КПК

Прагляд Поўнай Версіі : edc15c2

генрых пантоны

добры пачатковец, цікава, я прашу аб дапамозе ўсіх членаў на пару інфармацыі.
Валодаю lancia phedra 2.2 128 л. с. з edc15c2, карта ўжо звярталіся з машыны і мод з dpf і egr off ад складальнікаў.
цяпер я хацеў бы зразумець некалькі рэчаў, каб паспрабаваць свае сілы ў розных выпрабаваннях:

першае, што я хацеў бы зрабіць swirl off, і выправіць трохі mapa, улічваючы, што я ўжо згарэў махавік і счапленне ў некалькіх кіламетрах.
Ад карты я мог бачыць, што яны былі кранутыя некалькіх параметраў, і па-мойму, няправільна.
A: пара, тым больш дадзеных у рэжыме занадта нізкай (380 нм да 1200) і вышэй было абмежавана як мага больш (200 нм пры 3500 аб / мін) і кіроўца wish не думаю, што ён быў адэкватным.
B: ціск турбо у піку да 1.2 бар (мала?)

прыкладаю карту

Backgroop
Прывітанне лепшы спосаб, каб вучыцца і атрымаць damod або A2L той ecu, з выкарыстаннем winols зможаш разабрацца ў працы і зрабіць добрую файла.
І г. д. Не правільныя значэння.

генрых пантоны

мой пытанне быў, аднак, звяртацца толькі map pack, што, здаецца, нідзе няма для гэтай машыны. Я знаходжу толькі для версіі 2.0.

Backgroop
Для таго, каб зразумець логіку ecu, і розныя карты, і брэйк-пойнт, трэба вучыцца з damos і ols, нават калі не з такім жа hw і праграмнага забеспячэння ў вашай edc15 можна зрабіць, параўноўваючы яе з другога.
Калі вам усё ясна, тады вам будзе лёгка зразумець, карты ў 2d і г. д.

Errecinque
Ну і графіка ў 2d, роўна як з winols, што ecm, трэба проста падабраць зум, крывыя, тыя. Бяры прыклад з damos edc15, і вы ўбачыце, што формы карты апісаны глядзіце таксама ў ecm

генрых пантоны
Ну і графіка ў 2d, роўна як з winols, што ecm, трэба проста падабраць зум, крывыя, тыя. Бяры прыклад з damos edc15, і вы ўбачыце, што формы карты апісаны глядзіце таксама ў ecm

на самай справе мне здавалася, што і 2 і г. д. калі роўная 2d winols. Мне здаецца, аднак, што нават на winols вы павінны знайсці логіку ў карце, што вам трэба, напрыклад, калі гэта 16 біт, а ты чытаць да 8 гадоў не разумее значэнне правільна. Адзіная праблема, якую я заўважыў на winols з'яўляецца тое, што многія карты выглядаюць амаль няпоўныя, з дзіркамі ў кутах, напрыклад. Вы можаце што-то падобнае?
А калі я вазьму map pack для edc15 альфа 1.9 для таго, каб зразумець логіку edc15c2 ад phedra 2.2 jtd, што менавіта я шукаю? У маіх damos знайсці вялікую колькасць адрасоў мне непатрэбныя, як кантроль, esp і ўсё такое, але як толькі знайду, напрыклад, індыя. praia як я магу прасачыць, каб ён нават у мой ecu?

дзякуй :)

Errecinque
Калі на дам prex rail, не мусіць мець вялікіх праблем знайсці, выкарыстоўваючы тую ж форму на свой. Вядома, ёсць, каб наблізіцца трохі вочы, але гэта крок вымушаны, каб расці. Для таго, каб знайсці файл у іншы ecu, як твая, што мы драйверы і г. д. і што было б прасцей.

генрых пантоны
Калі на дам prex rail, не мусіць мець вялікіх праблем знайсці, выкарыстоўваючы тую ж форму на свой. Вядома, ёсць, каб наблізіцца трохі вочы, але гэта крок вымушаны, каб расці. Для таго, каб знайсці файл у іншы ecu, як твая, што мы драйверы і г. д. і што было б прасцей.

але тое, што гэта самы хуткі спосаб, каб знайсці файл крычы, што на і г. д. у нас драйверы неабходную колькасць? :O гэта, што я выпускаю свой

Errecinque
Калі не памыляюся, збярыце рухавік PSA, адкрыць з файла аўтамабілі з 2.2, як ваш, і вы ўбачыце, што які-то драйвер знайсці. У sti дні я мала да ПК, як толькі я магу, калі ты не можаш, я знайду цябе файл

генрых пантоны
Калі не памыляюся, збярыце рухавік PSA, адкрыць з файла аўтамабілі з 2.2, як ваш, і вы ўбачыце, што які-то драйвер знайсці. У sti дні я мала да ПК, як толькі я магу, калі ты не можаш, я знайду цябе файл

cinqueturbo

добры пачатковец, цікава, я прашу аб дапамозе ўсіх членаў на пару інфармацыі.
Валодаю lancia phedra 2.2 128 л. с. з edc15c2, карта ўжо звярталіся з машыны і мод з dpf і egr off ад складальнікаў.
цяпер я хацеў бы зразумець некалькі рэчаў, каб паспрабаваць свае сілы ў розных выпрабаваннях:

