КПК

Перегляд Повної Версії : Карта інформація час вприскування....

Emanuele54
22-10-2012, 10:10
Привіт всім ,
на ecm titanium з новими драйверами ви inbatte під частину карти, пов'язані з тиском в карту під назвою "ЧАС ВПРИСКУВАННЯ", які повинні поширюватися на час відкриття форсунок і відразу ж після того, як ви знайдете різні карти, звані "фаза уприскування основі"......

вас ці карти, торкніться? в які умови?

Дякую

Chris156
22-10-2012, 12:17
це я в поворот!!! умови і режим? особисті.

msport (exil77grande)
22-10-2012, 14:25
це я в поворот!!! умови і режим? особисті.

Ну, принаймні, прямий, в іншому випадку ваш відповідь стає безглуздим.

Chris156
22-10-2012, 18:40
ладно.. тоді.. якщо ви використовуєте класичний спосіб відображення (найбільш розповсюджений-стара школа) треба шукати в карті або в діагнозі, скільки мм3 введіть за замовчуванням..
Після ch? зайдіть в таблиці часу, і ви отримаєте відповідні значення та їх вирішите, скільки мм3 ви хочете збільшити..
Є кілька шкіл думки.. c'? хто робить зміни, піраміди, і тих, хто в фіксованих процентних ставках, хто на стаціонарні телефони.
ж саме стосується авансів, але ситуації ? трохи більш ніжний..але мораль цієї казки ? же..
Все це ви робите після того, як розумію логіки ecu..і кореляції карт між ними.
Я сподіваюся, що був корисним..на жаль, не можуть пояснити багатьох речей, в два рядки.. але це ? сік!!!
З Повагою, Кріс

alfetta80
22-10-2012, 18:59
між mod піраміди,відсотки нерухомі або стаціонарні номери, який метод краще з трьох???

admin
22-10-2012, 19:17
між mod піраміди,відсотки нерухомі або стаціонарні номери, який метод краще з трьох???

На мою думку, як початківцям, так і більш простий у відсотках, так що, можливо, після кількох тестів почнете розуміти, що ви робите, і де

Chris156
22-10-2012, 19:22
все залежить від того, як зіставити.. ? як якщо б ви мене запитали, як я волію, щоб поїсти..
ми говоримо, що " дорожня карта", і громадянин повинні почати з поступового збільшення цін..таким чином, щоб не створювати стрес для водія, щоб занадто багато чутливості педалі..
тоді якщо буде хлопчик, який хоче карту від пострілу... ви крутите і відправити його в цю країну!!! ;)

Chris156
22-10-2012, 22:51
того, що ви пишете, здається, що ви зрозуміли все.. якщо ти знаєш, в той спини, як введіть перейти mod чудово терміни, які вам потрібні.

Emanuele54
23-10-2012, 08:42
що таке DW?

Chris156
23-10-2012, 09:15
Піднімаючи DW (карту педаль - ми говоримо по-італійськи) alzandolo він збільшується в кілька мм3 ін'єкції.. в кінці кінців ? невелике збільшення.
Якщо ви хочете підняти карти в концерті повинні зробити інші зміни в картку, і в цей момент, якщо терміни потрібно не з'? потрібно moddarli!

alfajtd
23-10-2012, 14:41
DW= Driver Wish=бажання водія=карту педаль запитом від водія, як я писав в інших постах ? карту з st? "****" все це відбувається? всі розрахунки в екю тому відходять від запиту в карту педаль, що ви f? з правої ніжки..

Справжнє ім'я, яке присвоюється Bosch у своєму блок-схема ? Driver Demand

Chris156
23-10-2012, 15:34
ми для припущення, що карту педаль і про інших карт, ви запитаєте, до ecu надати 78mm3(мм3=мм кубічних), а не в 70mm3 орі, перейшовши на карту час я бачу, що на 4000 rpm я вважаю, 295 us(мікросекунди), які служать для ecu, щоб надати їй 70mm3 в тих обертів, орі, як збільшення часу уприскування, яке підійшло б до нового запитом на дизельне паливо,??
c'? розрахунок зробити?який?

