італійську мову.

глава запису файлів mod: kessv2 автоматично обчислює контрольну суму для цього ecu? в іншому випадку, winols-це надійний корекції cksm?

Errecinque

глава запису файлів mod: kessv2 автоматично обчислює контрольну суму для цього ecu? в іншому випадку, winols-це надійний корекції cksm?
Я на edc16c34 у мене ніколи не було проблем cks також ecm обчислює добре. Я б сказав, що ви можете бути спокійні

генріх понтони
Я на edc16c34 у мене ніколи не було проблем cks також ecm обчислює добре. Я б сказав, що ви можете бути спокійні

Через пару днів, і я думаю, що зможу розмістити до перегляду мод, а може бути, ви скажете мені, якщо я помиляюся і в чому я помиляюся