Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя для 500 abarth
пытанне для тых, хто ведае больш за мяне, што тычыцца майго cinquino, якое абсталяванне і якое праграмнае забеспячэнне параіце мне пачаць "важдацца" sw?
Дзякуй
msport (exil77grande)
23-10-2012, 15:04
пытанне для тых, хто ведае больш за мяне, што тычыцца майго cinquino, якое абсталяванне і якое праграмнае забеспячэнне параіце мне пачаць "важдацца" sw?
Дзякуй
ну я бы сказаў, што іх трэба пачынаючы з titanium.
дзякуй за савет, але я, скажам, што я шукаў што-то танней, вы ведаеце, я хацеў бы пачаць з малога, магчыма, які-то "цацка" практыкі і таго, каб пачаць разумець што-то.
msport (exil77grande)
23-10-2012, 22:44
дзякуй за савет, але я, скажам, што я шукаў што-то танней, вы ведаеце, я хацеў бы пачаць з малога, магчыма, які-то "цацка" практыкі і таго, каб пачаць разумець што-то.
відавочна, я не меў на ўвазе яго арыгінальны.......
Infineon
23-10-2012, 22:59
Мы кажам, што не ? уласны аўтамабіль падыходзіць для пачатку, sw у продажы не кажуць, што праўда на гэтыя аўтамабілі....я не avventurerei
савет, які я магу табе даць я ? што калі часткі "з нуля"...
вы можаце мець усе праграмы, якія вы хочаце, але калі вы не ведаеце, логіка працы
з іх карты толькі за ўрон, які яшчэ....
У розных форумах, не знаходзіцеся info, у абед і на гэты тып рухавіка, каб ведаць і вызначыць стратэгію дакладнае прымаць...
відавочна, я не меў на ўвазе яго арыгінальны.......
ах oooooookkkk........
савет, які я магу табе даць я ? што калі часткі "з нуля"...
вы можаце мець усе праграмы, якія вы хочаце, але калі вы не ведаеце, логіка працы
з іх карты толькі за ўрон, які яшчэ....
але я, міха, я павінен пайсці і дзейнічаць на машыну, непасрэдна, я хацеў бы пачаць з змены sw на пк і з вашай дапамогай даведацца, калі проста павярнуць ключ у рухавік заліваецца або няма.....ahahahhhahaah
я не ведаю, вы зразумелі.