КПК

Прагляд Поўнай Версіі : ціск max 1.52 бар

паскуале
Прывітанне ўсім.
У мяне alfa romeo gt 150cv mjtd edc16c8.
У мяне ёсць невялікі загружанай карце.
У мяне усталяваны 2 манометр ціску турбіны, якія даюць мне абодва 1.75 бар пік, каб затым спусціцца да 1.65 бар.
Я спрабаваў розныя датчыкі, каб прачытаць ціск турбо, у тым ліку адзін, які павінен прачытаць да 307000 гпа.

Дзякуй за адказы.
Паскуале

cinqueturbo
Прывітанне ўсім.
У мяне alfa romeo gt 150cv mjtd edc16c8.
У мяне ёсць невялікі загружанай карце.
У мяне усталяваны 2 манометр ціску турбіны, якія даюць мне абодва 1.75 бар пік, каб затым спусціцца да 1.65 бар.
Я спрабаваў розныя датчыкі, каб прачытаць ціск турбо, у тым ліку адзін, які павінен прачытаць да 307000 гпа.

Дзякуй за адказы.
Паскуале

Ммммм... вы спрабавалі мяняць датчык ціску?

паскуале
Добры дзень і дзякуй, што адказалі...вы ў мяне змяніліся 3 арыгінальныя bosch, заўсёды 1.52 бар. Нават з тым, ад 3bar абсалютныя пригвождает да 1.52 бар, г. зн. 2.5 бар абсалютных. Рэч 'непрыемная'!

cinqueturbo
Добры дзень і дзякуй, што адказалі...вы ў мяне змяніліся 3 арыгінальныя bosch, заўсёды 1.52 бар. Нават з тым, ад 3bar абсалютныя пригвождает да 1.52 бар, г. зн. 2.5 бар абсалютных. Рэч 'непрыемная'!

Але і супастаўляецца або націсніце электронікі машыны?

можа быць, і быў крануты, калі ВР, які блакуе дысплей з інструмент..

больш чым можа таксама залежаць ад інструмента, чытанне, паспрабуйце з другога дыягностыкі..

у мяне ў сям'і EDC16C8 мне давялося мець затрымкі чытання, але не адслаеннях чытання паміж манометрам і датчыкам абнавіць..

паскуале
Машына супастаўляецца, але не быў крануты ні адзін ВР невядома. Я выкарыстаў тытан і унікальных аб'ектаў з драйвераў былі тыя, каб закрыць egr, панеттоне 4, каб разблакаваць prex rail 1450bar і біты, каб разблакаваць IQ.

Але скажы мне: У EDC16C8, што ў вас у сям'і перавышае 1.52 bar ад дыягностыкі? Вы можаце паспрабаваць, калі ласка?
Але скажы мне: У EDC16C8, што ў вас у сям'і перавышае 1.52 bar ад дыягностыкі? Вы можаце паспрабаваць, калі ласка?

паскуале
Калі гэта доказ таго, што вы ўжо зрабілі, вы чыталі, па меншай меры, 1.6 бар ад дыягностыкі?
Калі вы код вашага датчыка ціску 0 281 006 028 - 0 281 002 437 - 0 261 230 313 - 0 281 006 076

паскуале

cinqueturbo
Машына супастаўляецца, але не быў крануты ні адзін ВР невядома. Я выкарыстаў тытан і унікальных аб'ектаў з драйвераў былі тыя, каб закрыць egr, панеттоне 4, каб разблакаваць prex rail 1450bar і біты, каб разблакаваць IQ.

Так, я выпадковымі заробкамі факты і паварочвае на 1,8 небудзь ціску манометр, які дыягностыкі..

Калі гэта доказ таго, што вы ўжо зрабілі, вы чыталі, па меншай меры, 1.6 бар ад дыягностыкі?
Калі вы код вашага датчыка ціску 0 281 006 028 - 0 281 002 437 - 0 261 230 313 - 0 281 006 076

тут вы бераце мяне знянацку..я магу бачыць і ведаць..

cinqueturbo

Паскуале, але ты бачыў паляпшэння з гэтых карт?

turbo ты патрабаваць максімум 2493mb так мала 1,5 Бар, вы не закранулі vgt і з тым, што мала дызельнага паліва, што вы дадалі і ў вас разблакаваны сумняваюся, перавышае 1,6..

