КПК

Перегляд Повної Версії : вкл вентиляторів з послідовним

h2o
привіт ,хто-небудь мені може сказати, чому загоряються всі вентилятори з послідовного порту ,лампа іммо загориться рівним світлом, щоб потім вимкнутися у 80%читання,виконана з успіхом,і чому ecm не може знайти драйвер, орі, але якщо я пишу, марка і модель мені не приходять потяги?якщо я візьму один з цих дані ліжка будуть виправлені?спасибі всім, хто дав мені відповідь

guidotacco
скажи хоч, що автомобіль,що потім і т. д. я,все одно йде на захист ебу, але це все нормально,коли пишу, я stacchilospinotto вентиляторів або постав бустер,якщови не може знайти драйвер, puòanche бути, що вже змінено

ugoboss
привіт ,хто-небудь мені може сказати, чому загоряються всі вентилятори з послідовного порту ,лампа іммо загориться рівним світлом, щоб потім вимкнутися у 80%читання,виконана з успіхом,і чому ecm не може знайти драйвер, орі, але якщо я пишу, марка і модель мені не приходять потяги?якщо я візьму один з цих дані ліжка будуть виправлені?спасибі всім, хто дав мені відповідь

МАРКА, ТИП, МОДЕЛЬ, ОБ'ЄМ двигуна, З, ЩО ВІН ЧИТАЄ І ПИШЕ, я маю на увазі, ви повинні дати більше інформації, якщо ви попросите допомоги, в іншому випадку і як знайти класичну голку в копиці сіна.

h2o

ugoboss
цей ecu не читати в BDM.

h2o
дякую за відповідь, але ви могли б бути більш ясно,я, може бути, надає неправильний файл?

h2o
чому я не можу читати e2p?

h2o
вибачте, я шукаю 5amhw610 у вас є пропозиція, спасибі, привіт

guidotacco
ви з допомогою спеціального обладнання e2p

h2o
я не хочу відкривати ще один пост за дурниця,я знайшов ecu iaw 5 hw 610bf,я хотів би зробити клон моєму,тільки, що на моїй не вистачає двох останніх букв bf , моє питання :чи можу клонувати? ви можете мені сказати, якщо файл, який я виклав-це орі ? дякую за відповіді

h2o
я зробив помилку ,ecu, що я хотів би зайняти це 5.bf hw610, так як моя 5.бо hw610,тому я можу клонувати тихо?