КПК

Перегляд Повної Версії : тиск max 1.52 бар

паскуале
Привіт всім.
У мене alfa romeo gt 150cv mjtd edc16c8.
У мене є невеликий завантаженій карті.
У мене встановлений 2 манометр тиску турбіни, які дають мені обидва 1.75 бар пік, щоб потім спуститися до 1.65 бар.
Я пробував різні датчики, щоб прочитати тиск турбо, в тому числі один, який повинен прочитати до 307000 гпа.

Дякую за відповіді.
Паскуале

cinqueturbo
Привіт всім.
У мене alfa romeo gt 150cv mjtd edc16c8.
У мене є невеликий завантаженій карті.
У мене встановлений 2 манометр тиску турбіни, які дають мені обидва 1.75 бар пік, щоб потім спуститися до 1.65 бар.
Я пробував різні датчики, щоб прочитати тиск турбо, в тому числі один, який повинен прочитати до 307000 гпа.

Дякую за відповіді.
Паскуале

Ммммм... ви пробували міняти датчик тиску?

паскуале
Привіт і спасибі, що відповіли...ви в мене змінилися 3 оригінальні bosch, завжди 1.52 бар. Навіть з тим, від 3bar абсолютні пригвождает до 1.52 бар, т. е. 2.5 бар абсолютних. Річ 'неприємна'!

cinqueturbo
Привіт і спасибі, що відповіли...ви в мене змінилися 3 оригінальні bosch, завжди 1.52 бар. Навіть з тим, від 3bar абсолютні пригвождает до 1.52 бар, т. е. 2.5 бар абсолютних. Річ 'неприємна'!

Але і зіставляється або натисніть електроніки машини?

може бути, і був зворушений, коли ВР, який блокує дисплей з інструмент..

більше ніж може також залежати від інструменту, читання, спробуйте з іншого діагностики..

у мене в родині EDC16C8 мені довелося мати затримки читання, але не відшарування читання між манометром і датчиком оновити..

паскуале
Машина зіставляється, але не був зворушений жоден ВР невідомо. Я використовував титан і унікальних об'єктів з драйверів були ті, щоб закрити egr, панеттоне 4, щоб розблокувати prex rail 1450bar і біти, щоб розблокувати IQ.

Але скажи мені: У EDC16C8, що у вас в сім'ї перевищує 1.52 bar від діагностики? Ви можете спробувати, будь ласка?
Але скажи мені: У EDC16C8, що у вас в сім'ї перевищує 1.52 bar від діагностики? Ви можете спробувати, будь ласка?

паскуале
Якщо це доказ того, що ви вже зробили, ви читали, принаймні, 1.6 бар діагностики?
Якщо ви код вашого датчика тиску 0 281 006 028 - 0 281 002 437 - 0 261 230 313 - 0 281 006 076

паскуале

cinqueturbo
Машина зіставляється, але не був зворушений жоден ВР невідомо. Я використовував титан і унікальних об'єктів з драйверів були ті, щоб закрити egr, панеттоне 4, щоб розблокувати prex rail 1450bar і біти, щоб розблокувати IQ.

Так, я випадковими заробітками факти і повертає на 1,8 тиску манометр, який діагностики..

Якщо це доказ того, що ви вже зробили, ви читали, принаймні, 1.6 бар діагностики?
Якщо ви код вашого датчика тиску 0 281 006 028 - 0 281 002 437 - 0 261 230 313 - 0 281 006 076

тут ви берете мене зненацька..я можу бачити і знати..

cinqueturbo

Паскуале, але ти бачив поліпшення з цих карт?

turbo ти вимагати максимум 2493mb так мало 1,5 Бар, ви не торкнулися vgt і з тим, що мало дизельного палива, що ви додали і у вас розблоковано сумніваюся, перевищує 1,6..

паскуале
Це карта, що я в даний час.
Стенд випробування говорить 200cv.

Карту, що я виклав на початку-це те, що я дам, якщо не вдасться вирішити питання блокування на 1.52 бар. Це тому, що, незважаючи на обмежувачі на 1.65 бару, коли він пригвождает до 1.52 і проходять 10 секунд, йде у відмову, помилка p0235.

а....
Якщо ваш edc16c8 в діагноз, ви 1.8 бар, то датчики, які я пробував, всі вони в жахливому стані...тому я прошу тебе, будь ласка, дайте мені знати, код свій.

Але справами ти зробив? Я питаю, чому ми так впевнені, що там не якийсь біт, прихований, керівник блоку до 1.52 бар.

Спасибі і добре провести вечір.

cinqueturbo

Карту, що я виклав на початку-це те, що я дам, якщо не вдасться вирішити питання блокування на 1.52 бар. Це тому, що, незважаючи на обмежувачі на 1.65 бару, коли він пригвождает до 1.52 і проходять 10 секунд, йде у відмову, помилка p0235.

а....
Якщо ваш edc16c8 в діагноз, ви 1.8 бар, то датчики, які я пробував, всі вони в жахливому стані...тому я прошу тебе, будь ласка, дайте мені знати, код свій.

Але справами ти зробив? Я питаю, чому ми так впевнені, що там не якийсь біт, прихований, керівник блоку до 1.52 бар.

