Перегляд Повної Версії : Ducati Immo Off 5 HW610
Привіт всім, я хотів би інформація про можливості відключити за допомогою mpps іммобілайзер на Ducati Monster, який монтується блок управління на об'єкт. Я вже прочитав я файл з ЕБУ і перевірте с і т. Д., але останній не дає мені можливість відключити його, як я можу просто зробити так, щоб лямбда.
Спасибі, заздалегідь, як завжди.
Хочеш зробити scodifica все практично?
Я не впевнений, що ви могли б зробити в цілому на цей блок управління, але якщо місць вихідний файл у масиві і потім скопіювати посилання сюди, може, хтось в змозі допомогти.
Дякую Андрію за відповідь. Не знаю, що ви розумієте для scodifica всього, але я поясню, чому в моєму проханні.
У мене є мій друг, який купив Monster S2R1000 (принаймні так повинно бути), але часто має проблеми з включенням і мені приходять сумніви, що там були проблеми з іммобілайзером і для цього я хотів би заблокувати його, а також проблеми звис мінімальний. Так що спробуйте змінити його ж ECU, але не знаю, якщо це потрібно scodifica все, для того, щоб зробити це.
Після прочитання у мене виникли ще одна аномалія цього мотоцикла, практично Titanium бачить як мапу Ducati monster 1000 84cv, можна?? У S2R 1000 не має на кілька кінських сил більше? Колишній власник сказав, що на цьому мотоциклі були доопрацьовані головки призводить до 1078, практично 1100. Але як це можливо, що на нас ця карта???
Мені б хотілося, що б той його погляд. І в разі, якщо я пропоную вас, я хотів би спробувати, щоб завантажити це на s2r 1000, я можу??
Дякую і вибачте, якщо я зупинюся завжди в моїх постах, я намагаюся бути як можна більш чіткими.
Хочеш зробити scodifica все практично?
Я не впевнений, що ви могли б зробити в цілому на цей блок управління, але якщо місць вихідний файл у базі даних і потім скопіювати посилання, може, хтось в змозі допомогти.
Що стосується розпізнавання драйверів і т. д. не приймати як закон, тому що в більшості випадків ви помиляєтеся, якщо ти не оригінал...
Які проблеми у вас при включенні? У вас проблеми з читанням ключа?
Я читав в безпосередній надійність водія Титану, але з простого порівняння з картою s2r 1000 95cv я помітив, що вони всі різні. Так що це може підтвердити, що є карта Monster 1000. Є один вірний спосіб, щоб зрозуміти, що за карта?
Проблеми харчування, я повторюю, я не впевнений, можуть бути пов'язані з іммо, але я хотів бути тест, щоб виключити це. В деталях прагне до стану, коли б не було напруга, але на свічках є іскра. Якщо не вдається запустити це все заглохло...
[ QUOTE=Andrea1;128385]що стосується розпізнавання драйверів і т. д. не приймати як закон, тому що в більшості випадків ви помиляєтеся, якщо ти не оригінал...
Які проблеми у вас при включенні? У вас проблеми з читанням ключа?[/QUOTE]
вибачте, якщо я втручаюся masembra більше проблема палива,навіть з моїм він це зробив,відрегулював tps 150мв дросельних заслінок і газ тепер йде дуже добре
Ідеально було б знайти навіть оригінальний файл з монстр 1000 або інший файл s2r 1000, щоб бути впевненим, але поки міг би порівняти трохи файлів і подивитися, якщо є розбіжності... я дав швидкий погляд і якась різниця є, якщо чесно, поки я готував файл, вирізати я помітив також обмежувач різниця між двома файлами, так що просто дивитися на s2r в обмежувач робить 9000giri(як у доданому файлі) або 8700(як у вашому файлі). Я не дуже вникав, але я дав тобі інструменти для орієнтації, якщо ви потім можете також знайти в 1000 від 84cv ти на коні.
Я читав в безпосередній надійність водія Титану, але з простого порівняння з картою s2r 1000 95cv я помітив, що вони всі різні. Так що це може підтвердити, що є карта Monster 1000. Є один вірний спосіб, щоб зрозуміти, що за карта?
Проблеми харчування, я повторюю, я не впевнений, можуть бути пов'язані з іммо, але я хотів бути тест, щоб виключити це. В деталях прагне до стану, коли б не було напруга, але на свічках є іскра. Якщо не вдається запустити це все заглохло...
[ QUOTE=Andrea1;128385]що стосується розпізнавання драйверів і т. д. не приймати як закон, тому що в більшості випадків ви помиляєтеся, якщо ти не оригінал...
