Перегляд Повної Версії : Зміни і видалення блоків
Було б корисно для форуму, що всі учасники опинитися з вами своїм досвідом condividendole, наприклад, на сколково? розблокувати деякі функції в автомагнітолі або де знайти конкретний аксесуар.
Було б корисно для форуму, що всі учасники опинитися з вами своїм досвідом condividendole, наприклад, на сколково? розблокувати деякі функції в автомагнітолі або де знайти конкретний аксесуар.
Те, що ви говорите, і вже використовується на форумі 50 mess ми зробили їх для srocconi, що вступають вони... їх і тоді ви не зробите ще побачити
для розділу автомагнітоли раніше немає ніяких, можливо, в майбутньому
alfetta80
22-10-2012, 19:10
Те, що ви говорите, і вже використовується на форумі 50 mess ми зробили їх для srocconi, що вступають вони... їх і тоді ви не зробите ще побачити
для розділу автомагнітоли раніше немає ніяких, можливо, в майбутньому
це правильно, я згоден, всі хороші ними разом....
Обмін ? завжди джерело зростання.
У будь-якому випадку, таких радіоприймач був випадковим, я мав на увазі, посилатися на все, що є? що світ виробників не f? поява і робить аудиторія.
Завдяки зусиллям і caparbiet? деякі вдається обійти або вирішити проблеми або поліпшення.
alfetta80
23-10-2012, 19:39
безумовно, це гарна ідея, щоб зробити доступними своїм досвідом і допомагати один одному..в ці дні і триває все знати ми vule стільки inpegno в іншому випадку ви залишаєтеся тому...
msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:08
чесно кажучи, я читав і перечитував цей пост, і ще я намагаюся зрозуміти, який сенс і яка на це питання,мені здається, що форум переповнений ресурсів,sw всіх типів,бази даних, файли орі і в будь-пост " + " чи " - ми намагаємося допомогти тим, хто просить допомоги, то я допоможу я рінго, але продовжую не розуміти.