Перегляд Повної Версії : Тест подушки безпеки Lancia Libra
Я повинен перевірити систему подушок безпеки Lancia Libra після того, як стався нещасний випадок.
В результаті події працює шторка-бокові подушки безпеки водія, преднатяжителями ременя безпеки (який не був надітий), що він включений.
Ви думаєте, що я можу перевірити роботу подушок безпеки роблять діагностику, без ремонту або без заміни ебу подушок безпеки?
У мене немає досвіду на цій ecu спробуйте увійти в діагностику і перевірити параметри резисторів різних подушок безпеки. Ти можеш робити спокійно
як правило, ви можете спокійно зробити.
Схоже, що так....мені це підтвердив і ремонту Lancia.
На тиждень я зніму це сумнів з допомогою Texta офіційний в кредит.
Постараюся також з *********** і Multieciscan і ELM327 з кабелем.
multiecuscan робить дуже добре
якщо вибухнув тільки подушки безпеки, також, ви повинні riverginare ебу і скинути всі помилки.
PS: не думаю, що є системи, в доповнення до діагностики, щоб перевірити подушки безпеки, якщо не кидати в стіну з авто ;-)
підтверджується діагноз ти можеш побачити все те, що вам потрібно
Для того, щоб, як я говорила, я повинен перевірити системи подушок безпеки без відновлення блок управління; транспортний засіб, ніяк не можу відновити.
У будь-якому випадку у вихідні буду робити цей тест, а ви підкажіть.
Сьогодні я отримав, щоб перевірити. З обладнанням для діагностики Texa можна було тільки перевірити, що блок управління був в аварії.
Отримати відкриття шторки безпеки з боку водія, в той час як для інших змінного струму наявність помилок інших подушок безпеки.
Привіт, звичайно потрібно перевірити, де ви відкрили air bang натягувачі ременів безпеки,однак цілком імовірно, що ебу бачить їх знешкодили.p
Для інших, air bag, проблем бути не повинно.