Які проблеми у вас при включенні? У вас проблеми з читанням ключа?[/QUOTE]
Я прочитав повідомлення тільки після відправлення мого, на жаль, є вічність, щоб завантажити файли. У будь-якому разі, якщо ви знайдете в 1000 можна витягнути висновок. Тому що відмінності є.
ви знаєте, де я можу знайти файл ori s4r996 спасибі
у будь-якому випадку з mpps не scodifica
додам, що для scodifica не потрібно витрачати грошей на програміста і т. д. просто завантажити всі з інтернету
В дійсності, щоб мати впевненість у тому, що є на цьому мотоциклі треба читати m1000.
Высотомеров, якщо мій друг згоден, спробуйте поставити на карту s2r.
У разі, якщо ви можете мати певні проблеми?
Ідеально було б знайти навіть оригінальний файл з монстр 1000 або інший файл s2r 1000, щоб бути впевненим, але поки міг би порівняти трохи файлів і подивитися, якщо є розбіжності... я дав швидкий погляд і якась різниця є, якщо чесно, поки я готував файл, вирізати я помітив також обмежувач різниця між двома файлами, так що просто дивитися на s2r в обмежувач робить 9000giri(як у доданому файлі) або 8700(як у вашому файлі). Я не дуже вникав, але я дав тобі інструменти для орієнтації, якщо ви потім можете також знайти в 1000 від 84cv ти на коні.
Спасибі, H2o, могли б ви пояснити мені\що нам потрібно?
додам, що для scodifica не потрібно витрачати грошей на програміста і т. д. просто завантажити всі з інтернету
привіт ,я не експерт , навіть двоюрідні брати використовують 5,в будь-якому випадку вам потрібно завантажити програму для читання і запису e2p якщо ви послухайте пораду що перш, ніж я сказав, ви знайдете його легко від своїх родичів ,я замінив два рядки , scodifica частково карту з Immo Decoding v3.2 і гра і зроблено ,я, слідуючи цим інструкціям знайдені в мережі і йде ,або поради, які я отримав в той час .ciaoqui з форуму були жовтий курча і багато читання або rtfm-red-team-філд-manual ,якщо знайду посилання, що повинен бути збережений той крок ,потім зробив, і всі вони повинні використовувати одну копію ключа від 5euro ,без коду ,скажімо, тільки для serrarure або кришка палива
Якщо мотоцикл перевернеться, навіть не працюючи, я думаю, проблема в іммо. Якщо іммо не працює, як правило, двигун працює на холостому ходу..
Я шукав файл 1000 84cv і перевірити файл, то відповідно скопіювати з кроком від s2r.
Ви також можете спробувати скопіювати відразу з кроком, але, переконавшись, добре, як і, забігаючи вперед "навшпиньки", щоб уникнути проблем, я не експерт, щоб ці рухи не були б різні датчики від однієї моделі до іншої...
Я намагаюся знайти файл карти! Але, я бачу, що дурна...
До H2o цікаво, інформація тільки для документів про доцільність річ.
Якщо мотоцикл перевернеться, навіть не працюючи, я думаю, проблема в іммо. Якщо іммо не працює, як правило, двигун працює на холостому ходу..
Я шукав файл 1000 84cv і перевірити файл, то відповідно скопіювати з кроком від s2r.
Ви також можете спробувати скопіювати відразу з кроком, але, переконавшись, добре, як і, забігаючи вперед "навшпиньки", щоб уникнути проблем, я не експерт, щоб ці рухи не були б різні датчики від однієї моделі до іншої...
здравствуйте, я rilettoilpost раніше, і ти сказав, що є перепади мінімум ,потрібно перевірити tps і коли це не що інше як потенціометр перли регулювання дросельної заслінки,що ви, як і раніше, замінивши ecu
Як я вже говорив, я не експерт в цих мотоцикла, але, як каже h2o перевірки датчиків, які можуть взаємодіяти з, як мінімум, не завадило б і в кінці кінців просто тестер і керівництво по ремонту мотоцикла.
Привіт, я намагаюся scodificare 5 HW610 для s4r996...
h2O, тобі потрібен цей файл?
хтось мені може сказати, скільки байт мені потрібно змінити, щоб зробити scodifica?
Привіт, я намагаюся scodificare 5 HW610 для s4r996...
h2O, тобі потрібен цей файл?
хтось мені може сказати, скільки байт мені потрібно змінити, щоб зробити scodifica?
Не можу гарантувати, що файл, який я можу надати, я був ефективним, тому що я ніколи не перевіряв, але можна спробувати.
Пошти, файл-і бачимо.
файл є оригінальним для тих, хто її потребує
Ось файл, у мене є тільки програма, яка робить scodifica все, на цій ecu і обробляє так, як якщо б 4... Спробуйте і дайте мені знати
те, scodifica не добре для мотоциклів, на велосипеді повинен бути тільки один біт змінити