КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica edc15c2

Giuseppe2016
Прывітанне ўсім, я раблю свой першы scodifica і я стараюся edc15c2 адкрываю universal-immodecoding і выбіраю мой ECU кажа мне, каб прачытаць EEPROM так desolder і чытаць з xprog працэс файл bin Ложак з иммо-універсальны decoding лёгка аднавіць, а затым захаваць у гэты момант я павінен мець файл scodificado пісаць на EEPROM, праўда?

Так як я цяпер вучуся, і ECU, і маю я пачаў гуляць з файлам, xprog магчымасць рэдагаваць файл ўручную .калі ласка, увядзіце значэння ў выпадку, калі адрозніваецца ад (ffff) ў файл і захаваць яго потым апрацоўваць з иммо-універсальны decoding рамонту і файлы выключэннем (я, вядома, ад паспяховага зыходу ) адкрываю з xprog новы файл і нічога не мяняецца і поўны значэння ў выпадку, які я раней уведзены

Я памыліцца і праграмы, я раблю няправільныя працэдуры ?

Errecinque
Улічваючы, што на scodifiche ў нуль, але я думаю, што па логіцы, sw, калі апрацоўвае файл, варта закрануць толькі тых галінах, якія тычацца нерухомасці, калі элемент іншыя біты не думаю, што табе іх вярнуць.

Giuseppe2016
Хоць я змешваў некалькі зон, у сувязі з гэтым, каб убачыць, як змяніць файл, але нічога не пакідае ўсё без зменаў, нічога не змяняецца ні ў якой вобласці для мяне станоўчы вынік

Giuseppe2016
Хоць я змешваў некалькі зон, у сувязі з гэтым, каб убачыць, як змяніць файл, але нічога не пакідае ўсё без зменаў, нічога не змяняецца ні ў якой вобласці для мяне станоўчы вынік

sergiot
праграмы, якія робяць immo off проста змяніць гэтыя некалькі біт (часта толькі 1), якія адносяцца да нерухомасці.
усё астатняе яны прымаюць гэта як добра, як я ад. не робяць, ні праверак, ні аднаўлення.
любы дурань напісаць для іх, гэта ваша справа.

Giuseppe2016
ясна, паведамленне атрымаў, я магу табе давяраць?

Andrea1
ясна, паведамленне атрымаў, я магу табе давяраць?

Усё правільна сказаў, ад sergiot, галоўнае-гэта выкарыстоўваць sw, што ты працуеш добра!

Giuseppe2016
Я meucci і ecuvonix могуць ісці добра?

Andrea1
Паспрабуйце з Meucci павінна быць у парадку.

guidotacco
meucci добра

Giuseppe2016
і блок кіравання, выпрабаванняў, на якой я гуляў некаторы час, каб даведацца я зняў eeprom прачытаны і зменены з meucci і перапісаць, пакуль зараз не праблема, калі ўсё прайшло добра, я павінен прывесці ў рух іншую машыну з такім жа эбу, праўда? (я зрабіў у агульнай складанасці )

sergiot
я думаю, што няма