Прагляд Поўнай Версіі : рэгістрацыя kuga
прывітанне, хлопцы, хто з вас здолее выправіць кантрольную суму гэтага файла, калі ласка?
ford kuga siemens sid 206
Не ведаю, якой інтэрфейс выкарыстоўваецца, як правіла, выпраўляюць усё ў запісу. Не трэба выправіць, перш чым, па меншай меры, што ў цябе няма асаблівых патрэбаў.
Гэта не мая карта кліента, я зрабіў fap і egr off выкл. Кажа, што kess v2, што не прымушае яе напісаць апавяшчэнне няправільнай кантрольнай сумай
дзіўна, што кесс не cks, я спісаў шмат такіх і ніколі не было праблем, ва ўсякім выпадку, я ведаю, што для таго, каб зрабіць cks, у гэтым файле ёсць хачу ольсан.
я некалькі разоў у мяне былі праблемы з siemens і кесс. з певень v48 замест гэтага ўсе ок, у мяне зроблена некалькі.
Нават WinOls разлічыць і праверыць, ёсць і што-то не так у чытанні, сёння ён даслаў мне файл, ложак cn. кв. у BDM-гэта пачатковая частка зусім іншая
Нават WinOls разлічыць і праверыць, ёсць і што-то не так у чытанні, сёння ён даслаў мне файл, ложак cn. кв. у BDM-гэта пачатковая частка зусім іншая
Вы чытаць не правільна ці файл пашкоджаны.. я зрабіў некаторыя выпрабаванні з ваш файл, і ўжо не ок..