КПК

Перегляд Повної Версії : edc15c2

генріх понтони

хороший новачок, цікаво, я прошу про допомогу всіх членів на пару інформації.
Володію lancia phedra 2.2 128 к. с. з edc15c2, карта вже зверталися з машини і мод раніше з dpf і egr off від укладачів.
тепер я хотів би зрозуміти кілька речей, щоб спробувати свої сили в різних випробуваннях:

перше, що я хотів би зробити swirl off, і виправити трохи mapa, враховуючи, що я вже згорів маховик і зчеплення в декількох кілометрах.
Від карти я міг бачити, що вони були зворушені декількох параметрів, і по-моєму неправильно.
A: пара, тим більше даних у режимі занадто низькою (380 нм до 1200) і вище було обмежено як можна більше (200 нм при 3500 про / хв) і водій wish не думаю, що він був адекватним.
B: тиск турбо піку до 1.2 бар (мало?)

додаю карту

Backgroop
Привіт кращий спосіб, щоб вчитися і отримати damod або A2L тієї ecu, з використанням winols зможеш розібратися в роботі і зробити хорошу файлу.
І т. д. Не правильні значення.

генріх понтони

моє питання було, однак, звертатися тільки map pack, що, здається, ніде немає для цієї машини. Я знаходжу тільки для версії 2.0.

Backgroop
Для того, щоб зрозуміти логіку ecu і різні карти, і брейк-пойнт, потрібно вчитися з damos і ols, навіть якщо не з такою ж hw і програмного забезпечення у вашій edc15 можна зробити, порівнюючи її з іншою.
Коли вам все ясно, тоді вам буде легко зрозуміти, карти в 2d і т. д.

Errecinque
Ну і графіка в 2d, так само як з winols, ecm, потрібно просто підібрати зум, криві, ті. Бери приклад з damos edc15, і ви побачите, що форми картки описані дивіться також в ecm

генріх понтони
Ну і графіка в 2d, так само як з winols, ecm, потрібно просто підібрати зум, криві, ті. Бери приклад з damos edc15, і ви побачите, що форми картки описані дивіться також в ecm

насправді мені здавалося, що і 2 і т. д. якщо дорівнює 2d winols. Мені здається, однак, що навіть на winols ви повинні знайти логіку в карті, що вам потрібно, наприклад, якщо це 16 біт, а ти читати до 8 років не розуміє значення правильно. Єдина проблема, яку я помітив на winols є те, що багато карти виглядають майже неповні, з дірками в кутах, наприклад. Ви можете щось подібне?
А якщо я візьму map pack для edc15 альфа 1.9 для того, щоб зрозуміти логіку edc15c2 від phedra 2.2 jtd, що саме я шукаю? В моїх damos знайти велику кількість адрес мені непотрібні, як контроль, esp і все таке, але як тільки знайду, наприклад, індія. praia як я можу простежити, щоб він навіть в мій ecu?

дякую :)

Errecinque
Якщо на дам prex rail, не повинен мати великих проблем знайти, використовуючи ту ж форму на свій. Звичайно, є, щоб наблизитися трохи очі, але це вимушений крок, щоб рости. Для того, щоб знайти файл в інший ecu, як твоя, що ми драйвери і т. д. і що було б простіше.

генріх понтони
Якщо на дам prex rail, не повинен мати великих проблем знайти, використовуючи ту ж форму на свій. Звичайно, є, щоб наблизитися трохи очі, але це вимушений крок, щоб рости. Для того, щоб знайти файл в інший ecu, як твоя, що ми драйвери і т. д. і що було б простіше.

але те, що це найшвидший спосіб, щоб знайти файл орі, що і т. д. у нас драйвери необхідну кількість? :O це, що я втрачаю свій

Errecinque
Якщо не помиляюся, зберіть двигун PSA, відкрити з файлу автомобілі з 2.2, як ваш, і ви побачите, що якийсь драйвер знайти. У sti дні я мало до ПК, як тільки я можу, якщо ти не можеш, я знайду тобі файл

генріх понтони
Якщо не помиляюся, зберіть двигун PSA, відкрити з файлу автомобілі з 2.2, як ваш, і ви побачите, що якийсь драйвер знайти. У sti дні я мало до ПК, як тільки я можу, якщо ти не можеш, я знайду тобі файл

cinqueturbo

хороший новачок, цікаво, я прошу про допомогу всіх членів на пару інформації.
Володію lancia phedra 2.2 128 к. с. з edc15c2, карта вже зверталися з машини і мод раніше з dpf і egr off від укладачів.
тепер я хотів би зрозуміти кілька речей, щоб спробувати свої сили в різних випробуваннях:

перше, що я хотів би зробити swirl off, і виправити трохи mapa, враховуючи, що я вже згорів маховик і зчеплення в декількох кілометрах.
Від карти я міг бачити, що вони були зворушені декількох параметрів, і по-моєму неправильно.
A: пара, тим більше даних у режимі занадто низькою (380 нм до 1200) і вище було обмежено як можна більше (200 нм при 3500 про / хв) і водій wish не думаю, що він був адекватним.
B: тиск турбо піку до 1.2 бар (мало?)

