КПК

Прагляд Поўнай Версіі : адлюстраванне ktm superduke 1290

генрых пантоны
Добры вечар,спадарства.

пішу тут, бо хачу вырашыць праблему, якая мяне бянтэжыць. У мяне ёсць sd 1290 r 2016, і я хацеў бы паспрабаваць свае сілы ў перапрызначэння. Хто-небудзь з вас ужо зрабіў? Вы можаце павялічыць функцыі тыпу launch control або абмен электроннага наўпрост ад ecu? магчыма, для ecm змяшчае драйвера для наступны матацыкл? Які тып карт вы ў стане змяніць?

Дзякуй

legendaryslave
На жаль, гэта матацыкл, які павінен быў быць ільвом, а не і яшчэ, што котку прыручыў і запрог у электроннай дакучлівым, што часта адымае чыстага задавальнення. Сказаў, што я не думаю, што вы маглі б зрабіць launch 2 абмен электронных можна дадаць без праграмавання ecu. Ён змяшчае файлы налад, але толькі для праграмнага забеспячэння, арыгінальных, а таксама чытання і запісы

генрых пантоны
прывітанне :)

дзякуй за інфармацыю. На жаль, я ведаю, што мс матацыкл настолькі дакучлівым, на самай справе вакол 90% з tc off. Сказаў, што ў аўтасалоне пры куплі мне адмоўлена ў магчымасці дадаваць і змяняць электронны. На выпадак, калі ты яго можаш дадаць? для старту я думаў аб мэтазгоднасці праз мод нейкі абмежавальнік, але я ніколі не бачыў карту руху.

Гром
для электроннае пераключэнне перадач можна ўключыць ад ecu..але ў першую чаргу трэба патрапіць..і адзін інструмент, які я рэкамендую для чытання і rexer, а зверху на гэтых матацыклаў, а таксама ktm і іншыя сённяшнія..на карце ёсць розныя блокі, такія як % адкрыцця дросельнай засланкі розныя скарачэння на ін'екцыі, але нам варта вучыцца, а не просты і, перш за ўсё, на авансавыя плацяжы, бензін запальвання..за што "хуткі" для змены калі не хочаш біцца галавой у пошуках карты, каб навыкі, якія, безумоўна, з'яўляюцца з-за драйвераў,...я прапаную табе ў абмен на вашы.r.c я асабіста выкарыстоўваю ўжо даўно мае шмат функцый, як на час, так рэзкі, што на розных налад, таксама да працы ecc..su знайсці ebay

генрых пантоны
для электроннае пераключэнне перадач можна ўключыць ад ecu..але ў першую чаргу трэба патрапіць..і адзін інструмент, які я рэкамендую для чытання і rexer, а зверху на гэтых матацыклаў, а таксама ktm і іншыя сённяшнія..на карце ёсць розныя блокі, такія як % адкрыцця дросельнай засланкі розныя скарачэння на ін'екцыі, але нам варта вучыцца, а не просты і, перш за ўсё, на авансавыя плацяжы, бензін запальвання..за што "хуткі" для змены калі не хочаш біцца галавой у пошуках карты, каб навыкі, якія, безумоўна, з'яўляюцца з-за драйвераў,...я прапаную табе ў абмен на вашы.r.c я асабіста выкарыстоўваю ўжо даўно мае шмат функцый, як на час, так рэзкі, што на розных налад, таксама да працы ecc..su знайсці ebay