Chris156
23-10-2012, 16:26
на жаль, більше так не можу сказати..але якщо є причини туди потрапити..мені ніколи ніхто не пояснив мені, що багато, і якщо вони fattoi б попереду 5 років навчання..
продовжити studaire..потім буде все простіше!!

msport (exil77grande)
23-10-2012, 19:54
на жаль, більше так не можу сказати..але якщо є причини туди потрапити..мені ніколи ніхто не пояснив мені, що багато, і якщо вони fattoi б попереду 5 років навчання..
продовжити studaire..потім буде все простіше!!

я волію, що якщо не sela відчуває себе відповісти на питання, не особа, а не відповідати, як ти, що це не наш звичай тут.

Chris156
23-10-2012, 20:24
msport я розумію, ваші звичаї, але поставте себе на моє становище.. я намагаюся зрозуміти речі, і якщо один приходить до нас ? добре, але мати переказують було б добре для всіх..
я можу дати ключі, більше того, вибачте мене, але не відчуваю.
а якщо ви віддаєте перевагу зірки мовчать і нічого не кажуть користувачам, які хотіли б зрозуміти маяк", не замислюючись.
я не хочу, щоб атакувати або бути забанений знову.. якщо не добре, моя поведінка, просто мені не скажете, і я припиняю давати поради.
Нагадаємо, ще, якщо я не правий в чомусь.

magi1984
23-10-2012, 20:32
поняття ? що, якщо один знає речі і хоче допомогти ? добре, що його обличчя повністю, не кажучи речі, в met?, інформацію надав cos? до людини, яка намагається дізнатися непотрібної інформації, з самого початку? , якщо.

msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:36
msport я розумію, ваші звичаї, але поставте себе на моє становище.. я намагаюся зрозуміти речі, і якщо один приходить до нас ? добре, але мати переказують було б добре для всіх..
я можу дати ключі, більше того, вибачте мене, але не відчуваю.
а якщо ви віддаєте перевагу зірки мовчать і нічого не кажуть користувачам, які хотіли б зрозуміти маяк", не замислюючись.
я не хочу, щоб атакувати або бути забанений знову.. якщо не добре, моя поведінка, просто мені не скажете, і я припиняю давати поради.
Нагадаємо, ще, якщо я не правий в чомусь.

тихий chris156 ніхто не буде тебе забанити ваші поради будуть корисні для багатьох, і для цих дякуємо тебе перо повторюю, якщо не хочете вникати просто не реагувати, і це очевидно, що нічого, і довелося тому ніхто не повинен очікувати нічого, але і повинні розуміти, великою перевагою, що вони, читаючи деякі речі.

msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:39
msport ви можете ввічливо сказати мені, якщо є джип або менш щодо розрахунку?
я б не кинути benza на фокусі, але все, що ви повинні зробити спір марно??
міха, ми в парламенті!!

манро не спір, але у мене поганий характер і полягає в тому, щоб сказати, чи в даному випадку писати те, що думаю, і за це я був забанений в іншому місці тепер, так як я адмін я можу написати, що я завжди думаю, що всі, не ризикуючи бути забанений hehee,проте твоя теорія невірна, але можете спробувати, не вже неправильно.

msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:46
і vabb? в даний час в протектор ? пішов на спірну ? відповідно з цим я теж....хлопці, я знаю, що тут вони travisando p? речей, в тому сенсі, що я не вимагав нічого, я просто запитав, вказівку на тему, мені мало відомо, що st? намагаючись aproffondire тому, якщо ви хочете відповісти, чи немає на мене нічого не змінюється, і мені не довелося нічого навіть не каша, тому що в будь-якому випадку я майже 40anni і кашу, даю я вам моїх онуків....я просто хотів би зрозуміти, що без напряму не йде в нікуди, і я переконаний, що immezzo до користувачів форуму (наприклад, я вважаю pocchissimi ті, chesanno читати flow map турбо або об'ємний ? як ніби я pretendessi від тих, хто не вміє читати, зробити це без підказки...