додаю карту

Від того, що ви написали, схоже, що у тебе навіть файл Орі, вірно?
Не відповідає слюди під твій опис, що ти дав цей файл.
Тиску в Рампі да ладно, відсоток від 1-3%.. 1390 Бар, Обмежувач, як від будинку матері до 1350? не йди до відмова?
Час вприскування партії занадто рано, 900 обертів, завжди відсоток 2-5%
Карту педаль, 6, присутні в цей файл не чіпав ніхто
Обмежувачі крутного моменту партії з збільшення занадто рано, 1000 оборотів в хвилину, а максимальний крутний момент на 2000 оборотів, з розбрат в з кроком між карту, уточніть
(380 нм до 1200) не знаю, де ти їх бачив і як ти їх розрахунок.. До тих обертів, бачу, 6042, який повинен бути мг дизельного палива.. тепер я поняття не маю, з нм, який обчислює ебу для дизельного палива,,
Більш, що вистачає інших lim дизельного палива і т. д. як обмежувач диму..
Тиск Турбо Оригінал, як вдома мама, в 1,2
Swirl?? але збирає??

генріх понтони
Тиску в Рампі да ладно, відсоток від 1-3%.. 1390 Бар, Обмежувач, як від будинку матері до 1350? не йди до відмова?
Обмежувачі крутного моменту партії з збільшення занадто рано, 1000 оборотів в хвилину, а максимальний крутний момент на 2000 оборотів, з розбрат в з кроком між карту, уточніть
(380 нм до 1200) не знаю, де ти їх бачив і як ти їх розрахунок.. До тих обертів, бачу, 6042, який повинен бути мг дизельного палива.. тепер я поняття не маю, з нм, який обчислює ебу для дизельного палива,,
Swirl?? але збирає??

6 карти педаль? :Або я, я знайшов тільки 4 з і т. д., але насправді winols мені знайти 6, тільки що були дуже суперечливі між ними і не міг зрозуміти.
для обмежувач крутного моменту, я був майже впевнений, що це було зроблено від собак....*****!
Для зміщення прайя-да-як ти його знайшов? я на основі того, що ви написали, я взяв самий великий, що був в карти і ділиться на 10, і я прийшов до 1390, як написано від тебе, це міркування правильно це? Також я знайшов дві карти в рампі, що змінюється між одним і іншим? чи краще, як вони працюють?

інша справа, що я не розумію нічого: тепер я поняття не маю, скільки мм3 вводять в ебу, і якщо, якщо інформація або обдурив, але я заявляю, що я хочу повідомити вам, і впорснути 70 мм3 (кількість випадково), що карту я повинен змінити? і як я можу повідомити ecu?

генріх понтони
Swirl?? але збирає??

пробач, якщо я ricito знову, проте мене виникли деякі побоювання:
я вирахувала нм в залежності від карту, що ecm називається обмежувач крутного моменту #2 з ind, що частина з 068d60. правильно?
з картою обмежувач крутного моменту, який починається з 068772 тоді я зможу підняти мм3 дизельного палива вводять? є інше додаток, щоб повідомити ебу?
обмежувач крутного моменту #3 ind. 069542 не знаю, що...
карта збагачення прискорення (4) повинні бути ті педалі (?)

у вас є спосіб, щоб допомогти з різними чинниками перетворення?

cinqueturbo
Але ти Файл Орі ти тримаєш?
Або ти картину і Мод файл, відкривши свій драйвер?
мені цікаво, дайте мені знати

Не туз, особливо з тими, що і в перший раз, що я бачу, це ясно..

068d60 я не впевнений, але те, на додаток до не був зворушений, тому Оригінал повинен бути архів. пара, у разі відновлення або щось на зразок "не чіпати"..
068C86 Lim. пара
068CC6 Lim. пара
068D06 Lim. пара
068E90 Lim. пара
078C86 Lim. пара
078CC6 Lim. пара
078D06 Lim. пара
078E90 Lim. пара
068772 Lim. пара
069542 не знаю, що це "не чіпати"
078772 Lim. пара
0682FA Lim. пара
будуть інші, звичайно, я вирішила швидко..

