Перегляд Повної Версії : Програма півень v 54
привіт, хлопці, кілька днів тому я купив півня і діма all відкритті крана неприємний сюрприз, не було компакт-диска, яку хто-то з минулого і програми? потім про діма schedini без наконечників зварні мені прийшли упаковані в пакетик хтось має схему?
дякую
Для програми зовнішній вигляд в снд, тому що, ймовірно, йде проти правил, але якщо адмін мені його собі із задоволенням.
Для діми, думаю, здогадатися, якщо це чорний китайський так? Тобі ніхто не потрібен схема просто поставити наконечники в підготовлені отвори в schedino. У bosch ви можете уникнути покласти 2 ferrules, що якщо ви йдете, щоб побачити в схемі якась зв'язок з ебу bosch бачиш відразу наконечники не потрібні.
Попереджаю, однак, що я з schedini пружини, китайських я не знайшов взагалі добре, так що озирнися, які знаходяться schedini більше, ніж тобі прийде вже зварені і з ferrules якість значно вище.
Перш за все, велике спасибі andrea1 сісі чекати, тому що навіть я не знаю, якщо ви можете. Для schedini, де рекомендує прийняти?
Я їх взяв від одного, але, чесно кажучи, їх я заплатив за кілька... тому що на ebay я бачив їх 50, але продавці на ebay не розумієте, або, якщо вони вже зібрані, ми б зв'язатися з ними і перевірити. Я не хотів втрачати час, і я заплатив за 80, але варто витрат. На жаль, я пішов читати bosch з schedino весни і до тих пір, поки показання займає мало часу-все ок, але якщо читання займає більше хвилини читання стрибає.. Напевно, мій schedino були проблеми на трасах, тому що зварні шви були зроблені добре.
Я зрозумів, дякую, тепер чекати тільки тоді, коли адміністратор, який нас просвітить
На даний момент пошук на ebay багато, можна знайти все що завгодно.
На даний момент пошук на ebay багато, можна знайти все що завгодно.
тільки програму я не знайшов
тільки програму я не знайшов
я знайшов, шукаючи програмне забезпечення fgtech v54
я знайшов, шукаючи програмне забезпечення fgtech v54
але з win7 64 розрядних і встановити?
Залежить від пк, я думаю, тому що на моєму старому ноутбуці я встановив без проблем (win7 64bit) на новий, але замість цього я зробив втоми (завжди win7 64bit), але так.
Насамперед, я раджу ,немає мережі і відключити антивірус.
Привіт усім після, що дістав sw в будь-якому випадку у мене на win 7 64 bit хто-небудь знає чому?
привіт спасителя слухай я займаюся півник давно, а також оновлень з 0475 ви можете використовувати його на win 8.1 64 біт, я не гарантую на 10, тому що ще не встановлено та не доведено, 0386 ivece тільки на win7 також 64-розрядну проблема, тому що ти не частина і побачити.....
привіт спасителя слухай я займаюся півник давно, а також оновлень з 0475 ви можете використовувати його на win 8.1 64 біт, я не гарантую на 10, тому що ще не встановлено та не доведено, 0386 ivece тільки на win7 також 64-розрядну проблема, тому що ти не частина і побачити.....
Привіт mistanggt спасибі вам за вашу відповідь, я не можу сказати... не знаю, якщо це дозволено регламентом запитати, якщо я міг підключитися, щоб допомогти логічно завжди, якщо ти радий, і це визнав. Досі не вдалося, як я йду, щоб відкрити програму, процесор йде на максимум, а потім нічого не відкривається. Від недосвідченого, я читала в мережі, що виправлення може бути?
Привіт mistanggt спасибі вам за вашу відповідь, я не можу сказати... не знаю, якщо це дозволено регламентом запитати, якщо я міг підключитися, щоб допомогти логічно завжди, якщо ти радий, і це визнав. Досі не вдалося, як я йду, щоб відкрити програму, процесор йде на максимум, а потім нічого не відкривається. Від недосвідченого, я читала в мережі, що виправлення може бути?
сказати по правді я не знаю, якщо я теж порушує якісь правила.
тільки так і побачити, насамперед, яка ваша конфігурація, що до 0386, що це оновлення 0754.
сказати по правді, я не розумію, чому вибір не мати pvt, щоб допомогти.
спробувати залишити **** сподіваючись, щоб не бути забаненым і я заздалегідь прошу вибачення, з адмін якщо я порушую правила, але ясно, що допомога в цьому випадку і безкоштовно, не-для-профіту для користувача, який він попросив для того, щоб поставити його в умови роботи з його коробка і оригінальне програмне забезпечення.
у разі відшмагати, але не забанений.спасибі.
електроніки 1980* g m a i l . com
може бути, спочатку надішліть мені скріншот того, що відбувається, якщо ви можете зловити його, таким чином, ми бачимо, навіть якщо у тебе sw вірно, в цьому випадку немає жодних проблем.