КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Як працуе zed-bull

Actros
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы купіць zed-бык ключавой праграміст для таго, каб дублікат ключа ад маёй fist Пункту 1,2 2 серыі, якія я страціў card code. Я хацеў бы спытаць, як гэта працуе, я маю на ўвазе крокі, каб прытрымлівацца, каб вы маглі зрабіць. Я павінен прачытаць иммобилайзера праз паслядоўны порт або проста магу дубляваць ключ, з інструментам? Загадзя дзякуй усім.

cinqueturbo
Толькі для вашага Аўтамабіля?
мне здаецца, што гэта па-дурному-рабіць пакупкі zed-бык
больш, што затым варта дубляваць таксама механічнага ключа..

Actros
Zed-бык клон. У любым выпадку дзякуй за адказ

Actros
Вядома, для майго аўтамабіля, улічваючы, што ў мяне праблемы. Мяне заўсёды цікавіла электроніка, але раней у мяне не было часу, цяпер, што я магу, я хацеў бы прысвяціць крыху. Я хацеў бы зрабіць гэта сам, а не ісці на фіят выдаткаваць 50 $ на код карты. Прывітанне.

vincenzof85
Так, але для таго, каб дадаць адзін ключ або проста атрымаць carpass павінен прачытаць файл дампа bodycomputer. таму ў дадатак да zedbull клон мне патрэбен, а праграміст.

vincenzof85
Або выдаткаваць значна больш, чым 50Euro калі вы лічыце, а таксама набыць ключ панны.

Actros
Дзякуй Вінчэнца. Я разумею выдаткі, але я б для страсці і зразумець, як гэта працуе. Я першапачаткова думаў, што з zed-бык клон, вы ўсё роўна можаце дубляваць ключ чытаць код, чым арыгінал, так што без разборкі цела і чытаць памяць. Але, як я бачу, толькі з zed-bull, вы не можаце, праўда?