Прагляд Поўнай Версіі : Як прачытаць пін-код 2 fiat.
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема з маей Кропкі. Я страціў card code і ў мяне толькі адзін ключ. Я хацеў бы дубляваць другі ключ інструмент з SBB але мне патрэбен пін-код. Хто-небудзь можа растлумачыць у дэталях, як гэта зрабіць? Што трэба для таго, каб атрымаць пін-код 2 і з, якія інструменты або праграмы? Я пеўнік v54, але я пачатковец і не ведаю з чаго пачаць. Загадзя дзякую 👍👍😉.
У продажы ёсць інструмент, які чытаюць у паслядоўны e2p 93lc66b прысутнічае ў бодрум ,у адваротным выпадку з праграміст упа або падобнага отпаять можна чытаць і з невялікай праграмы, або іншы інструмент, які дазваляе запраграмаваць другі ключ скончыце працу, атрымліваючы таксама pin-код, які вам трэба з дыягностыкі прысвечана актываваць новы ключ
Дзякуй Гатэлю, у мяне SBB программатор ключоў. Я закон иммобилайзер, але мне не кажа пін-код 2. Сказаць, што інструмент праз паслядоўны порт можа чытаць такі код? Я пачатковец, і я не хачу рызыкаваць цяпер отпаять памяць, ад цела, каб прачытаць яго, і таму, што ў мяне няма інструментаў. Пагаворым аб code 2, калі ты Ведаеш, што гэта за інструмент такі закон праз паслядоўны порт, з упэўненасцю, я быў бы ўдзячны.
Дзякуй Гатэлю, у мяне SBB программатор ключоў. Я закон иммобилайзер, але мне не кажа пін-код 2. Сказаць, што інструмент праз паслядоўны порт можа чытаць такі код? Я пачатковец, і я не хачу рызыкаваць цяпер отпаять памяць, ад цела, каб прачытаць яго, і таму, што ў мяне няма інструментаў. Пагаворым аб code 2, калі ты Ведаеш, што гэта за інструмент такі закон праз паслядоўны порт, з упэўненасцю, я быў бы ўдзячны.
IoTerminal ,zedbull апошняга пакалення , FVDI Abrites, і іншае ,у адваротным выпадку прыгатуйце упа, разлітоўка станцыі гарачага паветра, чытайце файл месцы, і я дастану свой пін-код.
Дзякуй, паспрабую і я дам табе ведаць.
Добры дзень, Sc, прабачце маю нявопытнасць, але я збіраюся купіць zed-bull, як ты параіў. Я проста хацеў бы ведаць, ці заўсёды ты ведаеш, як гэта працуе. У сэнсе, чытаю иммобилайзер праз паслядоўны порт, ці я павінен чытаць код ключа? Як я магу атрымаць файл, які я павінен адправіць? Загадзя дзякуй.
Добры дзень, Sc, прабачце маю нявопытнасць, але я збіраюся купіць zed-bull, як ты параіў. Я проста хацеў бы ведаць, ці заўсёды ты ведаеш, як гэта працуе. У сэнсе, чытаю иммобилайзер праз паслядоўны порт, ці я павінен чытаць код ключа? Як я магу атрымаць файл, які я павінен адправіць? Загадзя дзякуй.
Магу я спытаць, чым ты займаешся? вы автомеханические майстэрні ці пакой? я пытаюся, таму што купіць адзін zedbull мае добрую кошт,я асабіста некалькі гадоў таму стымулюецца зрабіць што-то выдатнае ад маёй працы я набыў zedbull кітайскі, але ў дадатак да праграмавання, які-то транспондер для fiat id 48 не, я зайшоў далей, гэта праца, гэта гуляць ключы вельмі дорага, калі ў вас абсталяванне з абсталяваннем, арыгінальнымі ,але, акрамя таго, ты павінна навучыцца літаваць, ніякае абсталяванне не можа гарантаваць прачытаць у паслядоўны, за ўсё тое трэба нешта купіць станцыю для разлітоўка гарачым паветрам, добры праграміст і шмат цярпення, каб справіцца з заданнямі, якія мы вам прапануем.
Дадам: але калі праблема толькі ў тым, каб ведаць, які пін-код свой аўтамабіль танней звярнуцца ў fiat і купіць пін-код карты.
Прывітанне, я механік, але цяпер я раблю зусім іншую працу. Я заўсёды быў гарачым, нават частка, скажам, электронікі. Я хацеў выпрабаваць і даведацца, бачыў, што цяпер у мяне ёсць час ******. Але я не думала, што так складана прыйдзецца дубляваць ключ, я думаў, шчыра кажучы, мы былі чытачамі праз паслядоўны порт, але я знаходжу, што ўсё не так проста. Я хацеў купіць zed-бык кітайскі таксама, але я ведаю, што я не Пайду далёка. Я ўжо Ў SBB і пеўнік v54 заўсёды клоны.
Прывітанне, я механік, але цяпер я раблю зусім іншую працу. Я заўсёды быў гарачым, нават частка, скажам, электронікі. Я хацеў выпрабаваць і даведацца, бачыў, што цяпер у мяне ёсць час ******. Але я не думала, што так складана прыйдзецца дубляваць ключ, я думаў, шчыра кажучы, мы былі чытачамі праз паслядоўны порт, але я знаходжу, што ўсё не так проста. Я хацеў купіць zed-бык кітайскі таксама, але я ведаю, што я не Пайду далёка. Я ўжо Ў SBB і пеўнік v54 заўсёды клоны.
Не хачу, каб расчараваць вас, калі я скажу гэтыя словы, спрабуючы зразумець, што калі ў цябе няма падстаў, такога роду праца становіцца яшчэ складаней. Зараз я растлумачу, што трэба зрабіць, каб перапраграмаваць ў гэтым выпадку ключ code 2 з zedbull кітая свой аўтамабіль:
Неабходна ў любым выпадку мець па крайняй меры адзін праграміст упа,станцыі разлітоўка гарачым паветрам, таму што я zedbull кітай не чытае bodi ў паслядоўны, разбіраць і бодрум з аўтамабіля, адкрыць, отпаять e2p 93lc66b, які захоўвае дадзеныя, код, чытанне з упа, атрымаць pin-код, які вам трэба, затым з дапамогай інструмента дыягностыкі зарэгістраваць новы ключ ,захавайце файл (вы МОЖАЦЕ ТАКСАМА З ІНШЫМ ПРАГРАМНЫМ забеспячэннем) атрымаць pin-код ,затым з дапамогай гаечны ключ запраграмаваць дадайце ў жыллё, адкрыць файл ложак з упа, ключавая праграма, дадаць ключ, захавайце файл зноў, што я павінен напісаць у e2p, што ты павінен.Зрабіў тое, прылітаваць e2p сабраць усё,калегі, станцыі дыягностыкі ўключана ў рэгістрацыйны ключ калі ласка, увядзіце pin-код, і аўтамабіль ламае ўніз спакойна.
Табе не здаецца, што прасцей пайсці ў пр, і замовіць pincard? прывітанне, добрая праца.
Добры дзень, я разумею, што без базы будзе складана. Ты быў не дастаткова ясна. Вялікі дзякуй за супрацоўніцтва. У бліжэйшы час.