КПК

Перегляд Повної Версії : інформація для abarth 500

fcp84
23-10-2012, 15:00
питання для тих, хто знає більше за мене, що стосується мого cinquino, яке обладнання і яке програмне забезпечення порадите мені почати "возитися" sw?

Дякую

msport (exil77grande)
23-10-2012, 15:04
питання для тих, хто знає більше за мене, що стосується мого cinquino, яке обладнання і яке програмне забезпечення порадите мені почати "возитися" sw?

Дякую

ну я б сказав, що їх потрібно починаючи з titanium.

fcp84
23-10-2012, 21:55
дякую за пораду, але я, скажімо, що я шукав щось дешевше, ви знаєте, я хотів би почати з малого, можливо, якийсь "іграшка" практики і того, щоб почати розуміти щось.

msport (exil77grande)
23-10-2012, 22:44
дякую за пораду, але я, скажімо, що я шукав щось дешевше, ви знаєте, я хотів би почати з малого, можливо, якийсь "іграшка" практики і того, щоб почати розуміти щось.

очевидно, я не мав на увазі його оригінальний.......

Infineon
23-10-2012, 22:59
Ми говоримо, що не ? власний автомобіль підходить для початку, sw в продажу не кажуть, що правда на ці автомобілі....я не avventurerei

alfajtd
24-10-2012, 08:24
порада, яку я можу тобі дати я ? якщо частини "з нуля"...
ви можете мати всі програми, які ви хочете, але якщо ви не знаєте, логіка роботи
з їх карти тільки за збиток, який ще....

У різних форумах, не перебуваєте info, в обід і на цей тип двигуна, щоб знати і визначити стратегію точне приймати...

fcp84
24-10-2012, 08:31
очевидно, я не мав на увазі його оригінальний.......

ах oooooookkkk........

порада, яку я можу тобі дати я ? якщо частини "з нуля"...
ви можете мати всі програми, які ви хочете, але якщо ви не знаєте, логіка роботи
з їх карти тільки за збиток, який ще....

але я, миха, я повинен піти і діяти на машину, безпосередньо, я хотів би почати з зміни sw на пк і з вашою допомогою дізнатися, якщо просто повернути ключ в двигун заливається чи ні.....ahahahhhahaah
я не знаю, ви зрозуміли.