Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Цікаўнасць карце, кандыцыянерам, адліванымі дыскамі

salvatoreragonese
прывітанне, хлопцы, я чытаў гэтую карту з машыны маёй сям'і .І гэта grande punto 1.3 multijet, 75 л. с. 03-753 хацеў думкі, па-вашаму, і якой-небудзь інфармацыі з deteminati адрасах:
0883d2
08d470
08ef76
08f01e
я хацеў бы зразумець, што я
дзякуй тым, хто нам зірнуць

cinqueturbo
08837E Threshold to activate HS called LRPM
0883d2 Maximum engine for speed injectoin
08d470 Rail Press. Gov. - tfuel кантралюючы dep. rail press. lim.карта:f(rpmTB,tfuel кантралюючы)
08ef76 Torque Eng. Speed Тэмпературы дызельнага паліва )/N*m
08f01e Max fuel quantity Map

і рада, MARIASSUNTA аб тым, як ідзе пошук аўто???

salvatoreragonese
08837E Threshold to activate HS called LRPM
0883d2 Maximum engine for speed injectoin
08d470 Rail Press. Gov. - tfuel кантралюючы dep. rail press. lim.карта:f(rpmTB,tfuel кантралюючы)
08ef76 Torque Eng. Speed Тэмпературы дызельнага паліва )/N*m
08f01e Max fuel quantity Map

і рада, MARIASSUNTA аб тым, як ідзе пошук аўто???
гэта mariassunta б мая цётка і скардзілася, мала "сіла" на нізкіх абарачэннях (да майстра un1.9 jtd), і цяпер кажа, што ідзе трохі лепш.
другі свой водгук, як і структураванай?
для адрасы выказванняў з аднаго мовы мала, у межах маёй дасяжнасці, што sabebbero?
cinqueturbo, калі б не ты, і хто-то яшчэ мае пытанні nn, я б ніколі не адказ, вялікі дзякуй

cinqueturbo
гэта mariassunta б мая цётка і скардзілася, мала "сіла" на нізкіх абарачэннях (да майстра un1.9 jtd), і цяпер кажа, што ідзе трохі лепш.
другі свой водгук, як і структураванай?
для адрасы выказванняў з аднаго мовы мала, у межах маёй дасяжнасці, што sabebbero?
cinqueturbo, калі б не ты, і хто-то яшчэ мае пытанні nn, я б ніколі не адказ, вялікі дзякуй

Гэтая Карта, на мой погляд, і Структураваны ў кубікі []... лепш, напэўна,..

паколькі мы жывем у эпоху, дзе знайсці інфармацыю на колькасць, а не на італьянскай мове ты павінен стаяць за сваё час..

08837E парог, каб пачаць Мяжа АБАРОТАЎ у хвіліну
0883d2 максімальная хуткасць рухавіка для ін'екцый
на практыцы Revlimiter Эфект папкорна ў абмежавальнік

08d470 Ціску ў Рампы...ціск у магістралі Rail ў функцыі тэмпературы Дызельнага паліва/Ціску паліва
08ef76 Крутоўны момант Рухавіка... Аб/Тэмпература дызельнага паліва/Н*м
08f01e Максімальную Колькасць Дызельнага паліва для Ін'екцый...

salvatoreragonese
Гэтая Карта, на мой погляд, і Структураваны ў кубікі []... лепш, напэўна,..

паколькі мы жывем у эпоху, дзе знайсці інфармацыю на колькасць, а не на італьянскай мове ты павінен стаяць за сваё час..

08837E парог, каб пачаць Мяжа АБАРОТАЎ у хвіліну
0883d2 максімальная хуткасць рухавіка для ін'екцый
на практыцы Revlimiter Эфект папкорна ў абмежавальнік

08d470 Ціску ў Рампы...ціск у магістралі Rail ў функцыі тэмпературы Дызельнага паліва/Ціску паліва
08ef76 Крутоўны момант Рухавіка... Аб/Тэмпература дызельнага паліва/Н*м
08f01e Максімальную Колькасць Дызельнага паліва для Ін'екцый...

таму бліжэй ці далей розніца паміж двума біт змяніць эфект папкорна (08837e-0883d2)

па адносінах да рампы тое, што ecm называецца абмежавальнік prex #1 будзе абмежавальнік 08d470?
гэта 08ef76 і вельмі важна, каб я бачыў карты мод да канца карты
08f01e гэта колькасць дызельнага паліва, як інтэрпрэтуецца?

dragusdrake
08ef76 важна, але лепш за ўсё рабіць так, як гэта зроблена на свой, разважае аб тым, чаму...........
08f01e з'яўляецца аб'ем у мм3 для пераўтварэння з каэфіцыентам 0,00293

salvatoreragonese
08ef76 важна, але лепш за ўсё рабіць так, як гэта зроблена на свой, разважае аб тым, чаму...........
тады 08ef76, калі я не магу зразумець, і карту, якая пачынаецца справа і заканчваецца ў лева-калі і так, я зразумеў, чаму.
замест таго, каб l inddirizzo 08f013 значэнне і дзесятковай 12515*0,00293=36,66895 мм3 ? калі вы калі ўводзілі?

cinqueturbo

Ты кажаш, што ён зрабіў добра?
а таму, што на лім. 1 пара патрабуе 13000 іншых 12299 яшчэ 12000 і 08ef76, што калі ўзяць карту 105л. з і на 12800???

salvatoreragonese
Ты кажаш, што ён зрабіў добра?
а таму, што на лім. 1 пара патрабуе 13000 іншых 12299 яшчэ 12000 і 08ef76, што калі ўзяць карту 105л. з і на 12800???

