КПК

Перегляд Повної Версії : відображення ktm superduke 1290

генріх понтони
Добрий вечір,панове.

пишу тут, бо хочу вирішити проблему, яка мене бентежить. У мене є sd 1290 r 2016, і я хотів би спробувати свої сили в перепризначення. Хтось із вас уже зробив? Ви можете збільшити функції типу launch control або обмін електронного безпосередньо від ecu? можливо, для ecm містить драйвера для наступного мотоцикл? Який тип карт ви в змозі змінити?

Дякую

legendaryslave
На жаль, цей мотоцикл, який повинен був бути левом, а не і ще, що приручила кішку і запріг в електронній нав'язливим, що часто забирає чистого задоволення. Сказав, що я не думаю, що ви могли б зробити launch 2 обмін електронних можна додати без програмування ecu. Він містить файли налаштувань, але тільки для програмного забезпечення, оригінальних, а також читання і запису

генріх понтони
привіт :)

спасибі за інформацію. На жаль, я знаю, що мс мотоцикл настільки нав'язливим, насправді навколо 90% з tc off. Сказав, що в автосалоні при покупці мені відмовлено в можливості додавати і змінювати електронний. На випадок, якщо ти його можеш додати? для старту я думав про доцільність через мод якийсь обмежувач, але я ніколи не бачив карту руху.

Грім
для електронне перемикання передач можна включити від ecu..але в першу чергу потрібно потрапити..і один інструмент, який я рекомендую для читання і rexer, а зверху на цих мотоциклів, а також ktm та інші сьогоднішні..на карті є різні блоки, такі як відкриття дросельної заслінки різні скорочення на ін'єкції, але нам варто вчитися, а не простий і, насамперед, на авансові платежі, бензин запалювання..за що "швидкий" для зміни якщо не хочеш битися головою в пошуках карти, щоб навички, які, безумовно, є з-за драйверів,...я пропоную тобі в обмін на ваші.r.c я особисто використовую вже давно має багато функцій, як на час, так різання, що на різних налаштувань, також до роботи ecc..su ebay знайти

генріх понтони
для електронне перемикання передач можна включити від ecu..але в першу чергу потрібно потрапити..і один інструмент, який я рекомендую для читання і rexer, а зверху на цих мотоциклів, а також ktm та інші сьогоднішні..на карті є різні блоки, такі як відкриття дросельної заслінки різні скорочення на ін'єкції, але нам варто вчитися, а не простий і, насамперед, на авансові платежі, бензин запалювання..за що "швидкий" для зміни якщо не хочеш битися головою в пошуках карти, щоб навички, які, безумовно, є з-за драйверів,...я пропоную тобі в обмін на ваші.r.c я особисто використовую вже давно має багато функцій, як на час, так різання, що на різних налаштувань, також до роботи ecc..su ebay знайти