Прагляд Поўнай Версіі : Выдаліць egr Крайслер G. Vojager 2800 edc 15 c2
Добрай раніцы, хлопцы, я павінен выдаліць egr на гэтай машыне, я чытаў эбу з пеўня, і ад маіх праграмнага забеспячэння, правядзенне , адзіны, хто мне гэта можа зрабіць, гэта AES universal. Калі-car soft. Гэты блок не існуе. Калі я scodifica egr мне фармат jpg, перапісаць не дае мне згоды стартара, з эл. Аўтамабіль з аўтаматычнай каробкай перадач . Зноў яго файл на часткі. Вы думаеце, што гэта пытанне фармату або што-то яшчэ .
jpg-гэта пашырэнне для малюнкаў, але ў любым выпадку не граф, пашырэнне але, што ce ў файле, што вы пішаце, вы спрабавалі параўнаць два файла? перш чым пісаць гэта зробіце, тым лепш, затым cks на месцы? свой інструмент, не думаю, што ён выправіў у запісе, паспрабуйце адправіць файл, які мы правяраем.
не ведаю, як загрузіць дзве карты ,прашу прабачэння, я пачатковец.
https://www.professionalchiptuning.net/faq.php
дзякуй cinqueturbo pardon
файлы пашкоджаныя і не могуць распакаваць.
паспрабуйце перазагрузіць
Тады праблема ў тым, што калі я спрабую загрузіць, як я чытаў іх , я не буду іх прымаць, калі іх перайменаваць у .rar так, але вы іх не бачыце, вас
не трэба пераназываць, але звярнуць з win rar або win zip
Гэта не складана файл, але для edc15, проста прынясіце ўсе фазы ўпырску, як клічуць і г. д., да максімальнага значэння, г. зн. 9500, там будзе такі ж, рашэнні з перамыкачамі, але спачатку паспрабуйце так, ўбачыце, што гэта працуе, і не забудзьцеся выправіць кантрольную суму з winols, што ecm не робіць гэта добра
Тады праблема ў тым, што калі я спрабую загрузіць, як я чытаў іх , я не буду іх прымаць, калі іх перайменаваць у .rar так, але вы іх не бачыце, вас
ок, адкрылі каўчэг, (файлы не ідуць riniominati у .RAR але яны сціснутыя з дапамогай winrar) файл быў зроблены з swict off, і cks, не была выпраўленая, выправіць cks, і вы ўбачыце, што ідзе ў руху.
мой савет ўсё той жа, перш чым рабіць працу на ecu, інфармацыю і спытаць, гэта вы здымаеце добра, але ёсць ecu, што калі пригвоздите затым болю.
Пацвярджаю, добра сказаў уга бос, ці працуе з swict і, калі я не памыляюся, застаецца адкрытым і, такім чынам, павінны пластрон.....магчыма, хто-то больш дасведчаны можа пацвердзіць або менш.....
Дзякуй за інфармацыю, я пачатковец ,як толькі мне трапляе аўтамабіль адчуваю . Прабачце за дурны пытанне , свінг-што гэта такое?
Swict я хацеў сказаць
Switch, вы можаце апрацаваць адзін біт або некалькі байт, выключальнік з адключэннем dpf або змяненне камплектацыі