Giuseppe2016
Прывітанне ўсім, я раблю свой першы scodifica і я стараюся edc15c2 адкрываю universal-immodecoding і выбіраю мой ECU кажа мне, каб прачытаць EEPROM так desolder і чытаць з xprog працэс файл bin Ложак з иммо-універсальны decoding лёгка аднавіць, а затым захаваць у гэты момант я павінен мець файл scodificado пісаць на EEPROM, праўда?
Так як я цяпер вучуся, і ECU, і маю я пачаў гуляць з файлам, xprog магчымасць рэдагаваць файл ўручную .калі ласка, увядзіце значэння ў выпадку, калі адрозніваецца ад (ffff) ў файл і захаваць яго потым апрацоўваць з иммо-універсальны decoding рамонту і файлы выключэннем (я, вядома, ад паспяховага зыходу ) адкрываю з xprog новы файл і нічога не мяняецца і поўны значэння ў выпадку, які я раней уведзены
Я памыліцца і праграмы, я раблю няправільныя працэдуры ?
Так як я цяпер вучуся, і ECU, і маю я пачаў гуляць з файлам, xprog магчымасць рэдагаваць файл ўручную .калі ласка, увядзіце значэння ў выпадку, калі адрозніваецца ад (ffff) ў файл і захаваць яго потым апрацоўваць з иммо-універсальны decoding рамонту і файлы выключэннем (я, вядома, ад паспяховага зыходу ) адкрываю з xprog новы файл і нічога не мяняецца і поўны значэння ў выпадку, які я раней уведзены
Я памыліцца і праграмы, я раблю няправільныя працэдуры ?