КПК

Прагляд Поўнай Версіі : rev limiter edc17cp04

Нагнетатель
Добрай раніцы ўсім, я адважыўся нядаўна на ecu, мне б хацелася паспрабаваць rev мяжа на BMW 1-series 120d, які манціруе edc17cp04 ці можаце вы даць мне некалькі саветаў? Я чытаў некалькі дыскусій, але нават калі для іх, іх, здаецца, лёгка, калі яны ў 2d з-за драйвераў, я не магу бачыць абароты рухавіка... у тым сэнсе, што ў 2 разы выяўлена крывой пераймальнік лічу рампы, але, будучы з-за драйвераў, я не бачу вакол, як я магу гэта зрабіць ? можаце прытрымлівацца крок за крокам, да рэалізацыі ? загадзя дзякуй усім

frenk85
Прывітанне!!!для таго, каб першае, што вы павінны размясціць крайнасці свой ЭБУ,у адваротным выпадку цяжка для тых, хто хоча працягнуць руку,але потым я прачытала ваш пост на іншага абмеркавання, і я магу сказаць, што разбіральніцтва на edc15 для класікі popkorn цалкам адрозніваецца ад вашага ECU, таму будзьце асцярожныя, як вы рухаецеся.што тычыцца абаротаў, на edc15 іх спачатку знайсці карту lim.пара,і адлюстроўваюцца ў правым верхнім куце, у канкрэтным выпадку месца ў 5200.

манро
У edc17 абароты ідуць канвертацыя з каэфіцыентам пераўтварэння, для гэтага вы не бачыце іх ясна, як у edc15-16..
Акрамя таго, што ecu не прыносіць, толькі lim пара, але розныя..
І я сумняваюся, што метад адрэзка восі кручэння працуе правільна..
Было б паспрабаваць..
У выпадку з lim пара, не шипело, вы можаце паспрабаваць ўсталяваць rev limiter ад driver wish..

Нагнетатель
А пакуль, вялікі дзякуй за адказы... я заяўляю, што я не ведаю, вельмі аб фактарах пераўтварэнні, дзе я магу знайсці табліцы, калі існуюць? Глядзяць цяпер на edc 17, што я ў распараджэнні, як марская свінка, калі месцы файл, хто можа ездзіць у рэалізацыі ? Файл неабходна размясціць у спецыяльным раздзеле, тут так не добра?
Дзякуй вам вялікі за падтрымку

манро
Правер ў базе дадзеных, што ваш файл ўжо не прысутнічае, калі няма нагрузак, іх і прымацуеце спасылку ў tread..
Калі вы проста размяшчае спасылку на файл тут..
Для фактараў пераўтварэння іх у damos для winols..
Для астатніх я магу спакойна дапамагчы..надвор'е дазваляе..

Нагнетатель
Вялікі дзякуй, сапраўды манро для падтрымкі; я праверыў у базе дадзеных не было.

Нагнетатель
як толькі вы адкрываеце карту ў працягу на абмежавальнік крутоўнага моманту, і я іду ў 2d; правядзіце пальцам налева, я лічу, панеттоне і пандус, які адпраўляецца ў адрас 05822E але я не каэфіцыенты пераўтварэнні не разумею, павароты і тое, як ты казаў, павінен мець і іншыя абмежавальнікі, якія не ведаю
Загадзя дзякуй

Нагнетатель

манро
не я цябе кінуў, ціха...
тады ў 058044 ў восі першага lim крутоўнага моманту і змены, як у накіроўвалых, звязаныя з edc15..
вось заканчваецца ў 058068 дзе паглядзець напісаў 9000 на самай справе, трэба падзяліць значэнне x2 такім чынам,
убачыць, rpm ясна..а потым ўсталяваць вось на апошнія 2 breackpoint на значэнне
дзе вы хочаце rev..па логіцы ты павінен пайсці і зняць цалкам дызельнае паліва ў апошні брэйк-пойнт dell
lim пара.. і 16x1
іншы восі lim пара і адпаведны абмежавальнік знойдзеш у 0580AA і lim пара пачынае 0580D4 і 21x1..
яшчэ ты знойдзеш у 058232(восі) і 05825c lim пара 21x1..
ёсць яшчэ мноства іншых, spri, каб файл у любым выпадку паспрабуйце ўсталяваць правільна гэтыя 3 тады мы бачым, што адбываецца..
дайце мне ведаць..

