Перегляд Повної Версії : Цікавість карті, кондиціонером, литими дисками
привіт, хлопці, я читав цю карту з машини моєї сім'ї .І це grande punto 1.3 multijet, 75 л. с. 03-753 хотів думки, по-вашому, і якоїсь інформації з deteminati адресами:
0883d2
08d470
08ef76
08f01e
я хотів би зрозуміти, що я
спасибі тим, хто нам поглянути
08837E Threshold to activate HS called LRPM
0883d2 Maximum engine speed for injectoin
08d470 Rail Press. Gov. - tfuel контролюючи dep. rail press. lim.карта:f(rpmTB,tfuel контролюючи)
08ef76 Torque Eng. Speed Температури дизельного палива )/N*m
08f01e fuel Max quantity Map
і рада, MARIASSUNTA про те, як йде пошук авто???
08837E Threshold to activate HS called LRPM
0883d2 Maximum engine speed for injectoin
08d470 Rail Press. Gov. - tfuel контролюючи dep. rail press. lim.карта:f(rpmTB,tfuel контролюючи)
08ef76 Torque Eng. Speed Температури дизельного палива )/N*m
08f01e fuel Max quantity Map
і рада, MARIASSUNTA про те, як йде пошук авто???
це mariassunta б моя тітка і скаржилася, мало "сила" на низьких оборотах (до майстра un1.9 jtd), і тепер каже, що йде трохи краще.
другий свій відгук, як і структурованої?
для адреси висловлювань з однієї мови мало, в межах моєї досяжності, що sabebbero?
cinqueturbo, якщо б не ти і хто-то ще мої питання nn, я б ніколи не відповідь, велике спасибі
це mariassunta б моя тітка і скаржилася, мало "сила" на низьких оборотах (до майстра un1.9 jtd), і тепер каже, що йде трохи краще.
другий свій відгук, як і структурованої?
для адреси висловлювань з однієї мови мало, в межах моєї досяжності, що sabebbero?
cinqueturbo, якщо б не ти і хто-то ще мої питання nn, я б ніколи не відповідь, велике спасибі
Ця Карта, на мій погляд, і Структурований в кубики []... краще напевно..
оскільки ми живемо в епоху, де знайти інформацію на кількість, а не на італійській мові ти повинен стояти за свій час..
08837E поріг, щоб почати Межа ОБОРОТІВ в хвилину
0883d2 максимальна швидкість двигуна для ін'єкцій
на практиці Revlimiter Ефект попкорну в обмежувач
08d470 Тиску в Рампі...тиск в Рампі в функції температури Дизельного палива/Тиску палива
08ef76 Крутний момент Двигуна... Про/Температура дизельного палива/Н*м
08f01e Максимальна Кількість Дизельного палива для Ін'єкцій...
Ця Карта, на мій погляд, і Структурований в кубики []... краще напевно..
оскільки ми живемо в епоху, де знайти інформацію на кількість, а не на італійській мові ти повинен стояти за свій час..
08837E поріг, щоб почати Межа ОБОРОТІВ в хвилину
0883d2 максимальна швидкість двигуна для ін'єкцій
на практиці Revlimiter Ефект попкорну в обмежувач
08d470 Тиску в Рампі...тиск в Рампі в функції температури Дизельного палива/Тиску палива
08ef76 Крутний момент Двигуна... Про/Температура дизельного палива/Н*м
08f01e Максимальна Кількість Дизельного палива для Ін'єкцій...
тому ближче або далі різниця між двома біт змінити ефект попкорну (08837e-0883d2)
по відношенню до рампи те, що ecm називається обмежувач prex #1 буде обмежувач 08d470?
це 08ef76 і дуже важливо, щоб я бачив карти мод до кінця карти
08f01e це кількість дизельного палива, як інтерпретується?
08ef76 важливо, але найкраще робити так, як це зроблено на свій, міркує про те, чому...........
08f01e є обсяг у мм3 для перетворення з коефіцієнтом 0,00293
08ef76 важливо, але найкраще робити так, як це зроблено на свій, міркує про те, чому...........