паскуале
Гэта карта, што я ў цяперашні час на.
Стэнд выпрабаванні кажа 200cv.

Карту, што я выклаў у пачатку-гэта тое, што ўкладу, калі не атрымаецца вырашыць пытанне блакавання на 1.52 бар. Гэта таму, што, нягледзячы на абмежавальнікі на 1.65 бара, калі ён пригвождает да 1.52 і праходзяць 10 секунд, ідзе ў адмову, памылка p0235.

а....
Калі ваш edc16c8 у дыягназ, вы 1.8 бар, то датчыкі, якія я спрабаваў, яны ўсё ў жудасным стане...таму я прашу цябе, калі ласка, дайце мне ведаць, свой код.

Але справамі ты зрабіў? Я пытаюся, чаму мы так упэўненыя, што там не які-небудзь біт, схаваны, кіраўнік блока да 1.52 бар.

Дзякуй і добра правесці вечар.

cinqueturbo

Карту, што я выклаў у пачатку-гэта тое, што ўкладу, калі не атрымаецца вырашыць пытанне блакавання на 1.52 бар. Гэта таму, што, нягледзячы на абмежавальнікі на 1.65 бара, калі ён пригвождает да 1.52 і праходзяць 10 секунд, ідзе ў адмову, памылка p0235.

а....
Калі ваш edc16c8 у дыягназ, вы 1.8 бар, то датчыкі, якія я спрабаваў, яны ўсё ў жудасным стане...таму я прашу цябе, калі ласка, дайце мне ведаць, свой код.

Але справамі ты зрабіў? Я пытаюся, чаму мы так упэўненыя, што там не які-небудзь біт, схаваны, кіраўнік блока да 1.52 бар.

0EBEDE IQ Limiter on RPM так, так, але не з лушчака, што дызель, што прымушае падняцца і турба..

я раскажу табе заўтра, каб код MAP..

cinqueturbo
Дарэчы, гэта, ведаеш?? 0E1742

паскуале

Errecinque

а....

Не ведаю, што турбіна горы, але я моцна сумняваюся, што толькі дзякуючы часу ўпырску ашуканы паступлення ў 200cv, таму што ў ****llo у інфа на эбу не вы разблакаваць ўсе, што я, што дызель патрэбен (іншыя lim iq не прикосался)
Мне цікава, а вы ведаеце, што гэта зніжэнне ў 0F9D02

Дарэчы, гэта, ведаеш?? 0E1742

Шмат закранаюць многія кажуць, што не трэба мне гэта, здаецца, не змяніць што-то ў практыцы, але я гадоў, што я хацеў бы ведаць дакладна, што робіць гэтая карта, што павінна быць карэкцыя (на мой damos не апісаны)

cinqueturbo
Не ведаю, што турбіна горы, але я моцна сумняваюся, што толькі дзякуючы часу ўпырску ашуканы паступлення ў 200cv, таму што ў ****llo у інфа на эбу не вы разблакаваць ўсе, што я, што дызель патрэбен (іншыя lim iq не прикосался)
Мне цікава, а вы ведаеце, што гэта зніжэнне ў 0F9D02

Ou белін І тое, што я спрабую сказаць ужо я

Шмат закранаюць многія кажуць, што не трэба мне гэта, здаецца, не змяніць што-то ў практыцы, але я гадоў, што я хацеў бы ведаць дакладна, што робіць гэтая карта, што павінна быць карэкцыя (на мой damos не апісаны)

дзіўна, што вы не бачылі вынікі, каб зразумець, што гаворка ідзе проста паспрабуйце..

Errecinque
дзіўна, што вы не бачылі вынікі, каб зразумець, што гаворка ідзе проста паспрабуйце..

Павінны быць нейкія карэкціроўкі, каб педалі можна адразу пасля dw, але я не разумею значэнне па восі Z. вы Можаце сказаць мне, толькі тое, што адзінкі вымярэння?

