КПК

Прагляд Поўнай Версіі : штуршок да panda 4x4 1.1 mpi8v

tac89
соль я ведаю, што не рэкамендуецца з-за нізкіх, калі не самыя нізкія паказчыкі дасягальныя, але мне было цікава, калі хто-то можа даць мне руку, каб знайсці адрасы і г. д. ад дзіўных рэчаў....і winools не адкрывае мне нават карты магчымых я, пляснуўшы ад 2 дзен
для старажытнага parzializzato
ін'екцыі parzializzato
і пры поўнай нагрузцы
педаль і нагрузкі на рухавік аптымальны
абмежавальнік крутоўнага моманту
абмежавальнік абаротаў
і iaw 4af p4 /hw204
прыкладаю на врі і адрэдагаваныя бачыў, што я зрабіў scodifica за ўсе, з праграмай, што ён змяніў некалькі рэчаў

Andrea1
Вы можаце сказаць мне, hw і sw? калі ты знойдзеш рашэнне для scodificare, пайду шукаць файлы, якія я зрабіў гадоў таму за 600 з 1.1

tac89
46817814
iaw4afhw204
18080er
4afp4 ..
. ..
11 02 2002
.01.9 5

tac89
Ніхто не ведае, адрас на aindirizzi

Andrea1
4e27e абмежавальнік абаротаў
На жаль, я крыху пераблытала ў гэтыя дні як раз у мяне момант-я накладу на карце

Andrea1
4845C загадзя parzializzato (другі і г. д.)
4D7C0 ін'екцыі parzializzato (другі і г. д.)
4E150 ін'екцый поўнай нагрузцы

tac89
Сёння вечарам гляджу, але калі я тыя жа адрасу, што і мой і г. д. крывыя, проста не маюць сэнсу, па мне, спадзяюся, добра

Andrea1
У пачатку карты, што я выклаў я іх уручную шукаць мая дэнамінацыя "па дадзеных і г. д." я яго выкарыстоўваць, таму што калі адкрыць файл, дзе драйверы і г. д. працуюць крывыя будуць ідэнтычныя. Значэння, што ты для ін'екцый не ведаю дакладна, што вы паведамілі, але я пайшоў на спробы з невялікім крокам і з дыягназам на руках. Вы ўбачыце, што з крыху працы, вы атрымаеце здавальняючыя вынікі для ўсмоктвання невялікіх памераў.

Andrea1
Вам удалося даць невялікі штуршок?