першае, што я хацеў бы зрабіць swirl off, і выправіць трохі mapa, улічваючы, што я ўжо згарэў махавік і счапленне ў некалькіх кіламетрах.
Ад карты я мог бачыць, што яны былі кранутыя некалькіх параметраў, і па-мойму, няправільна.
A: пара, тым больш дадзеных у рэжыме занадта нізкай (380 нм да 1200) і вышэй было абмежавана як мага больш (200 нм пры 3500 аб / мін) і кіроўца wish не думаю, што ён быў адэкватным.
B: ціск турбо у піку да 1.2 бар (мала?)

прыкладаю карту

Ад таго, што вы напісалі, падобна на тое, што ў цябе нават файл Врі, праўда?
Не адпавядае лушчака пад тваё апісанне, што ты даў гэты файл.
Ціску ў Рампы ды добра, працэнт ад 1-3%.. 1390 Бар, Абмежавальнік, як ад дома маці да 1350? не ідзі ў адмову?
Час ўпырску партыі занадта рана, 900 абаротаў, заўсёды ў адсотак 2-5%
Карту педаль, 6, прысутныя ў гэты файл не чапаў ніхто
Абмежавальнікі крутоўнага моманту партыі з павелічэнне занадта рана, 1000 абаротаў у хвіліну, але максімальны крутоўны момант на 2000 абаротаў, з разлад у з крокам паміж карту, удакладніце
(380 нм да 1200) не ведаю, дзе ты іх бачыў і як ты іх разлік.. Да тых абаротаў, бачу, 6042, які павінен быць мг дызельнага паліва.. цяпер я паняцця не маю, з нм, які вылічае эбу для дызельнага паліва,,
Больш, што хапае іншых lim дызельнага паліва і г. д. як абмежавальнік дыму..
Ціск Турбо Арыгінал, як дома мама, у 1,2
Swirl?? але збірае??

генрых пантоны
Ціску ў Рампы ды добра, працэнт ад 1-3%.. 1390 Бар, Абмежавальнік, як ад дома маці да 1350? не ідзі ў адмову?
Абмежавальнікі крутоўнага моманту партыі з павелічэнне занадта рана, 1000 абаротаў у хвіліну, але максімальны крутоўны момант на 2000 абаротаў, з разлад у з крокам паміж карту, удакладніце
(380 нм да 1200) не ведаю, дзе ты іх бачыў і як ты іх разлік.. Да тых абаротаў, бачу, 6042, які павінен быць мг дызельнага паліва.. цяпер я паняцця не маю, з нм, які вылічае эбу для дызельнага паліва,,
Swirl?? але збірае??

6 карты педаль? :Ці я, я знайшоў толькі 4 з і г. д., але на самой справе winols мне знайсці 6, толькі што былі вельмі супярэчлівыя паміж імі і не мог зразумець.
для абмежавальнік крутоўнага моманту, я быў амаль упэўнены, што гэта было зроблена ад сабак....*****!
Для зрушэння прайя-так-як ты яго знайшоў? я на аснове таго, што вы напісалі, я ўзяў самы вялікі, што быў у карты і дзеліцца на 10, і я прыйшоў да 1390, як напісана ад цябе, гэта разважанне правільна гэта? Таксама я знайшоў дзве карты ў рампы, што змяняецца паміж адным і іншым? або лепш, як яны працуюць?

іншая справа, што я не разумею нічога: цяпер я паняцця не маю, колькі мм3 ўводзяць у эбу, і калі, калі інфармацыя або падмануў, але я заяўляю, што я хачу паведаміць вам, і ўпырснуць 70 мм3 (колькасць выпадкова), што карту я павінен змяніць? і як я магу паведаміць ecu?

генрых пантоны
Swirl?? але збірае??

даруй, калі я ricito зноў, аднак мяне паўсталі некаторыя асцярогі:
я высчитала нм, у залежнасці ад карту, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2 з ind, што частка з 068d60. правільна?
з картай абмежавальнік крутоўнага моманту, які пачынаецца з 068772 тады я змагу падняць мм3 дызельнага паліва ўводзяць? ёсць іншае прыкладанне, каб паведаміць эбу?
абмежавальнік крутоўнага моманту #3 ind. 069542 не ведаю, што...
карта ўзбагачэнне паскарэння (4) павінны быць тыя педалі (?)

у вас ёсць спосаб, каб дапамагчы з рознымі фактарамі пераўтварэнні?

cinqueturbo
Але ты Файл Крычы ты трымаеш?
Ці ты карціну і Мод файл, адкрыўшы свой драйвер?
мне цікава, дайце мне ведаць

Не туз, асабліва з тымі, што і ў першы раз, што я бачу, гэта ясна..