эмг, прабачце, я каза, я таксама што-то?

cinqueturbo
Але няма нічога, што.. і што, як я сказаў і зрабіў [] на кубікі і, зразумела, з тым, ўзгодненасць, вось і ўсё..
дзе просіць 13000, дзе 12000 потым 12300 таксама робіць вялікі спешцы ў [] прывесці ўсё ў той жа ****llo мы не хацелі занадта
турба даў 0
тады, калі карты разлічаны на 1600 rail і яго там не атрымаеце, каб патрапіць у гэты дыяпазон, мне здаецца, марна..

salvatoreragonese
[QUOTE=cinqueturbo;128395]Але няма нічога, што.. і што, як я сказаў і зрабіў [] на кубікі і, зразумела, з тым, ўзгодненасць, вось і ўсё..
дзе просіць 13000, дзе 12000 потым 12300 таксама робіць вялікі спешцы ў [] прывесці ўсё ў той жа ****llo мы не хацелі занадта
турба даў 0
тады, калі карты разлічаны на 1600 rail і яго там не атрымаеце, каб патрапіць у гэты дыяпазон мне здаецца spr
Bungiorno хлопцы
так што абмежавальнікі ставяць усё ў той жа ****llo
ад таго, што вы разумееце, што яны разлічаны на 1600 бар з абмежавальнікам?
rigurdande турба, гэта машына мае турбіну з рэгулюемым ціскам турба, што мяняецца?mcioe і адрозніваецца ад тых, да дэпрэсіі

overbooster
rigurdande турба, гэта машына мае турбіну з рэгулюемым ціскам турба, што мяняецца?mcioe і адрозніваецца ад тых, у дэпрэсіі[/QUOTE]

не мае электрамагнітны клапан x l наддува? Panda і 500 6f3, 75 л. с. нясуць, і вы можаце справіцца з ціскам turbo.
rail можаш пакінуць, не трэба павялічыць ціск.

salvatoreragonese
rigurdande турба, гэта машына мае турбіну з рэгулюемым ціскам турба, што мяняецца?mcioe і адрозніваецца ад тых, да дэпрэсіі

не мае электрамагнітны клапан x l наддува? Panda і 500 6f3, 75 л. с. нясуць, і вы можаце справіцца з ціскам turbo.
rail можаш пакінуць, не трэба павялічыць ціск.[/QUOTE]
Добры дзень і дзякуй за адказ у любым выпадку ёсць і іншыя-g.кропкі, якія маюць клапан у дэпрэсіі. Для prex rail, чаму не чапаць?

overbooster
не памятаю х гэта я спытаў, таму што менавіта на panda і 500 ёсць. На свой збірае?
prex rail не трэба, таму што ў вас карта часу ўжо вылічаецца x 65 мм3 і 1600 бар ціск, тут вы проста павінны зрабіць педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту...

overbooster
тыя, у дэпрэсіі, усталяваны на 90 л. с.

salvatoreragonese
тыя, у дэпрэсіі, усталяваны на 90 л. с.

тады гэта дзе і было зачытана карту і ціску . потым заўсёды ypsilon сям'і назад фіксаванай геаметрыі з электрычным прывадам. магу я спытаць, ад чаго вы даход мм3 ад часу і ў рампы?

overbooster
магу я спытаць, ад чаго вы даход мм3 ад часу і ў рампы?[/QUOTE]

квоты я ўжо пісала ў карту час, у залежнасці ад ціску, ведае, колькі часу павінна трымаць л, інжэктар, адкрыты для X мм3.

salvatoreragonese
магу я спытаць, ад чаго вы даход мм3 ад часу і ў рампы?

квоты я ўжо пісала ў карту час, у залежнасці ад ціску, ведае, колькі часу павінна трымаць л, інжэктар, адкрыты для X мм3.[/QUOTE]

Ёсць нейкі каэфіцыент пераўтварэння не магу зразумець

lsdlsd88
вядома, ёсць фактары, але не ў вас есць damos?

salvatoreragonese
вядома, ёсць фактары, але не ў вас есць damos?

Няма карысці і г. д. потым я winols, але пасля ўстаноўкі не працуе, будзе тое, што бярэцца з сеткі.

lsdlsd88

salvatoreragonese

Цяпер мне таксама патрэбен гэты бясплатна ������������аднак вернемся ў тыповым як разлічыць?