КПК

Прагляд Поўнай Версіі : файл .hex

генрых пантоны

цікава, невялікая інфармацыя: файл .hex карту, як здабываецца? мне трэба, каб зрабіць працу a2l edc16c34 але з sw-іншаму, у параўнанні з a2l, чым валодаю, і пытаецца ў мяне блаславіў зрушэнне падчас загрузкі. Я варочаўся, але я не магу выйсці з.

sergiot
тэст са зрушэннем 800000

генрых пантоны
тэст са зрушэннем 800000

генрых пантоны
дадам zip з a2l, што я хацеў бы выкарыстаць і карта, для якой мне трэба

sergiot
файл bin-гэта правільна, і карты не відаць, як паказана ў a2l.
таксама hex-відаць, дакладна. але я праверу пазней.

генрых пантоны
файл bin-гэта правільна, і карты не відаць, як паказана ў a2l.
таксама hex-відаць, дакладна. але я праверу пазней.

Ок, і як жа мне, калі я спрабую загрузіць: карты 1.6 hdi 110cv my 2007, і дадаць a2l некаторыя карты, такія як driver wish, не мне іх знайсці? Не разумею, дзе я памыляюся

sergiot
але праблема якога????
што толькі тады, калі на карце не знойдзеш, і іншыя???

sergiot
у пачатку вы кажаце, што файл hex не тое, што чакалася для a2l.
на дадзены момант гэта нармальна, што некаторыя карты, але гэта адзін выпадак, і іншых не знайсці.

генрых пантоны
але праблема якога????
што толькі тады, калі на карце не знойдзеш, і іншыя???

так, і тое, што мяне бесіць больш за ўсё, што не лічу, самыя важныя карты...але толькі карты "другасныя", якія мне не цікавыя на дадзены момант.

генрых пантоны
у пачатку вы кажаце, што файл hex не тое, што чакалася для a2l.
на дадзены момант гэта нармальна, што некаторыя карты, але гэта адзін выпадак, і іншых не знайсці.

у hex-файл, які ёсць у тэчцы, гэта дакладна для l a2l, які заўсёды знаходзіцца ўнутры тэчкі. мой пытанне, як зрабіць, каб адаптаваць гэты a2l ў мой файл врі? ёсць параметр для зрушэння ў загрузкі, да іх мы, але, як я магу разлічыць? калі я ведаю, што мой ecu sw xxx (ipostesi) а a2l yyy, які метад вы выкарыстоўваеце, каб зрабіць яго сумяшчальным для маёй xxx? і потым, існуе спосаб, каб стварыць hex з майго файла врі?
Мяне ўзнікаюць спантанна і сумневы, убачыўшы маю карту, што чытанне не з'яўляецца правільным у гэты момант. Не хапае занадта шмат інфа ў пачатковай частцы. Я, можа прачытаць яе ў boot або ў школе? Я з kess і клайн.

sergiot
не ёсць выхад.
файлы a2l запаўняюцца ў адпаведнасці з hex-файл, да якога яны адносяцца.
не існуе спосабу, каб змяніць a2l, у месцах, недаступных для нас аператарамі другаснага рынку.
але метад выкараскацца ёсць.
вы адкрываеце патрэбны файл з a2l правільна. яны выяўляюць карты вам трэба, а потым параўнаць файлы іншы, спрабуючы аднолькавыя карты, што ёсць, але можа быць перамешчаны на адрас. часта не вельмі рухацца.

sergiot
не важна для гэтай дыскусіі, метад або інструмент выкарыстоўваецца.

lsdlsd88
так, і тое, што мяне бесіць больш за ўсё, што не лічу, самыя важныя карты...але толькі карты "другасныя", якія мне не цікавыя на дадзены момант.

ёсць некалькі a2l вакол, у якой не хапае менавіта карты сусветных.

калі б праблема зрушэння проста бачыць карты ў няправільным становішчы, гэта не тое, што страляць!

Errecinque
Самы просты спосаб, гэта адкрыць вокны разам файл з a2l з вашага файла, з функцыяй памяці "title" пад меню view. І ад іх у 2d, праводзячы цікавае і крыху іншы выраўнуйце карты, якія вас цікавяць

генрых пантоны
Самы просты спосаб, гэта адкрыць вокны разам файл з a2l з вашага файла, з функцыяй памяці "title" пад меню view. І ад іх у 2d, праводзячы цікавае і крыху іншы выраўнуйце карты, якія вас цікавяць

генрых пантоны
не ёсць выхад.
файлы a2l запаўняюцца ў адпаведнасці з hex-файл, да якога яны адносяцца.
не існуе спосабу, каб змяніць a2l, у месцах, недаступных для нас аператарамі другаснага рынку.
але метад выкараскацца ёсць.
вы адкрываеце патрэбны файл з a2l правільна. яны выяўляюць карты вам трэба, а потым параўнаць файлы іншы, спрабуючы аднолькавыя карты, што ёсць, але можа быць перамешчаны на адрас. часта не вельмі рухацца.

генрых пантоны
іншы пытанне: праўдападобна, што тое, што ecm называецца ціскам turbo (4 карты для гэтага ecu) на самай справе ад a2l 4 калі карты розныя і з вр вельмі адрознівацца ад таго, што кажа і г. д.?

sergiot
не выкарыстоўваю і г. д., для якіх у мяне не шмат вопыту.
але чытаць тое, што вы на розных форумах, ecm, асабліва тыя расколіны, ці можна давяраць адзін дзень праводзіць і іншыя, а таксама.
аб файле a2l не абмяркоўвае, тыя, якія зроблены ад забудоўшчыка файла, і з'яўляюцца дакладнымі.
вы проста павінны быць асцярожныя з правільным перакладам на італьянскі мову.

генрых пантоны
не выкарыстоўваю і г. д., для якіх у мяне не шмат вопыту.
але чытаць тое, што вы на розных форумах, ecm, асабліва тыя расколіны, ці можна давяраць адзін дзень праводзіць і іншыя, а таксама.
аб файле a2l не абмяркоўвае, тыя, якія зроблены ад забудоўшчыка файла, і з'яўляюцца дакладнымі.
вы проста павінны быць асцярожныя з правільным перакладам на італьянскі мову.

кіраўнік запісу файлаў mod: kessv2 аўтаматычна вылічае кантрольную суму для гэтага ecu? у адваротным выпадку, winols-гэта надзейны ў карэкцыі cksm?

Errecinque

кіраўнік запісу файлаў mod: kessv2 аўтаматычна вылічае кантрольную суму для гэтага ecu? у адваротным выпадку, winols-гэта надзейны ў карэкцыі cksm?
Я на edc16c34 у мяне ніколі не было праблем cks таксама ecm вылічае добра. Я б сказаў, што вы можаце быць спакойныя

генрых пантоны
Я на edc16c34 у мяне ніколі не было праблем cks таксама ecm вылічае добра. Я б сказаў, што вы можаце быць спакойныя

Праз пару дзён, і я думаю, што змагу размясціць да прагляду мод, а можа быць, вы скажаце мне, калі я памыляюся і ў чым я памыляюся