паскуале
cinqueturbo ты паспеў прачытаць код?

і, а edc16c8 быў нейкі лабараторыі...гібрыд паміж еўра 3 і 4. Ёсць шмат карт, непатрэбныя бескарысна чапаць.

паскуале

Ноч свету.

cinqueturbo
cinqueturbo ты паспеў прачытаць код?

і, а edc16c8 быў нейкі лабараторыі...гібрыд паміж еўра 3 і 4. Ёсць шмат карт, непатрэбныя бескарысна чапаць.

Няма, Вялікдзень толькі ў нядзелю, калі не зрабіў убачыць.. суцэльны я трымаю на крупы выходныя :P

я дам вам ведаць у бліжэйшы час..

cinqueturbo

Ноч свету.

Не разумею, што ты робіш...
Я бачу карты ў адмоўны, і іншыя пазітыўна, але soprapponi файл для адлюстравання стану машыны???

паскуале
прывітанне, няма, не перекрываю...дзе ў цябе сумневы?

cinqueturbo
прывітанне, няма, не перекрываю...дзе ў цябе сумневы?

Мадонна, што дзіўна..

я лічу, з файлы 156 2.4 jtdm 175cv запампаваў ўчора з форуму, каб даць водгук на карыстальніка і я змяшала файл..

паскуале
Я хацеў бы паглядзець, але сайт не дае мне спампаваць. Кажа, што я не правы. Я спытаў чаму, але мне не адказалі...bho.

Errecinque
Я бачу ўсе карты, педалі не выраўнаваны з абмежавальнікам крутоўнага моманту, час ўпырску, перабольшаныя, а затым лямбда крокам, каб не паліць, карты пераўтварэнні павялічана да 107, калі вы абмежавальнікі iq у 80-х і застаўся адзін.

*cinqueturbo......вы яшчэ не сказалі мне адзінкі вымярэння, карта, таямніца, якую я выцягнуў....дэ

паскуале
Вы, хлопцы, што ў вас ёсць daemos Gt edc16c8 150cv mjtd кажаце, што паведамляе гэты адрас, і што? 0E64EC

дзякуй.

Errecinque
Вы, хлопцы, што ў вас ёсць daemos Gt edc16c8 150cv mjtd кажаце, што паведамляе гэты адрас, і што? 0E64EC

дзякуй.

Рэчы ўласцівая фаза сігналу.....у якой-то карце я бачыў модом, але не ведаю, чаму, ні, тым больш, што сапраўды ўяўляе.....карта таямнічага разам з тым сказаў, cinqueturbo, што яшчэ не ўдалося даведацца, што змяніць, націснуўшы

Errecinque
ты тут, спадзеючыся, што я леві я мазоль ведаць сівы карты

Errecinque
Мадонна, што дзіўна..

я лічу, з файлы 156 2.4 jtdm 175cv запампаваў ўчора з форуму, каб даць водгук на карыстальніка і я змяшала файл..

ты тут, спадзеючыся, што я леві я мазоль ведаць сівы карты

паскуале
Тытан па адрасе 0E64EC кажа: "Абмежавальнік ціску turbo дыферэнцыяла f(APS)".....Бачыў, дзе ён знаходзіцца мне было цікава, як яны апынуліся пры працуючым турба. Што я ведаю, ёсць толькі два абмежавальнікі turbo. Дакладна?

Errecinque
Тытан па адрасе 0E64EC кажа: "Абмежавальнік ціску turbo дыферэнцыяла f(APS)".....Бачыў, дзе ён знаходзіцца мне было цікава, як яны апынуліся пры працуючым турба. Што я ведаю, ёсць толькі два абмежавальнікі turbo. Дакладна?

Ці я няправільна карту я, або ты.п'яны табой....цяпер я не КАМПУТАР, каб убачыць сёння ўвечары, я скажу табе

Errecinque

Errecinque
Я не памыліўся.

паскуале
Вы маеце рацыю-гэта: 0E646C

паскуале
ніякай дапамогі?