0EBEDE IQ Limiter on RPM так, так, але не з слюди, що дизель, що змушує піднятися і турбо..

я розповім тобі завтра, щоб код MAP..

cinqueturbo
До речі, це, знаєш?? 0E1742

паскуале

Errecinque

а....

Не знаю, що турбіна гори, але я сильно сумніваюся, що тільки завдяки часу уприскування обмануті надходження в 200cv, тому що в ****llo в інфо на ебу не ви розблокувати всі, що я, що дизель потрібен (інші lim iq не прикосался)
Мені цікаво, а ви знаєте, що це зниження в 0F9D02

До речі, це, знаєш?? 0E1742

Багато зачіпають багато говорять, що не потрібно мені це, здається, не змінити щось в практиці, але я років, що я хотів би знати точно, що робить ця карта, що повинна бути корекція (на мій damos не описаний)

cinqueturbo
Не знаю, що турбіна гори, але я сильно сумніваюся, що тільки завдяки часу уприскування обмануті надходження в 200cv, тому що в ****llo в інфо на ебу не ви розблокувати всі, що я, що дизель потрібен (інші lim iq не прикосался)
Мені цікаво, а ви знаєте, що це зниження в 0F9D02

Ou білин І те, що я намагаюся сказати я вже

Багато зачіпають багато говорять, що не потрібно мені це, здається, не змінити щось в практиці, але я років, що я хотів би знати точно, що робить ця карта, що повинна бути корекція (на мій damos не описаний)

дивно, що ви не бачили результати, щоб зрозуміти, що мова йде просто спробуйте..

Errecinque
дивно, що ви не бачили результати, щоб зрозуміти, що мова йде просто спробуйте..

Повинні бути якісь коригування, щоб педалі можна відразу після dw, але я не розумію значення по осі Z. ви Можете сказати мені, тільки те, що одиниці вимірювання?

паскуале
cinqueturbo ти встиг прочитати код?

і, а edc16c8 був якийсь лабораторії...гібрид між євро 3 і 4. Є багато карт, непотрібні марно чіпати.

паскуале

Ніч світу.

cinqueturbo
cinqueturbo ти встиг прочитати код?

і, а edc16c8 був якийсь лабораторії...гібрид між євро 3 і 4. Є багато карт, непотрібні марно чіпати.

Ні, Пасха тільки в неділю, якщо не зробив побачити.. суцільний я тримаю на крупу вихідні :P

я дам вам знати найближчим часом..

cinqueturbo

Ніч світу.

Не розумію, що ти робиш...
Я бачу карти в негативний, і інші позитивно, але soprapponi файл для відображення стану машини???

паскуале
привіт, ні, не перекриваю...де у тебе сумніви?

cinqueturbo
привіт, ні, не перекриваю...де у тебе сумніви?

Мадонна, що дивно..

я вважаю, файли 156 2.4 jtdm 175cv скачав вчора з форуму, щоб дати відгук на користувача і я змішала файл..

паскуале
Я хотів би подивитися, але сайт не дає мені скачати. Каже, що я не права. Я запитав чому, але мені не відповіли...bho.

Errecinque
Я бачу всі карти, педалі не вирівняні з обмежувачем крутного моменту, час вприскування, перебільшені, а потім лямбда кроком, щоб не курити, карти перетворення збільшена до 107, коли ви обмежувачі iq у 80-х і залишився один

*cinqueturbo......ви ще не сказали мені одиниці виміру, карта, таємниця, яку я витягнув....де

паскуале
Ви, хлопці, що у вас є daemos edc16c8 Gt 150cv mjtd кажете, що цей повідомляє адресу, і що? 0E64EC

спасибі.

Errecinque
Ви, хлопці, що у вас є daemos edc16c8 Gt 150cv mjtd кажете, що цей повідомляє адресу, і що? 0E64EC

спасибі.

Речі властива фаза сигналу.....в якійсь карті я бачив модом, але не знаю чому, ні, тим більше, що дійсно являє.....карта таємничого разом з тим сказав, cinqueturbo, що ще не вдалося дізнатися, що змінити, натиснувши

Errecinque
ти тут, сподіваючись, що я леві я мозоль знати сед карти

Errecinque
Мадонна, що дивно..

я вважаю, файли 156 2.4 jtdm 175cv скачав вчора з форуму, щоб дати відгук на користувача і я змішала файл..

ти тут, сподіваючись, що я леві я мозоль знати сед карти

паскуале
Титан за адресою 0E64EC каже: "Обмежувач тиску turbo диференціала f(APS)".....Бачив, де він знаходиться мені було цікаво, як вони опинилися при працюючому турбо. Що я знаю, є тільки два обмежувачі turbo. Вірно?

Errecinque
Титан за адресою 0E64EC каже: "Обмежувач тиску turbo диференціала f(APS)".....Бачив, де він знаходиться мені було цікаво, як вони опинилися при працюючому турбо. Що я знаю, є тільки два обмежувачі turbo. Вірно?

Або я неправильно карту я або ти.п'яний тобою....тепер я не КОМП'ЮТЕР, щоб побачити сьогодні ввечері, я скажу тобі

Errecinque

Errecinque
Я не помилився.

паскуале
Ви праві-це: 0E646C

паскуале
ніякої допомоги?