068d60 я не ўпэўнены, але тое, у дадатак да не быў крануты, таму Арыгінал павінен быць архіў. пара, у выпадку аднаўлення або што-то накшталт "не чапаць"..
068C86 Lim. пара
068CC6 Lim. пара
068D06 Lim. пара
068E90 Lim. пара
078C86 Lim. пара
078CC6 Lim. пара
078D06 Lim. пара
078E90 Lim. пара
068772 Lim. пара
069542 не ведаю, што гэта "не чапаць"
078772 Lim. пара
0682FA Lim. пара
будуць іншыя, вядома, я вырашыла хутка..

0624AE часоў ie
067DF4 Press.Turbo
06803C Press.Turbo
069BB6 Rail
06A00E Lim. Rail
06B290 часоў ie
0724AE часоў ie
077DF4 Press.Turbo
07803C Press.Turbo
079BB6 Rail
07A00C Lim. Rail
07B290 часоў ie

Вобласці да педалі праглядаеце файл я ведаю, n'roses імгненне затрымаўся і я таксама..
0687E0 ?
068EF2
068F76
0787E0 ?
078EF2
078F76

Магчыма, хто-то там пацвярджае або абвяргае чакаем..

генрых пантоны

068d60 я не ўпэўнены, але тое, у дадатак да не быў крануты, таму Арыгінал павінен быць архіў. пара, у выпадку аднаўлення або што-то накшталт "не чапаць"..
068C86 Lim. пара
068CC6 Lim. пара
068D06 Lim. пара
068E90 Lim. пара
078C86 Lim. пара
078CC6 Lim. пара
078D06 Lim. пара
078E90 Lim. пара
068772 Lim. пара
078772 Lim. пара
0682FA Lim. пара

0624AE часоў ie
067DF4 Press.Turbo
06803C Press.Turbo
069BB6 Rail
06A00E Lim. Rail
06B290 часоў ie
0724AE часоў ie
077DF4 Press.Turbo
07803C Press.Turbo
079BB6 Rail
07A00C Lim. Rail
07B290 часоў ie

Вобласці да педалі праглядаеце файл я ведаю, n'roses імгненне затрымаўся і я таксама..
0687E0 ?
068EF2
068F76
0787E0 ?
078EF2
078F76

алень высветліць, мод на аснове маіх адчуванняў...

генрых пантоны

068C86 Lim. пара
068CC6 Lim. пара
068D06 Lim. пара
068E90 Lim. пара
078C86 Lim. пара
078CC6 Lim. пара
078D06 Lim. пара
078E90 Lim. пара
068772 Lim. пара
078772 Lim. пара
0682FA Lim. пара

0624AE часоў ie
067DF4 Press.Turbo
06803C Press.Turbo
069BB6 Rail
06A00E Lim. Rail
06B290 часоў ie
0724AE часоў ie
077DF4 Press.Turbo
07803C Press.Turbo
079BB6 Rail
07A00C Lim. Rail
07B290 часоў ie

0687E0 ?
068EF2
068F76
0787E0 ?
078EF2
078F76

алень высветліць, мод на аснове маіх адчуванняў...

cinqueturbo
Менш я зразумеў..
Але калі ў вас няма файла крычы, як хочаш modart? на Мод файл, які вы не ведаеце, што яны закранулі, і колькі яны павялічылі mmmmaaaaaaa

генрых пантоны
Менш я зразумеў..
Але калі ў вас няма файла крычы, як хочаш modart? на Мод файл, які вы не ведаеце, што яны закранулі, і колькі яны павялічылі mmmmaaaaaaa

генрых пантоны
Менш я зразумеў..

такім чынам, файл-крычы вядома, што былі павялічаныя prairie, як-то дзіўна, па-мойму, абмежавальнік крутоўнага моманту (068772) і яшчэ дзве карты: ін'екцыі parzializzato (map1, map2)....

генрых пантоны

генрых пантоны

tertz68
Добрай раніцы, Генрых, я больш priniciante цябе, ты знайшоў іншыя адказы на вашы сумневы? Я ж твая машына, і я хацеў зразумець больш. Калі вы можаце падзяліцца кропкі сітуацыі мне было б карысна, у дадатак да якой-то добры савет. Дзякуй.

cinqueturbo

Загрузіўшы файл, а затым файл Мод на праграмнае забеспячэнне, каб рэдагаваць, уносячы або выключаючы змены, дзе давялося не чапайце DPF.. я не ведаю, калі я зрабіў зразумець..

такім чынам, файл-крычы вядома, што былі павялічаныя prairie, як-то дзіўна, па-мойму, абмежавальнік крутоўнага моманту (068772) і яшчэ дзве карты: ін'екцыі parzializzato (map1, map2)....

і што я вам казаў?

генрых пантоны
[QUOTE=cinqueturbo;129859], Загрузіўшы файл а потым гэты файл Мод на праграмнае забеспячэнне, каб рэдагаваць, уносячы або выключаючы змены, дзе давялося не чапайце DPF.. я не ведаю, калі я зрабіў зразумець..

генрых пантоны
Добрай раніцы, Генрых, я больш priniciante цябе, ты знайшоў іншыя адказы на вашы сумневы? Я ж твая машына, і я хацеў зразумець больш. Калі вы можаце падзяліцца кропкі сітуацыі мне было б карысна, у дадатак да якой-то добры савет. Дзякуй.