Прагляд Поўнай Версіі : Першыя досведы
Сёння я чытаў эбу Smart 450 cdi з galletto 1260, і я хацеў перапісаць, калі карта ўжо гатовая, але я не разумею, калі гэта на карысць маёй
Я спрабаваў ўкласці, але не мне іх назад загрузіць, піша памылка!
як ніколі мне недапушчальны файл?
як ніколі мне недапушчальны файл?
яго трэба ўвесці ў сціснуты архіў .rar або .zip
ах ок, ідэальна, дзякуй, я прыклаў мой файл крычы
і гэта тыя, што я і так ужо гатовыя
Хто-то, дайце паглядзець?
Я магу перапісаць любы з гэтых карт, якія маюць апаратныя роўных, але розных праграмных маёй і г. д.?
згаджаецца з тым, што вы зменіце ваш файл на врі, не прымаць файлы ўжо гатовыя
Там я хацеў бы паспрабаваць, але, шчыра кажучы, не ведаю, з чаго пачаць, нават калі б і г. Д.
Якой-то эксперт, што дайце мне параду, з чаго пачаць?
Уваходзячы ў розныя карты ў рэжыме 2D, што працэнт павінен падняць?
прывітанне turazzo,
прыкладна так я паставіў, як ты, некалькі ўдзельнікаў,...
што ты выкарыстоўваеш для рэдагавання карт?
WinOLS і ECM Titanium 1.61?
Прывітанне biandrea я выкарыстоўваю ecm titanium
Прывітанне biandrea я выкарыстоўваю ecm titanium
Практычна я б паставіў на з SW адрозніваецца, вы можаце паспрабаваць, але, вядома, блокі з паваротам ключа.
што SH і ГВ у вас?
На першай старонцы ёсць мой файл крычы
сябар перадаў мне новую карту, што скажаце?
ах, я забыўся пра гэта і ў врі
ах, я забыўся пра гэта і ў врі
я не магу спампаваць яго, каб убачыць, з і г. Д., у любым выпадку вы хочаце, каб scodificare блок кіравання, яго можна выкарыстоўваць?
я не магу спампаваць яго, каб убачыць, з і г. Д., у любым выпадку вы хочаце, каб scodificare блок кіравання, яго можна выкарыстоўваць?
Я не разумею, што ты хочаш сказаць
Гэта ок, але я не ведаю, што ісці на навобмацак і як
Часткі ад карты, Уласцівых дызельнага паліва ... дэталяў з невялікімі крок ад 1500 абаротаў і 50 нагрузка павялічваецца ад 4 да 10% у таблічным загрузкі і адчуваеш розніцы пасля план вы ідзяце ў дадатак раю курсы professionalchiptuning ў працягу 2 дзен вам асновы, каб пачаць рухацца добра
гэта ок, але адлюстроўваецца ў 2d-і што мне рабіць?
у вас ёсць фатаграфіі або што-то, каб убачыць, як гэта зрабіць
я паспрабаваў зрабіць як вы кажаце
на даты паглядзець?
пачынаецца з таблічнай лягчэй, затым перайдзіце ў 2d і бачыш розніцы, на жаль, я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, мы спадзяемся, што некалькі больш дасведчанага карыстальніка можа дапамагчы
пачынаецца з таблічнай лягчэй, затым перайдзіце ў 2d і бачыш розніцы, на жаль, я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, мы спадзяемся, што некалькі больш дасведчанага карыстальніка можа дапамагчы
ад таго, дзе вы ідзяце ў таблічнай?
калі вы адкрываеце ecm titanium загрузіць зыходны файл....пасля гэтага справа з'явіцца спіс карт, папярэдне абраныя, націснуўшы вышэй на той, які вы хочаце змяніць, вы адкрыеце ў таблічнай форме, што з'яўляецца не больш чым адной табліцы, у якой прыведзены лікавыя значэння карт
калі вы адкрываеце ecm titanium загрузіць зыходны файл....пасля гэтага справа з'явіцца спіс карт, папярэдне абраныя, націснуўшы вышэй на той, які вы хочаце змяніць, вы адкрыеце ў таблічнай форме, што з'яўляецца не больш чым адной табліцы, у якой прыведзены лікавыя значэння карт
Ах так, ок, ок
Я, ведаеце, сказаць, што азначаюць гэтыя карты
Ўпырску parzializzata
Ціск ў рампы
І, як ніколі, абмежавальнік крутоўнага моманту, 2 не змяніць
я даў рэтушшу, як вам здаецца?
калі ён зняў абмежавальнік крутоўнага моманту, паспрабуйце націснуць enter, верагодна, 2 карты аднадумцаў
калі ён зняў абмежавальнік крутоўнага моманту, паспрабуйце націснуць enter, верагодна, 2 карты аднадумцаў
Ах, ок, ок
Карту, як вам здаецца?
я ўсё яшчэ не магу бачыць, павінен перавышаць 80 паведамленняў