тоді 08ef76, коли я не можу зрозуміти, і карту, яка починається праворуч і закінчується в ліво-якщо і так, я зрозумів, чому.
замість того, щоб l inddirizzo 08f013 значення і десяткової 12515*0,00293=36,66895 мм3 ? якщо ви коли вводили?
Ти кажеш, що він зробив добре?
а тому, що на лім. 1 пара вимагає 13000 інших 12299 ще 12000 і 08ef76, що якщо взяти карту 105л. з і на 12800???
Ти кажеш, що він зробив добре?
а тому, що на лім. 1 пара вимагає 13000 інших 12299 ще 12000 і 08ef76, що якщо взяти карту 105л. з і на 12800???
емг, вибачте, я коза, я теж щось?
Але немає нічого, що.. і що, як я сказав і зробив [] на кубики і, зрозуміло, з тим, узгодженість, от і все..
де просить 13000, де 12000 потім 12300 також робить великий поспіху в [] привести все те ж ****llo ми не хотіли занадто
турбо дав 0
тоді, якщо карти розраховані на 1600 rail і його там не отримаєте, щоб потрапити в цей діапазон, мені здається, даремно..
[QUOTE=cinqueturbo;128395]Але немає нічого, що.. і що, як я сказав і зробив [] на кубики і, зрозуміло, з тим, узгодженість, от і все..
де просить 13000, де 12000 потім 12300 також робить великий поспіху в [] привести все те ж ****llo ми не хотіли занадто
турбо дав 0
тоді, якщо карти розраховані на 1600 rail і його там не отримаєте, щоб потрапити в цей діапазон мені здається spr
Bungiorno хлопці
так що обмежувачі ставлять все в той же ****llo
від того, що ви розумієте, що вони розраховані на 1600 бар з обмежувачем?
rigurdande турбо, це машина має турбіну з регульованим тиском турбо, що змінюється?mcioe і відрізняється від тих, до депресії
rigurdande турбо, це машина має турбіну з регульованим тиском турбо, що змінюється?mcioe і відрізняється від тих, в депресії[/QUOTE]
не має електромагнітний клапан x l наддуву? Panda і 500 6f3, 75 л. с. несуть, і ви можете впоратися з тиском turbo.
rail можеш залишити, не потрібно збільшити тиск.
rigurdande турбо, це машина має турбіну з регульованим тиском турбо, що змінюється?mcioe і відрізняється від тих, до депресії
не має електромагнітний клапан x l наддуву? Panda і 500 6f3, 75 л. с. несуть, і ви можете впоратися з тиском turbo.
rail можеш залишити, не потрібно збільшити тиск.[/QUOTE]
Привіт і спасибі за відповідь в будь-якому випадку є й інші-g.точки, які мають клапан в депресії. Для prex rail, чому не чіпати?
не пам'ятаю х це я запитав, тому що саме на panda і 500 є. На свій збирає?
prex rail не потрібно, тому що у вас карта часу вже обчислюється x 65 мм3 і 1600 бар тиск, тут ви просто повинні зробити педаль і обмежувачі крутного моменту...
ті, в депресії, встановлений на 90 л. с.
ті, в депресії, встановлений на 90 л. с.
тоді це де і було зачитано карту і тиску . потім завжди ypsilon сім'ї назад фіксованій геометрії з електричним приводом. можу я запитати, від чого ви дохід мм3 від часу і в рампі?
можу я запитати, від чого ви дохід мм3 від часу і в рампі?[/QUOTE]
квоти я вже писала в карту час, в залежності від тиску, знає, скільки часу повинно тримати л, інжектор, відкритий для X мм3.
можу я запитати, від чого ви дохід мм3 від часу і в рампі?
квоти я вже писала в карту час, в залежності від тиску, знає, скільки часу повинно тримати л, інжектор, відкритий для X мм3.[/QUOTE]
Є якийсь коефіцієнт перетворення не можу зрозуміти
звичайно, є фактори, але не у вас є damos?
звичайно, є фактори, але не у вас є damos?
Немає користі і т. д. потім я winols, але після установки не працює, буде те, що береться з мережі.
Тепер мені теж потрібен цей безкоштовно ������������однак повернемося в типовому як розрахувати?