КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Паляванне на карты з Excell

Магчыма, гэты мой пост бескарысны для большасці.
У маёй прэзентацыі, я чакаў, што выкарыстоўваецца Excell, каб выявіць і прааналізаваць карты эбу маей MG TF, а не драйвераў.
Адкрыць два файл врі і мод з Winols (Дэма), канвертацыя з Hex ў дзесятковую, пракручваецца мыш на ўсю табліцу я скапіяваць і ўставіць на Excell (слупок адрасоў не копію, аднак лёгка аднавіць з парай формул і функцыі Dec.Hex), так што я размясціць дзве табліцы побач адзін з адным.
З'яўляецца адносна лёгка вызначыць карты “патэнцыйных”, шукаць пары лікаў, якія паказваюць памер X*Y, а затым ВР, гэтак жа, як выявіць карты зменены (напрыклад, шляхам складання ўсіх лікаў у табліцы, і параўнанне вынікаў гэтых двух сум).
Дзе карыснасць выкарыстоўваць Excell ? Пры капіяванні карты, прывесці сябе ў парадак, ВР гатовыя ў якасці декартовых восяў, а затым значэння, пасля чаго, выкарыстоўваючы функцыю капіявання, ці можна перанесці восяў X і Y, што es падзяліць ўсе лікі ў табліцы для 100 або 1000, або, у выпадку лямбда-выразы, які пазіцыянаваў сябе як працэнтныя значэння па параўнанні з 14,7, разлічыць фактычныя значэння (нулі адпавядае 14,7, значэнне адпавядае 30 97% з 14,7 і так далей).
Вы можаце лёгка зрабіць графікі/карты ў 3D, выкарыстоўваючы адпаведную функцыю, колы. Больш складаным, але магчымым рэалізаваць графікі ў 2D.
І можна ўставіць іншыя ВР і разлічыць прамежкавыя значэння, з дапамогай простай лінейнай інтэрпаляцыі.
Здавалася б, што з Excell вы можаце вылічыць кантрольную суму табліцы, але мне трэба супраць дапамагчы ў бліжэйшы час.

sergiot
віншуем , вядома, цікава.
улічваючы, што гэтыя функцыі, якія ты выявіў, такія ж, якія рэалізуюцца ў асноўных праграм апрацоўкі.
толькі, што яны прыйшлі раней, таму што яны пачалі значна раней, і яны распрацавалі і зададзенага рэжыму разліку, прызначаныя для канкрэтнага выкарыстання адлюстраванняў.
але няма нічога лепш, чым рэалізаваць функцыі чалавека.

lsdlsd88

Віншуем і дзякуй, што падзяліліся ^^

Вы цалкам маеце рацыю, гэтыя функцыі разліку прысутнічаюць у Winols, на самай справе, ідэя прыйшла да мяне, вывучаючы пару падручнікаў, Winols, дзе тлумачылі, як кіраваць ўласцівасцямі карт, ШТО праграмы мы вызначылі карты з іх імем. Без Winols damos або кіроўца і г. Д. для эбу Rover MEMS3 не атрымаецца. У выпадку АФРЫКІ я не думаю, што з winols, ці можна прымяніць формулу просты, але тым не менш з некалькімі аперацыямі (напрыклад, значэнне ў карце 80 => 80/10 = 8 (100-8)*14,7/100 = 92% з 14,7 = 13,5).
На Excell вы можаце размаляваць клеткі, якія выяўляюць памер карты, вы можаце вылучыць з кветкамі ВР, будзе прывыкнуць з excell (у мінулым я выкарыстаў, каб праектаваць геаметрыю рулявога кіравання, якая падвеска параллелограммная з анімацыі з графікамі ў воблака).
На вэб-сайце вы знойдзеце намёкі разліку кантрольнай сумы з Excell.
Дзякуй за віншаванні, можа быць, дайце мне руку, правяраючы, адрасы, карты, гл іншы пост.