манро тому що отримати погано? chris156 в його допоміг вам, якщо ви не хочете заглиблюватися ми не можемо зробити це драма,я не мав на увазі вас, я тільки сказав, що ти вже такий великий сцені, тому ви можете зробити кілька тестів і всебічні теми.

Chris156
23-10-2012, 20:54
як я написав пост назад..я б поцілував землю, якщо б мені хтось дав свідчення, що я дав pocanzi... але я ? завжди було сказано, що карта була огидно і багато інші речі абсурдні.. зараз, після року, якщо я бачу карти, хто говорив мені деякі речі, я починаю сміятися..
рада, що даю всім, незалежно від віку ? вивчати і брати до скарб з невеликої фрази, які хтось пише..я роблю це до цих пір..і я дійсно багато чому навчитися, ви навіть не уявляєте..

Chris156
23-10-2012, 21:17
спасибі велике!!

будь ласка!!! ;)

magi1984
23-10-2012, 21:38
то, сказати, що карта-відстій апріорі ? звичка, на інших форумах, щоб продати вам свої "карти", тут не працює, cos?. ? єдиний форум, де дають допомогу, реальні та коментарі щирі і некомерційні.

alfetta80
23-10-2012, 21:44
як я написав пост назад..я б поцілував землю, якщо б мені хтось дав свідчення, що я дав pocanzi... але я ? завжди було сказано, що карта була огидно і багато інші речі абсурдні.. зараз, після року, якщо я бачу карти, хто говорив мені деякі речі, я починаю сміятися..
рада, що даю всім, незалежно від віку ? вивчати і брати до скарб з невеликої фрази, які хтось пише..я роблю це до цих пір..і я дійсно багато чому навчитися, ви навіть не уявляєте..
привіт chris156 але щоб дізнатися, окрім своїм досвідом особистих досліджень, але й ти теж якийсь курс??

Chris156
23-10-2012, 21:49
немає звичайно..але те, що ви чуєте навколо, не думати, що тебе вчать.. вони можуть направити вас, щоб зробити карти дискретних..але якщо ви хочете досконалості ? зовсім інша справа..

alfetta80
23-10-2012, 21:56
я майстерню разом з батьком, і вже майже 15 років, я,мій батько-це життя,я і десяти років, що я роблю, спеціалізовані курси навчання і витратили багато копійки,прямо зараз, а рік і більше", що я в цьому світі, але я повинен сказати, що це зовсім інша річ, від того, що я роблю,а зараз я просто виключення рециркуляції відпрацьованих газів двигуна в тепло і т. д. і т. п. ці речі mod я ті, що я можу, трохи часу я також намагаюся зрозуміти і зробити тести на сед карти, але без основи або хтось пояснює вам, не існує, якщо тому для мене,принаймні бази ce хоче ось чому я запитав вас, якщо ви зробили курси...я маю на увазі його...

Chris156
23-10-2012, 22:17
якщо ви ****llo нуля, ви повинні зробити принаймні один курс..щоб було невелику кількість.., то зробіть це в поодинці.

alfetta80
23-10-2012, 22:19
якщо ви ****llo нуля, ви повинні зробити принаймні один курс..щоб було невелику кількість.., то зробіть це в поодинці.
ви насправді єдине, в іншому випадку так я бачу, що дурна...дякую

Chris156
23-10-2012, 22:21
перо щиро, якщо оборотів форум ви знайдете багато матеріалу..по мені, ми б. тоді ми тут, якщо у вас є якісь сумніви, просто задавайте питання.

magi1984
24-10-2012, 11:07
по-моєму ви там :)
ваш аргумент ? було корисно також мені

msport (exil77grande)
24-10-2012, 11:19
я б сказав, що зараз необхідно завершити своє дослідження з тестом.

Chris156
24-10-2012, 11:46
але всі ці відсотки де отримати? візьми як орієнтир edc16 c39, які знаходяться в будь-якому місці.. на карту уприскування ти не у відсотках.. виглядає добре осей.