Нагнетатель
Вялікі дзякуй за тлумачэнні, для мяне важна... тады я прыйшоў на першае вр 7800, што я павялічваецца да 8000, як кажа кіраўніцтва, edc15, то 4000rpm, калі не памыляюся ;
потым я пайшоў у вр наступнага, што быў 8400 і я прынёс яго ў 8010 потым я пайшоў у таблічнай і ад 4000 абаротаў і потым я прынёс усе значэння на 0....вы былі вельмі ясна, але я не ўпэўнены, што зрабіў добра, я адпраўлю файл rev-limiter мне можаш выправіць?( ці зрабіў тое ж самае для ўсіх 3-х элементаў кіравання, якія вы мне паказалі).
Яшчэ раз дзякуй

Нагнетатель
не ведаю, чаму я не магу загрузіць ўкладанні,...мне кажа памылка; я зрабіў, як звычайна, пашыраны рэжым, кіраванне ўкладаннямі, але калі ён загружае а потым выдае памылку

манро
не неабходна, што месца файл, калі вы ўсё зрабілі правільна..
метад больш бяспечны і ў тым, каб загрузіць карту ў ecu..
а калі ўсё роўна хочаш запосціць, каб быць у свеце з выгляду..добра, паглядзім, што вы можаце даць..
савет не ўсталяваць яго занадта нізка 4000 абаротаў у хвіліну, па мне, ёсць некалькі відаў на адным рухавіку хутка, як bmw і лёгка апынуцца на чацвёртай ці пятай перадачы, на абарачэннях, устаноўленых у сеткі з-кар, які мармыча..
ўстаць на 500-800 абаротаў у хвіліну...

Нагнетатель
ідэальны мала нагрузкі, і я буду ведаць,...ды я з вамі згодны, што тычыцца абаротаў rev, перамяшчэнне ў 5000 абаротаў у хвіліну ён быў толькі для пробы...
дзякуй яшчэ раз, я паведамлю табе, як толькі я гэта зрабіў....дзякуй

Нагнетатель
толькі правераная часам і не...ўступае ў дзеянне абмежавальнік нармальна да 4000 абаротаў у хвіліну дакладныя, можа быць, гэта залежыць ад таго, што ў табліцы я паставіў усё на 0 ад 4000 і далей? і, магчыма, на 4000 трэба было пакінуць зыходнае значэнне?

Нагнетатель
дзякуй вам за тое, што ехаў сюды, я ўсё зрабіў і сетка працуе...толькі, што нават калі б я паставіў на 4000 аб / мін для выпрабаванні, увод у эксплуатацыю да 3000....на трэск робіць іх добра, але пасля некалькіх яна як бы знікае і застаецца абмежавальнік нармальны...вядома, я зрабіў некаторыя памылкі, месца, файл, можа быць, мне ўдасца выправіць яшчэ раз дзякуй...

манро
не трэба обнулять восі кручэння, але толькі абмежавальнікі пасля 4000 абаротаў у хвіліну......
восі варта змяняць толькі пасля 4000 дзе паглядзець напісаў 8400,г. зн. 4200 аб / мін, усталёўваецца ўсе ў 8020 такім чынам, каб мець разрэз rev a 4010..
я aevo зрабіў файл, але не можаце спампаваць так што ты нічога не можаш зрабіць..

Нагнетатель
яшчэ раз дзякуй за падтрымку...ваша тлумачэнне вельмі ясна, але калі адкрытая карта ў мяне з'явіліся некаторыя сумневы...
Тады, пачынаючы з першага абмежавальніка па адрасе 058060 (8400rpm) я паставіў усё на 8020 да 058062 то пасля, калі я правільна зразумеў, трэба зрабіць разрэз на абмежавальнік наступнае, што, аднак, з'яўляецца панеттоне ўстойлівы да 5000rpm я выключу усё ў 4010?
на секунду я зрабіў тое ж самае усё ў 8020, але ў торт я значэнняў дзіўныя з піка 3867 па адрасе 0580e6 .?? як я сябе паводжу?
што тычыцца апошняга lim я зрабіў тое ж самае на рампы і абмежавальнік наступнае значэнне да 4000 аб / мін я знізіў да 0
я цябе адпраўлю файл, для таго каб зрабіць ясна ...дзякуй, што падрыхтавалі файл, але, на жаль, яшчэ не прыбыў да 80 mex

манро
кожнае цярпенне мае мяжа...
калі вы не разумееце, я нічога не магу парабіць..

Нагнетатель
Даруй, калі я зрабіў цябе з розуму...ты можаш толькі адправіць файл, які ты стварыў, так што калі дайду да 80 паведамленняў, удалося высветліць?

Нагнетатель

rego88
прывітанне, ёсць 2 біт да 11600 значэнне, крыху раней, абмежавальнікі крутоўнага моманту.