Прагляд Поўнай Версіі : файл .hex
цікава, невялікая інфармацыя: файл .hex карту, як здабываецца? мне трэба, каб зрабіць працу a2l edc16c34 але з sw-іншаму, у параўнанні з a2l, чым валодаю, і пытаецца ў мяне блаславіў зрушэнне падчас загрузкі. Я варочаўся, але я не магу выйсці з.
дадам zip з a2l, што я хацеў бы выкарыстаць і карта, для якой мне трэба
файл bin-гэта правільна, і карты не відаць, як паказана ў a2l.
таксама hex-відаць, дакладна. але я праверу пазней.
файл bin-гэта правільна, і карты не відаць, як паказана ў a2l.
таксама hex-відаць, дакладна. але я праверу пазней.
Ок, і як жа мне, калі я спрабую загрузіць: карты 1.6 hdi 110cv my 2007, і дадаць a2l некаторыя карты, такія як driver wish, не мне іх знайсці? Не разумею, дзе я памыляюся
але праблема якога????
што толькі тады, калі на карце не знойдзеш, і іншыя???
у пачатку вы кажаце, што файл hex не тое, што чакалася для a2l.
на дадзены момант гэта нармальна, што некаторыя карты, але гэта адзін выпадак, і іншых не знайсці.
але праблема якога????
што толькі тады, калі на карце не знойдзеш, і іншыя???
так, і тое, што мяне бесіць больш за ўсё, што не лічу, самыя важныя карты...але толькі карты "другасныя", якія мне не цікавыя на дадзены момант.
у пачатку вы кажаце, што файл hex не тое, што чакалася для a2l.
на дадзены момант гэта нармальна, што некаторыя карты, але гэта адзін выпадак, і іншых не знайсці.
у hex-файл, які ёсць у тэчцы, гэта дакладна для l a2l, які заўсёды знаходзіцца ўнутры тэчкі. мой пытанне, як зрабіць, каб адаптаваць гэты a2l ў мой файл врі? ёсць параметр для зрушэння ў загрузкі, да іх мы, але, як я магу разлічыць? калі я ведаю, што мой ecu sw xxx (ipostesi) а a2l yyy, які метад вы выкарыстоўваеце, каб зрабіць яго сумяшчальным для маёй xxx? і потым, існуе спосаб, каб стварыць hex з майго файла врі?
Мяне ўзнікаюць спантанна і сумневы, убачыўшы маю карту, што чытанне не з'яўляецца правільным у гэты момант. Не хапае занадта шмат інфа ў пачатковай частцы. Я, можа прачытаць яе ў boot або ў школе? Я з kess і клайн.
не ёсць выхад.
файлы a2l запаўняюцца ў адпаведнасці з hex-файл, да якога яны адносяцца.
не існуе спосабу, каб змяніць a2l, у месцах, недаступных для нас аператарамі другаснага рынку.
але метад выкараскацца ёсць.
вы адкрываеце патрэбны файл з a2l правільна. яны выяўляюць карты вам трэба, а потым параўнаць файлы іншы, спрабуючы аднолькавыя карты, што ёсць, але можа быць перамешчаны на адрас. часта не вельмі рухацца.
не важна для гэтай дыскусіі, метад або інструмент выкарыстоўваецца.
так, і тое, што мяне бесіць больш за ўсё, што не лічу, самыя важныя карты...але толькі карты "другасныя", якія мне не цікавыя на дадзены момант.
ёсць некалькі a2l вакол, у якой не хапае менавіта карты сусветных.
калі б праблема зрушэння проста бачыць карты ў няправільным становішчы, гэта не тое, што страляць!
Самы просты спосаб, гэта адкрыць вокны разам файл з a2l з вашага файла, з функцыяй памяці "title" пад меню view. І ад іх у 2d, праводзячы цікавае і крыху іншы выраўнуйце карты, якія вас цікавяць
Самы просты спосаб, гэта адкрыць вокны разам файл з a2l з вашага файла, з функцыяй памяці "title" пад меню view. І ад іх у 2d, праводзячы цікавае і крыху іншы выраўнуйце карты, якія вас цікавяць
не ёсць выхад.
файлы a2l запаўняюцца ў адпаведнасці з hex-файл, да якога яны адносяцца.
не існуе спосабу, каб змяніць a2l, у месцах, недаступных для нас аператарамі другаснага рынку.
але метад выкараскацца ёсць.
вы адкрываеце патрэбны файл з a2l правільна. яны выяўляюць карты вам трэба, а потым параўнаць файлы іншы, спрабуючы аднолькавыя карты, што ёсць, але можа быць перамешчаны на адрас. часта не вельмі рухацца.
іншы пытанне: праўдападобна, што тое, што ecm называецца ціскам turbo (4 карты для гэтага ecu) на самай справе ад a2l 4 калі карты розныя і з вр вельмі адрознівацца ад таго, што кажа і г. д.?
не выкарыстоўваю і г. д., для якіх у мяне не шмат вопыту.
але чытаць тое, што вы на розных форумах, ecm, асабліва тыя расколіны, ці можна давяраць адзін дзень праводзіць і іншыя, а таксама.
аб файле a2l не абмяркоўвае, тыя, якія зроблены ад забудоўшчыка файла, і з'яўляюцца дакладнымі.
вы проста павінны быць асцярожныя з правільным перакладам на італьянскі мову.
не выкарыстоўваю і г. д., для якіх у мяне не шмат вопыту.
але чытаць тое, што вы на розных форумах, ecm, асабліва тыя расколіны, ці можна давяраць адзін дзень праводзіць і іншыя, а таксама.
аб файле a2l не абмяркоўвае, тыя, якія зроблены ад забудоўшчыка файла, і з'яўляюцца дакладнымі.
вы проста павінны быць асцярожныя з правільным перакладам на італьянскі мову.
кіраўнік запісу файлаў mod: kessv2 аўтаматычна вылічае кантрольную суму для гэтага ecu? у адваротным выпадку, winols-гэта надзейны ў карэкцыі cksm?
кіраўнік запісу файлаў mod: kessv2 аўтаматычна вылічае кантрольную суму для гэтага ecu? у адваротным выпадку, winols-гэта надзейны ў карэкцыі cksm?
Я на edc16c34 у мяне ніколі не было праблем cks таксама ecm вылічае добра. Я б сказаў, што вы можаце быць спакойныя
Я на edc16c34 у мяне ніколі не было праблем cks таксама ecm вылічае добра. Я б сказаў, што вы можаце быць спакойныя
Праз пару дзён, і я думаю, што змагу размясціць да прагляду мод, а можа быць, вы скажаце мне, калі я памыляюся і ў чым я памыляюся