КПК

Прагляд Поўнай Версіі : вкл вентылятараў з паслядоўным

h2o
прывітанне ,хто-небудзь мне можа сказаць, чаму загараюцца ўсе вентылятары з паслядоўнага порта ,лямпа иммо загарыцца роўным святлом, каб затым выключыць у 80%чытання,выканана з поспехам,і чаму ecm не можа знайсці драйвер, у крычы, але калі я пішу, марка і мадэль мне не прыходзяць цягнікі?калі я вазьму адзін з гэтых дадзеныя ложка будуць выпраўленыя?дзякуй усім, хто даў мне адказ

guidotacco
скажы хоць бы, што аўтамабіль,затым што і г. д. я,усё роўна сыходзіць у абарону эбу, але гэта ўсё нармальна,калі пішу, я stacchilospinotto вентылятараў або пастаў бустер,калівы не можа знайсці драйвер, puòanche быць, што ўжо зменены

ugoboss
прывітанне ,хто-небудзь мне можа сказаць, чаму загараюцца ўсе вентылятары з паслядоўнага порта ,лямпа иммо загарыцца роўным святлом, каб затым выключыць у 80%чытання,выканана з поспехам,і чаму ecm не можа знайсці драйвер, у крычы, але калі я пішу, марка і мадэль мне не прыходзяць цягнікі?калі я вазьму адзін з гэтых дадзеныя ложка будуць выпраўленыя?дзякуй усім, хто даў мне адказ

МАРКА, ТЫП, МАДЭЛЬ, АБ'ЕМ рухавіка, З таго, ШТО ЁН ЧЫТАЕ І ПІША, я маю на ўвазе, вы павінны даць больш інфармацыі, калі вы папытаеце дапамогі, у адваротным выпадку і як знайсці класічную іголку ў стозе сена.

h2o

ugoboss
гэты ecu не чытаць у BDM.

h2o
дзякуй за адказ, але вы маглі б быць больш ясна,я, можа быць, надае няправільны файл?

h2o
чаму я не магу чытаць e2p?

h2o
прабачце, я шукаю 5amhw610 ў вас ёсць прапанова, дзякуй, прывітанне

guidotacco
вы з дапамогай спецыяльнага абсталявання там e2p

h2o
я не хачу адкрываць яшчэ адзін пост за глупства,я знайшоў ecu iaw 5 hw 610bf,я хацеў бы зрабіць клон маёй,толькі, што на маёй не хапае двух апошніх літар bf , мой пытанне :ці магу кланаваць? вы можаце мне сказаць, калі файл, які я выклаў-гэта врі ? дзякуй за адказы

h2o
я зрабіў памылку ,ecu, што я хацеў бы заняць гэта 5.bf hw610, так як мая 5.бо hw610,таму я магу кланаваць ціха?