Перегляд Повної Версії : rev limiter edc17cp04
Доброго ранку всім, я зважився нещодавно на ecu, мені б хотілося спробувати rev межа на BMW 1-series 120d, який монтує edc17cp04 чи можете ви дати мені кілька порад? Я читав кілька дискусій, але навіть якщо їх, їх, здається, легко, коли вони в 2d з-за драйверів, я не можу бачити обертів двигуна... в тому сенсі, що в 2 рази виявлено кривий наслідувач вважаю рампи, але, будучи з-за драйверів, я не бачу навколо, як я можу це зробити ? можете слідувати крок за кроком, до реалізації ? заздалегідь спасибі всім
Привіт!!!для того, щоб перше, що ви повинні розмістити крайності свій ЕБУ,в іншому разі важко для тих, хто хоче протягнути руку,але потім я прочитала ваш пост на іншого обговорення, і я можу сказати, що розгляд на edc15 для класики popkorn повністю відрізняється від вашого ECU, тому будьте обережні, як ви рухаєтеся.що стосується обертів, на edc15 їх спочатку знайти карту lim.пара,і відображаються в правому верхньому куті, в конкретному випадку місця в 5200.
У edc17 обороти йдуть конвертація з коефіцієнтом перетворення, для цього ви не бачите ясно, як в edc15-16..
Крім того, що ecu не приносить, тільки lim пара, але різні..
І я сумніваюся, що метод відрізка осі обертання працює правильно..
Було б спробувати..
У випадку з lim пара, не шипіла, ви можете спробувати встановити rev limiter від driver wish..
А поки, велике спасибі за відповіді... я заявляю, що я не знаю про фактори перетворення, де я можу знайти таблиці, якщо існують? Дивляться зараз на edc 17, що я в розпорядженні, як морська свинка, якщо місці файл, хто може їздити в реалізації ? Файл необхідно розмістити в спеціальному розділі, тут так не добре?
Спасибі вам велике за підтримку
Перевір в базі даних, що ваш файл вже не присутня, якщо немає навантажень, їх і прикріпіть посилання в tread..
Якщо ви просто розмістите посилання на файл тут..
Для факторів перетворення їх в damos для winols..
Для інших я можу спокійно допомогти..погода дозволяє..
Велике спасибі, дійсно манро для підтримки; я перевірив у базі даних не було.
як тільки ви відкриваєте карту протягом обмежувач крутного моменту, і я йду в 2d; проведіть пальцем вліво, я вважаю, панеттоне та пандус, який надсилається на адресу 05822E але я не коефіцієнти перетворення не розумію, повороти і те, як ти казав, повинен мати й інші обмежувачі, які не знаю
Заздалегідь спасибі
не я тебе кинув, тихо...
тоді в 058044 в осі першого lim крутного моменту та зміни, як в направляючих, пов'язані з edc15..
вісь закінчується в 058068 де подивитися написав 9000 насправді, потрібно розділити значення x2 таким чином,
побачити, rpm ясно..а потім встановити вісь на останні 2 breackpoint на значення
де ви хочете rev..за логікою ти повинен піти і зняти повністю дизельне паливо в останній брейк-пойнт dell
lim пара.. і 16x1
інший осі lim пара і відповідний обмежувач знайдеш у 0580AA і lim пара починає 0580D4 і 21x1..
ще ти знайдеш у 058232(осі) і 05825c lim пара 21x1..
є ще безліч інших, spri, щоб файл в будь-якому випадку спробуйте встановити правильно ці 3 тоді ми бачимо, що відбувається..
дайте мені знати..
Велике спасибі за роз'яснення, для мене важливо... тоді я прийшов на перше вр 7800, що я збільшується до 8000, як каже керівництво, edc15, 4000rpm, якщо не помиляюся ;
потім я пішов у вр наступного, що був 8400 і я приніс його в 8010 потім я пішов в табличній і від 4000 обертів і потім я приніс всі значення на 0....ви були дуже ясно, але я не упевнений, що зробив добре, я відправлю файл rev-limiter мені можеш виправити?( або зробив те ж саме для всіх 3-х елементів керування, які ви мені показали).
Ще раз спасибі
не знаю, чому я не можу завантажити вкладення,...мені каже помилка; я зробив, як зазвичай, розширений режим, управління вкладеннями, але коли він завантажує а потім видає помилку
не потрібно, що місця файл, якщо ви все зробили правильно..
метод безпечніший і в тому, щоб завантажити карту в ecu..
а якщо все одно хочеш запостити, щоб бути у світі з вигляду..ладно, подивимося, що ви можете дати..
рада не встановити його занадто низько 4000 оборотів в хвилину, як на мене, є кілька видів на одному двигуні швидко, як bmw і легко опинитися на четвертій чи п'ятій передачі, на оборотах, встановлених в мережі з-кар, який бурмоче..
встати на 500-800 оборотів в хвилину...
ідеальний мало навантаження, і я буду знати,...так я з вами згоден, що стосується обертів rev, переміщення до 5000 оборотів в хвилину він був тільки для проби...
спасибі ще раз, я повідомлю тобі, як тільки я це зробив....дякую
тільки перевірена мережі і не...вступає в дію обмежувач нормально до 4000 оборотів в хвилину точні, може бути, це залежить від того, що в таблиці я поставив на 0 від 4000 і далі? і, можливо, на 4000 треба було залишити початкове значення?
спасибі вам за те, що їхав сюди, я все зробив і мережа працює...тільки, що навіть якщо б я поставив на 4000 об / хв для випробування, введення в експлуатацію до 3000....на тріск робить їх добре, але після декількох вона як би зникає і залишається обмежувач нормальний...звичайно, я зробив деякі помилки, місце, файл, може бути, мені вдасться виправити ще раз спасибі...
не треба обнуляти осі обертання, але тільки обмежувачі після 4000 оборотів в хвилину......
осі слід змінювати тільки після 4000 де подивитися написав 8400,тобто 4200 об / хв, встановлюється все в 8020 таким чином, щоб мати розріз rev a 4010..
я aevo зробив файл, але не можете скачать так що ти нічого не можеш вдіяти..
ще раз дякую за підтримку...ваше пояснення дуже ясно, але коли відкрита карта у мене з'явилися деякі сумніви...
Тоді, починаючи з першого обмежувача за адресою 058060 (8400rpm) я поставив все на 8020 до 058062 то після, якщо я правильно зрозумів, треба зробити розріз на обмежувач наступне, що, однак, є панеттоне стійкий до 5000rpm я вимкну все 4010?
на секунду я зробив те ж саме все в 8020, але в торт я значень дивні з піку 3867 за адресою 0580e6 .?? як я себе веду?
що стосується останнього lim я зробив те ж саме на рампі і на обмежувач наступне значення до 4000 об / хв я знизив до 0
я тобі відправлю файл, для того щоб зробити ясно ...дякую, що підготували файл, але, на жаль, ще не прибув до 80 mex
кожне терпіння має межу...
якщо ви не розумієте, я нічого не можу вдіяти..
Пробач, якщо я зробив тебе з розуму...ти можеш тільки відправити файл, який ти створив, так що коли дійду до 80 повідомлень, вдалося з'ясувати?
привіт, є 2 біт до 11600 значення, трохи раніше, обмежувачі крутного моменту.