Прагляд Поўнай Версіі : адлюстраванне ktm superduke 1290
Добры вечар,спадарства.
пішу тут, бо хачу вырашыць праблему, якая мяне бянтэжыць. У мяне ёсць sd 1290 r 2016, і я хацеў бы паспрабаваць свае сілы ў перапрызначэння. Хто-небудзь з вас ужо зрабіў? Вы можаце павялічыць функцыі тыпу launch control або абмен электроннага наўпрост ад ecu? магчыма, для ecm змяшчае драйвера для наступны матацыкл? Які тып карт вы ў стане змяніць?
Дзякуй
На жаль, гэта матацыкл, які павінен быў быць ільвом, а не і яшчэ, што котку прыручыў і запрог у электроннай дакучлівым, што часта адымае чыстага задавальнення. Сказаў, што я не думаю, што вы маглі б зрабіць launch 2 абмен электронных можна дадаць без праграмавання ecu. Ён змяшчае файлы налад, але толькі для праграмнага забеспячэння, арыгінальных, а таксама чытання і запісы
прывітанне :)
дзякуй за інфармацыю. На жаль, я ведаю, што мс матацыкл настолькі дакучлівым, на самай справе вакол 90% з tc off. Сказаў, што ў аўтасалоне пры куплі мне адмоўлена ў магчымасці дадаваць і змяняць электронны. На выпадак, калі ты яго можаш дадаць? для старту я думаў аб мэтазгоднасці праз мод нейкі абмежавальнік, але я ніколі не бачыў карту руху.
для электроннае пераключэнне перадач можна ўключыць ад ecu..але ў першую чаргу трэба патрапіць..і адзін інструмент, які я рэкамендую для чытання і rexer, а зверху на гэтых матацыклаў, а таксама ktm і іншыя сённяшнія..на карце ёсць розныя блокі, такія як % адкрыцця дросельнай засланкі розныя скарачэння на ін'екцыі, але нам варта вучыцца, а не просты і, перш за ўсё, на авансавыя плацяжы, бензін запальвання..за што "хуткі" для змены калі не хочаш біцца галавой у пошуках карты, каб навыкі, якія, безумоўна, з'яўляюцца з-за драйвераў,...я прапаную табе ў абмен на вашы.r.c я асабіста выкарыстоўваю ўжо даўно мае шмат функцый, як на час, так рэзкі, што на розных налад, таксама да працы ecc..su знайсці ebay
для электроннае пераключэнне перадач можна ўключыць ад ecu..але ў першую чаргу трэба патрапіць..і адзін інструмент, які я рэкамендую для чытання і rexer, а зверху на гэтых матацыклаў, а таксама ktm і іншыя сённяшнія..на карце ёсць розныя блокі, такія як % адкрыцця дросельнай засланкі розныя скарачэння на ін'екцыі, але нам варта вучыцца, а не просты і, перш за ўсё, на авансавыя плацяжы, бензін запальвання..за што "хуткі" для змены калі не хочаш біцца галавой у пошуках карты, каб навыкі, якія, безумоўна, з'яўляюцца з-за драйвераў,...я прапаную табе ў абмен на вашы.r.c я асабіста выкарыстоўваю ўжо даўно мае шмат функцый, як на час, так рэзкі, што на розных налад, таксама да працы ecc..su знайсці ebay