КПК

Перегляд Повної Версії : Перші досліди

turazzo
Сьогодні я читав ебу Smart 450 cdi з galletto 1260, і я хотів переписати, коли карта вже готова, але я не розумію, якщо це на благо моєї
Я намагався вкласти, але не мені їх назад завантажити, пише помилка!

turazzo
як ніколи мені неправильний файл?

Backgroop
як ніколи мені неправильний файл?

його потрібно ввести в стиснений архів .rar або .zip

turazzo
ах ок, ідеально, спасибі, я доклав мій файл орі

turazzo
і це ті, що я і так вже готові

turazzo
Хтось, дайте подивитися?

turazzo
Я можу переписати будь-який з цих карт, які мають апаратні рівних, але різних програмних моєї і т. д.?

turazzo
дякую за допомогу

погоджується з тим, що ви зміните ваш файл кричи, не приймати файли вже готові

turazzo
Там я хотів би спробувати, але, чесно кажучи, не знаю, з чого почати, навіть якщо б і т. Д.

turazzo
Якийсь експерт, що дайте мені пораду, з чого почати?

turazzo
Входячи в різні карти в режимі 2D, що відсоток повинен підняти?

biandrea
привіт turazzo,
приблизно так я поставив, як ти, декілька учасників,...
що ти використовуєш для редагування карт?
WinOLS і ECM Titanium 1.61?

turazzo
Привіт biandrea я використовую ecm titanium

biandrea
Привіт biandrea я використовую ecm titanium

Практично я б поставив на с SW відрізняється, ви можете спробувати, але, звичайно, блоки з поворотом ключа.
що SH і ГВ у вас?

turazzo
На першій сторінці є мій файл орі

turazzo
друг передав мені нову карту, що скажете?

turazzo
ах, я забув це і в орі

biandrea
ах, я забув це і в орі

я не можу завантажити його, щоб побачити, з і т. Д., в будь-якому випадку ви хочете scodificare блок управління, його можна використовувати?

turazzo
я не можу завантажити його, щоб побачити, з і т. Д., в будь-якому випадку ви хочете scodificare блок управління, його можна використовувати?

Я не розумію, що ти хочеш сказати

Нагнітач

turazzo
Це ок, але я не знаю, що йти на дотик і як

Нагнітач
Частини від карти, Властивих дизельного палива ... деталей з невеликими крок від 1500 оборотів і 50 навантаження збільшується від 4 до 10% в табличному завантаження і відчуваєш різниці після план ви йдете на додаток раджу курси professionalchiptuning протягом 2 днів вам основи, щоб почати рухатися добре

turazzo
це ок, але відображається у 2d-і що мені робити?
у вас є фотографії або щось, щоб побачити, як це зробити

turazzo
я спробував зробити як ви кажете
на дати подивитися?

Нагнітач
починається з табличній легше, потім перейдіть в 2d і бачиш різниці, на жаль, я поки не можу скачати вкладення, ми сподіваємося, що кілька більш досвідченого користувача може допомогти

turazzo
починається з табличній легше, потім перейдіть в 2d і бачиш різниці, на жаль, я поки не можу скачати вкладення, ми сподіваємося, що кілька більш досвідченого користувача може допомогти

від того, де ви йдете в табличній?

Нагнітач
коли ви відкриваєте ecm titanium завантажити вихідний файл....після цього справа з'явиться список карт, попередньо вибрані, натиснувши вище на той, який ви хочете змінити, ви відкриєте в табличній формі, що є не більш ніж однієї таблиці, в якій наведені чисельні значення карт

turazzo
коли ви відкриваєте ecm titanium завантажити вихідний файл....після цього справа з'явиться список карт, попередньо вибрані, натиснувши вище на той, який ви хочете змінити, ви відкриєте в табличній формі, що є не більш ніж однієї таблиці, в якій наведені чисельні значення карт
Ах так, ок, ок
Я, знаєте, сказати, що означають ці карти
Вприскування parzializzata
Тиск в рампі
І, як ніколи, обмежувач крутного моменту, 2 не змінити

turazzo
я дав ретушшю, як вам здається?

Нагнітач
коли він зняв обмежувач крутного моменту, спробуйте натиснути enter, ймовірно, 2 карти однодумців

turazzo
коли він зняв обмежувач крутного моменту, спробуйте натиснути enter, ймовірно, 2 карти однодумців
Ах, ок, ок
Карту, як вам здається?

Нагнітач
я все ще не можу бачити, не повинен перевищувати 80 повідомлень