КПК

Прагляд Поўнай Версіі : lybra 1.9 jtd edc15c5 5 plug

прывітанне ўсім, у мяне невялікая праблема, і мне патрэбна ваша дапамога, калі можна, ок....я страціў адзіны ключ ад маёй lybra 1.9 jtd з блокам кіравання edc15c5 5 plug eeprom 24c04, адтуль усё і пачалося:
1-спрабуе зрабіць scodifica я памыліўся, паказаўшы файл, які не мае нічога агульнага, якія працуюць на flash 29f400, з дапамогай galletto 1260, вынік зафіксаваны, з'яўляюцца няправільная на ланцугу, і я згарэў
2-пасля таго, як я добра ведаў працэдуру і я купіў іншы блок кіравання, fgtech galletto v54, і праграміст упа, каб атрымаць доступ да eeprom, вынік.....дадзеныя sw і hw флэш-блок кіравання не быў падобны на арыгінал
3-я купіў іншы блок кіравання, але на гэты раз пераканаўшыся, што ўсё было роўна, чым арыгінал, і я, нарэшце, удалося атрымаць доступ да eeprom 24c04 робіць часткова, я купіў у замку ключ і иммо, вынік машына завялася, толькі, што не працуе турбіна і індыкатары няспраўнасці рухавіка, падушкі бяспекі і падушкі бяспекі пасажыра гарыць заўсёды, сітуацыі, якія не адбываліся 1, і, такім чынам, мне было цікава, калі цэнтруюць з новымі дадзенымі flash 29f400 на 3 бу, я ўсё яшчэ трымае дадзеныя ў flash 29f400 ад 1-блок кіравання згарэў, а потым у мяне не працуе пульт дыстанцыйнага кіравання, я хацеў бы ведаць, як усталяваць яго, таму што ён працуе зноў, загадзя дзякуй і добрага дня