КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праграма певень v 54

salvatoreragonese
прывітанне, хлопцы, некалькі дзен таму я купіў пеўня і дзіма all адкрыцці крана непрыемны сюрпрыз, не было кампакт-дыска, якую хто-то з мінулага і праграмы? затым пра дзіма schedini без наканечнікаў зварныя мне прыйшлі спакаваныя ў пакуначак хто-то мае схему?
дзякуй

Andrea1
Для праграмы знешні выгляд у снд, таму што, верагодна, ідзе супраць правілаў, але калі адмін мне яго сабе з задавальненнем.

Для дзімы, думаю, здагадацца, калі гэта чорны кітайскі ды? Табе ніхто не патрэбны схема проста паставіць наканечнікі ў падрыхтаваныя адтуліны ў schedino. У bosch вы можаце пазбегнуць пакласці 2 ferrules, што калі вы ідзяце, каб убачыць у схеме нейкая сувязь з эбу bosch бачыш адразу наканечнікі не патрэбныя.
Папярэджваю, аднак, што я з schedini спружыны, кітайскіх я не знайшоў наогул добра, так што осмотрись, якія знаходзяцца schedini больш, чым цябе прыйдзе ўжо звараныя і з ferrules якасць значна вышэй.

salvatoreragonese
Перш за ўсё, вялікі дзякуй andrea1 сісі чакаць, таму што нават я не ведаю, калі вы можаце. Для schedini, дзе рэкамендуе прыняць?

Andrea1
Я іх узяў ад аднаго, але, шчыра кажучы, іх я заплаціў за некалькі... таму што на ebay я бачыў іх у 50, але прадаўцы на ebay не разумееце, альбо, калі яны ўжо сабраныя, мы б звязацца з імі і праверыць. Я не хацеў губляць час, і я заплаціў за 80, але варта выдаткаў. На жаль, я пайшоў чытаць з schedino bosch вясны і да тых часоў, пакуль паказанні займае мала часу-усе ок, але калі чытанне займае больш хвіліны чытання скача.. Напэўна, мой schedino былі праблемы на трасах, таму што зварныя швы былі добра зробленыя.

salvatoreragonese
Я зразумеў, дзякуй, цяпер чакаць толькі тады, калі адміністратар, які нас адукуе

Andrea1
На дадзены момант пошук на ebay шмат, можна знайсці ўсё што заўгодна.

salvatoreragonese
На дадзены момант пошук на ebay шмат, можна знайсці ўсё што заўгодна.

толькі праграму я не знайшоў

Andrea1
толькі праграму я не знайшоў

я знайшоў, шукаючы праграмнае забеспячэнне fgtech v54

salvatoreragonese
я знайшоў, шукаючы праграмнае забеспячэнне fgtech v54

але з win7 64 bit і ўсталяваць?

Andrea1
Залежыць ад пк, я думаю, таму што на маім старым ноўтбуку я усталяваў без праблем (win7 64bit) на новы, але замест гэтага я зрабіў стомленасці (заўсёды win7 64bit), але так.

Андрэй
Перш за ўсё, я раю ,няма сеткі і адключыць антывірус.

salvatoreragonese
Прывітанне ўсім, пасля, што дастаў sw у любым выпадку ў мяне на win 7 64 bit хто-небудзь ведае чаму?

MustangGT
прывітанне збаўцы слухай я займаюся пеўнік даўно, а таксама абнаўленняў, з 0475 вы можаце выкарыстоўваць яго на win 8.1 64 біт, я не гарантую на 10, таму што яшчэ не ўстаноўлена і не даказана, 0386 ivece толькі на win7 таксама 64-разрадную, праблема, таму што ты не частка і ўбачыць.....

salvatoreragonese
прывітанне збаўцы слухай я займаюся пеўнік даўно, а таксама абнаўленняў, з 0475 вы можаце выкарыстоўваць яго на win 8.1 64 біт, я не гарантую на 10, таму што яшчэ не ўстаноўлена і не даказана, 0386 ivece толькі на win7 таксама 64-разрадную, праблема, таму што ты не частка і ўбачыць.....
Прывітанне mistanggt дзякуй вам перш за ўсё за ваш адказ, я не магу сказаць... не ведаю, калі гэта дазволена рэгламентам спытаць, калі я мог выдалена падлучыцца, каб дапамагчы лагічна заўсёды, калі ты рады, і гэта прызнаў. Да гэтага часу не ўдалося, як я іду, каб адкрыць праграму, працэсар ідзе на максімум, а потым нічога не адкрываецца. Ад неспрактыкаванага, я чытала ў сеціве, што выпраўленне можа быць то?

MustangGT
Прывітанне mistanggt дзякуй вам перш за ўсё за ваш адказ, я не магу сказаць... не ведаю, калі гэта дазволена рэгламентам спытаць, калі я мог выдалена падлучыцца, каб дапамагчы лагічна заўсёды, калі ты рады, і гэта прызнаў. Да гэтага часу не ўдалося, як я іду, каб адкрыць праграму, працэсар ідзе на максімум, а потым нічога не адкрываецца. Ад неспрактыкаванага, я чытала ў сеціве, што выпраўленне можа быць то?

сказаць па праўдзе, я не ведаю, калі я я таксама парушае якія-небудзь правілы.

толькі так і ўбачыць, перш за ўсё, якая ваша канфігурацыя, што да 0386, што гэта абнаўленне ў 0754.

сказаць па праўдзе, я не разумею, чаму выбар не мець pvt, каб дапамагчы.

паспрабаваць пакінуць **** спадзеючыся, каб не быць забаненым і я загадзя прашу прабачэння, з адмін калі я парушаю якія-небудзь правілы, але ясна, што дапамога ў гэтым выпадку і бясплатна, не-для-профіту для карыстальніка, які ён папрасіў для таго, каб паставіць яго ва ўмовы працы з яго скрынка і арыгінальнае праграмнае забеспячэнне.

у выпадку паказальна адлупцаваць, але не забанен.дзякуй.

электронікі 1980* g m a i l . com

можа быць, спачатку дашліце мне скрыншот таго, што адбываецца, калі вы можаце злавіць яго, такім чынам, мы бачым, нават калі ў цябе sw дакладна, у гэтым выпадку няма ніякіх праблем.