Прагляд Поўнай Версіі : Змены і выдалення блокаў
Было б карысна для форуму, што ўсе ўдзельнікі апынуцца з вамі сваім вопытам condividendole, напрыклад, на сколкава? разблакаваць некаторыя функцыі ў автомагнитоле або дзе знайсці пэўны аксэсуар.
Было б карысна для форуму, што ўсе ўдзельнікі апынуцца з вамі сваім вопытам condividendole, напрыклад, на сколкава? разблакаваць некаторыя функцыі ў автомагнитоле або дзе знайсці пэўны аксэсуар.
Тое, што вы кажаце, і ўжо выкарыстоўваецца на форуме 50 mess мы зрабілі іх для srocconi, што ўступаюць яны... іх, і тады вы не зробіце яшчэ праверыць, ці
для падзелу аўтамагнітолы па-ранейшаму няма ніякіх, магчыма, у будучыні
alfetta80
22-10-2012, 19:10
Тое, што вы кажаце, і ўжо выкарыстоўваецца на форуме 50 mess мы зрабілі іх для srocconi, што ўступаюць яны... іх, і тады вы не зробіце яшчэ праверыць, ці
для падзелу аўтамагнітолы па-ранейшаму няма ніякіх, магчыма, у будучыні
гэта правільна, я згодзен, усе добрыя імі разам....
Абмен ? заўседы крыніца росту.
У любым выпадку, такіх радыепрымач быў выпадковым, я меў на ўвазе, спасылацца на ўсе, што есць? што свет вытворцаў не f? з'яўленне і робіць аўдыторыя.
Дзякуючы намаганням і caparbiet? некаторыя атрымоўваецца абыйсці або вырашыць праблемы або паляпшэння.
alfetta80
23-10-2012, 19:39
безумоўна, гэта добрая ідэя, каб зрабіць даступнымі сваім досведам і дапамагаць адзін аднаму..у гэтыя дні і доўжыцца ўсе ведаць мы vule столькі inpegno у адваротным выпадку вы застаяцеся назад...
msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:08
шчыра кажучы, я чытаў і перачытваў гэты пост, і яшчэ я спрабую зразумець, які сэнс і якая на гэтае пытанне,мне здаецца, што форум перапоўнены рэсурсаў,sw ўсіх тыпаў,базы дадзеных, файлы на врі і ў любой пост " + " або " - мы стараемся дапамагчы тым, хто просіць дапамогу, то я дапамагу я рынга, але працягваю не разумець.