КПК

Перегляд Повної Версії : Карта MIto 1.4 16v 78cv

raffaele25
Привіт, хлопці, хто-небудь знає, як розблокувати клапан-метелик mito 1.4 78cv? я знаю, що це був понерфлен від 95 до 78 для початківців водіїв...хтось може мені допомогти?

ugoboss
я можу сказати, відправляти файл, який я намагаюся допомогти, але тоді ти не зможеш в будь-якому випадку, подивитися або завантажити файл.

raffaele25
привіт, я додаю файл, може бути, бачачи, як ви можете сказати мені, принаймні, якщо вам вдалося розблокувати цю метелика чи ні

cinqueturbo
Але не у неба на ту ж тему і такий Файл вже в іншій Посаді??

питаю, тому що у мене є проект, який вже завантажений з метеликом розблоковано з HW 0261S04407 SW1037399991

Ніколи Не Перевіряв...

raffaele25
Ви можете пройти як-то так текст його я?

cinqueturbo
Ви можете пройти як-то так текст його я?

блискавка
але обмеження і тільки на обмеження метелик,або навіть на інші частини карти?це обмеження може викликати також проблеми доставки ,тип, починаючи від засувки як правило, щоб вимкнути?

raffaele25

Але впевнений, що він їх? чому не turbobenzina але 1.4 16 клапанів атмосферне 78cv

raffaele25
але обмеження і тільки на обмеження метелик,або навіть на інші частини карти?це обмеження може викликати також проблеми доставки ,тип, починаючи від засувки як правило, щоб вимкнути?

Немає ніяких проблем, тільки машина, яка досить мертва..а що я знаю, і тільки одне обмеження на метелика

raffaele25

я прочитав все і 2, але я не знайшов нічого, що було добре з 1.4 атмосферне

raffaele25
я намагався змінити файл з ecu вирізати, а потім, з'єднавши...я пишу на ecu приходить на 100% від помилки...машина не заводиться. Якщо поставлю його оригіналу у мене немає проблеми, як ніколи?

cinqueturbo
я прочитав все і 2, але я не знайшов нічого, що було добре з 1.4 атмосферне

Там є тільки те, що ви не можете завантажити вкладення або побачити картинки..
постривай, немає ще і читати різні пости, щоб знайти вперед, поки не дійдеш до включення..

cinqueturbo
я намагався змінити файл з ecu вирізати, а потім, з'єднавши...я пишу на ecu приходить на 100% від помилки...машина не заводиться. Якщо поставлю його оригіналу у мене немає проблеми, як ніколи?

Звідки нам знати, що ти робиш?
я можу тільки припустити, що ви не вирізати повторно вступив modart правильно файл або інструмент не виправляє контрольну суму бу..
прикріпити файли..

raffaele25
Звідки нам знати, що ти робиш?
я можу тільки припустити, що ви не вирізати повторно вступив modart правильно файл або інструмент не виправляє контрольну суму бу..
прикріпити файли..

Ось тут лежить 2 файлу, один оригінальний, а інший відредаговані...а для того, щоб читати і дсо я використовував galletto v54

dragusdrake

у будь-якому випадку це обговорення є рішення вашої проблеми розблокування метелики, незалежно від того, свій це чи ні turbobenzina

raffaele25
Я читав, але я не розумію, багато чого бачив, щось нічого не можу скачати

cinqueturbo
Ось тут лежить 2 файлу, один оригінальний, а інший відредаговані...а для того, щоб читати і дсо я використовував galletto v54

як я даю одну команду..

у будь-якому випадку це обговорення є рішення вашої проблеми розблокування метелики, незалежно від того, свій це чи ні turbobenzina

Може вкласти, але не скачати..

cinqueturbo

Як я думав, що ви зробили деякі помилки в вставити файл..

більш, що мод, який ви зробили, не за логікою...

рада зверніться до Professionalchiptuning, що мало дають максимум..

raffaele25
Як я думав, що ви зробили деякі помилки в вставити файл..

більш, що мод, який ви зробили, не за логікою...

рада зверніться до Professionalchiptuning, що мало дають максимум..

Але насправді це було щось зробити на око, просто щоб спробувати, якщо файл був leto від ecu... а ти мені говориш, як мені об'єднати два файли, один раз відрізати?
або, може бути, мені написати адресу, кривих метелики завжди, якщо можеш і хочеш

блискавка
привіт, коли ви змінюєте файл повинен бути видалений, навіть метелик в колектор?