КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Першыя досведы

turazzo
Сёння я чытаў эбу Smart 450 cdi з galletto 1260, і я хацеў перапісаць, калі карта ўжо гатовая, але я не разумею, калі гэта на карысць маёй
Я спрабаваў ўкласці, але не мне іх назад загрузіць, піша памылка!

turazzo
як ніколі мне недапушчальны файл?

Backgroop
як ніколі мне недапушчальны файл?

яго трэба ўвесці ў сціснуты архіў .rar або .zip

turazzo
ах ок, ідэальна, дзякуй, я прыклаў мой файл крычы

turazzo
і гэта тыя, што я і так ужо гатовыя

turazzo
Хто-то, дайце паглядзець?

turazzo
Я магу перапісаць любы з гэтых карт, якія маюць апаратныя роўных, але розных праграмных маёй і г. д.?

turazzo
дзякуй за дапамогу

згаджаецца з тым, што вы зменіце ваш файл на врі, не прымаць файлы ўжо гатовыя

turazzo
Там я хацеў бы паспрабаваць, але, шчыра кажучы, не ведаю, з чаго пачаць, нават калі б і г. Д.

turazzo
Якой-то эксперт, што дайце мне параду, з чаго пачаць?

turazzo
Уваходзячы ў розныя карты ў рэжыме 2D, што працэнт павінен падняць?

biandrea
прывітанне turazzo,
прыкладна так я паставіў, як ты, некалькі ўдзельнікаў,...
што ты выкарыстоўваеш для рэдагавання карт?
WinOLS і ECM Titanium 1.61?

turazzo
Прывітанне biandrea я выкарыстоўваю ecm titanium

biandrea
Прывітанне biandrea я выкарыстоўваю ecm titanium

Практычна я б паставіў на з SW адрозніваецца, вы можаце паспрабаваць, але, вядома, блокі з паваротам ключа.
што SH і ГВ у вас?

turazzo
На першай старонцы ёсць мой файл крычы

turazzo
сябар перадаў мне новую карту, што скажаце?

turazzo
ах, я забыўся пра гэта і ў врі

biandrea
ах, я забыўся пра гэта і ў врі

я не магу спампаваць яго, каб убачыць, з і г. Д., у любым выпадку вы хочаце, каб scodificare блок кіравання, яго можна выкарыстоўваць?

turazzo
я не магу спампаваць яго, каб убачыць, з і г. Д., у любым выпадку вы хочаце, каб scodificare блок кіравання, яго можна выкарыстоўваць?

Я не разумею, што ты хочаш сказаць

Нагнетатель

turazzo
Гэта ок, але я не ведаю, што ісці на навобмацак і як

Нагнетатель
Часткі ад карты, Уласцівых дызельнага паліва ... дэталяў з невялікімі крок ад 1500 абаротаў і 50 нагрузка павялічваецца ад 4 да 10% у таблічным загрузкі і адчуваеш розніцы пасля план вы ідзяце ў дадатак раю курсы professionalchiptuning ў працягу 2 дзен вам асновы, каб пачаць рухацца добра

turazzo
гэта ок, але адлюстроўваецца ў 2d-і што мне рабіць?
у вас ёсць фатаграфіі або што-то, каб убачыць, як гэта зрабіць

turazzo
я паспрабаваў зрабіць як вы кажаце
на даты паглядзець?

Нагнетатель
пачынаецца з таблічнай лягчэй, затым перайдзіце ў 2d і бачыш розніцы, на жаль, я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, мы спадзяемся, што некалькі больш дасведчанага карыстальніка можа дапамагчы

turazzo
пачынаецца з таблічнай лягчэй, затым перайдзіце ў 2d і бачыш розніцы, на жаль, я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, мы спадзяемся, што некалькі больш дасведчанага карыстальніка можа дапамагчы

ад таго, дзе вы ідзяце ў таблічнай?

Нагнетатель
калі вы адкрываеце ecm titanium загрузіць зыходны файл....пасля гэтага справа з'явіцца спіс карт, папярэдне абраныя, націснуўшы вышэй на той, які вы хочаце змяніць, вы адкрыеце ў таблічнай форме, што з'яўляецца не больш чым адной табліцы, у якой прыведзены лікавыя значэння карт

turazzo
калі вы адкрываеце ecm titanium загрузіць зыходны файл....пасля гэтага справа з'явіцца спіс карт, папярэдне абраныя, націснуўшы вышэй на той, які вы хочаце змяніць, вы адкрыеце ў таблічнай форме, што з'яўляецца не больш чым адной табліцы, у якой прыведзены лікавыя значэння карт
Ах так, ок, ок
Я, ведаеце, сказаць, што азначаюць гэтыя карты
Ўпырску parzializzata
Ціск ў рампы
І, як ніколі, абмежавальнік крутоўнага моманту, 2 не змяніць

turazzo
я даў рэтушшу, як вам здаецца?

Нагнетатель
калі ён зняў абмежавальнік крутоўнага моманту, паспрабуйце націснуць enter, верагодна, 2 карты аднадумцаў

turazzo
калі ён зняў абмежавальнік крутоўнага моманту, паспрабуйце націснуць enter, верагодна, 2 карты аднадумцаў
Ах, ок, ок
Карту, як вам здаецца?

Нагнетатель
я ўсё яшчэ не магу бачыць, павінен перавышаць 80 паведамленняў