0624AE часів ie
067DF4 Press.Turbo
06803C Press.Turbo
069BB6 Rail
06A00E Lim. Rail
06B290 часів ie
0724AE часів ie
077DF4 Press.Turbo
07803C Press.Turbo
079BB6 Rail
07A00C Lim. Rail
07B290 часів ie

Області до педалі переглядаєте файл я знаю, -мить застряг і я теж..
0687E0 ?
068EF2
068F76
0787E0 ?
078EF2
078F76

Можливо, хтось там підтверджує або спростовує чекаємо..

генріх понтони

068d60 я не впевнений, але те, на додаток до не був зворушений, тому Оригінал повинен бути архів. пара, у разі відновлення або щось на зразок "не чіпати"..
068C86 Lim. пара
068CC6 Lim. пара
068D06 Lim. пара
068E90 Lim. пара
078C86 Lim. пара
078CC6 Lim. пара
078D06 Lim. пара
078E90 Lim. пара
068772 Lim. пара
078772 Lim. пара
0682FA Lim. пара

0624AE часів ie
067DF4 Press.Turbo
06803C Press.Turbo
069BB6 Rail
06A00E Lim. Rail
06B290 часів ie
0724AE часів ie
077DF4 Press.Turbo
07803C Press.Turbo
079BB6 Rail
07A00C Lim. Rail
07B290 часів ie

0687E0 ?
068EF2
068F76
0787E0 ?
078EF2
078F76

олень з'ясувати, мод на основі моїх відчуттів...

генріх понтони

068C86 Lim. пара
068CC6 Lim. пара
068D06 Lim. пара
068E90 Lim. пара
078C86 Lim. пара
078CC6 Lim. пара
078D06 Lim. пара
078E90 Lim. пара
068772 Lim. пара
078772 Lim. пара
0682FA Lim. пара

0624AE часів ie
067DF4 Press.Turbo
06803C Press.Turbo
069BB6 Rail
06A00E Lim. Rail
06B290 часів ie
0724AE часів ie
077DF4 Press.Turbo
07803C Press.Turbo
079BB6 Rail
07A00C Lim. Rail
07B290 часів ie

0687E0 ?
068EF2
068F76
0787E0 ?
078EF2
078F76

олень з'ясувати, мод на основі моїх відчуттів...

cinqueturbo
Я зрозумів..
Але якщо у вас немає файлу орі, як хочеш modart? на Мод файл, який ви не знаєте що вони торкнулися, і скільки вони збільшили mmmmaaaaaaa

генріх понтони
Я зрозумів..
Але якщо у вас немає файлу орі, як хочеш modart? на Мод файл, який ви не знаєте що вони торкнулися, і скільки вони збільшили mmmmaaaaaaa

генріх понтони
Я зрозумів..

отже, файл-орі відомо, що були збільшені prairie, якось дивно, по-моєму, обмежувач крутного моменту (068772) і ще дві карти: ін'єкції parzializzato (map1, map2)....

генріх понтони

генріх понтони

tertz68
Доброго ранку, Генріх, я більше priniciante тебе, ти знайшов інші відповіді на ваші сумніви? Я ж твоя машина, і я хотів зрозуміти більше. Якщо ви можете поділитися точки ситуації мені було б корисно, на додаток до якийсь хороший рада. Спасибі.

cinqueturbo

Завантаживши файл, а потім файл Мод на програмне забезпечення, щоб редагувати, додаючи або виключаючи зміни, де довелося не чіпайте DPF.. я не знаю, якщо я зробив зрозуміти..

отже, файл-орі відомо, що були збільшені prairie, якось дивно, по-моєму, обмежувач крутного моменту (068772) і ще дві карти: ін'єкції parzializzato (map1, map2)....

і що я вам казав?

генріх понтони
[QUOTE=cinqueturbo;129859], Завантаживши файл, а потім цей файл Мод на програмне забезпечення, щоб редагувати, додаючи або виключаючи зміни, де довелося не чіпайте DPF.. я не знаю, якщо я зробив зрозуміти..

генріх понтони
Доброго ранку, Генріх, я більше priniciante тебе, ти знайшов інші відповіді на ваші сумніви? Я ж твоя машина, і я хотів зрозуміти більше. Якщо ви можете поділитися точки ситуації мені було б корисно, на додаток до якийсь хороший рада. Спасибі.