Chris156
24-10-2012, 12:32
ок.. ладно.. в будь-якому випадку міркування ? простіше, ніж здається. я тебе приклад!!!
якщо у вас є палац 100 поверхів і є ліфт, який і був запланований, щоб прибути на 70 поверсі і зависає, що потрібно зробити, щоб зробити це приїхати в 80-план?
необхідно відзначити, що ті, хто встановив ліфт вже запрограмовані ліфт для сто поверхів, але він поставив блок до 70..
рішення два. або повідомте ліфт, що існують інші 30 поверхів, або зробіть так, що коли ліфт піднімається на 70 поверсі, в номері знаходиться на 80.
Найелементарніші, то не можу бути.
Сподіваюся, що пояснення ідеї.

Chris156
24-10-2012, 13:43
ви повинні відкрити карту, щоб зрозуміти.. намагається встановити sw-небудь.

elettro72
25-10-2012, 13:18
привіт манро формулу не знаю, я,наприклад? я не думаю, що з вашою розрахунків, і саме право,єдине, що я знаю, що осі, на edc 15, повинні бути справедливими,тобто тиску в рампі і кількості? вводять, десь я читав, що ця формула...час iniezzione=( корінь з тиску в рампі x час оригінальні )/кількість вводять.......візьми з стиснень, чому? я не знаю на 100%, якщо і точне

elettro72
25-10-2012, 14:02
те, що я зрозумів, що так і має бути: якщо в орі я 70mm3 і 800us і rail-1350.... я роблю (корінь di1350*800)/70=419 якщо я хочу 75mm3 і завжди rail 1350 роблю (419*75)/корінь 1350=855 us в якості розрахунку має бути час вприскування для перетворення(значення x 0,976=час упорскування)? як, я повторюю вам, я не впевнений на 100%, я читав теж,у мене comferme точні,ми сподіваємося, що хтось нас просвітили, було б набагато краще

Chris156
25-10-2012, 21:51
дістатися до зміна b.point ми хочемо ще!!!! я не знаю, чому ви ускладнюєте життя з цими розрахунками!!!! ? все дуже просто..
Видно, що ви просили dell' ascensorista.....
Якщо ти вже особняк, побудований з 100 поверху і ви блоки на 70 поверсі, тому що ніколи не повинен робити розрахунки абсурдними, щоб дістатися до 80-плану? якщо існує вже 80-я тільки повинен повернути метрах підйому більше, що я дистанціюють!!!
може бути ? краще залиште ecu на мить і душу, як це, наприклад, будівлі..

elettro72
26-10-2012, 20:23
1445

отже, b.точка не змінюється, але підходить картку, в залежності від палива, на який я хочу дати....? як коли-небудь в b.point iq я зупиняється в 70-х?

Chris156
26-10-2012, 20:43
зміна b.точки, не ? все так просто.. але в будь-якому випадку, ви 70mm3 не прийдеш ніколи ... нападає на діагностику і перевіряти її..

elettro72
26-10-2012, 21:05

Chris156
26-10-2012, 21:37
як і всі ecu можна підняти педаль, як ви хочете..але в карті у вас є інші обмежувачі, приховані.. я повинен відкрити карту і подивитися, скільки мм3 впорскує..але, як правило, на edc15(як ?n фото) близько 60mm3 на низьких обертах, щоб зменшити приблизно 50 на високих..

tezzero
27-10-2012, 00:45
Я мої думки...спробуйте використовувати стандартну методологію, як показано на початку посту, що якщо зроблено добре-хороші результати розвитку не занадто довгі..а якщо ви хочете робити карти, формули один і спробувати шукати волосся в яйці дійсно слід присвятити багато часу і зробити багато тестів...але не ? безумовно, в межах досяжності всіх...

марко
17-11-2012, 08:14
він привіт, мене inbuco, а я хотів би знати, якщо зробити відображення середнього і штрихи, обмежувач giriturbina і щеплення від грипу може поміститися автомобіль disel?

Chris156
17-11-2012, 11:06
він привіт, мене inbuco, а я хотів би знати, якщо зробити відображення середнього і штрихи, обмежувач giriturbina і щеплення від грипу може поміститися автомобіль disel?

Ви повинні зрозуміти карту медіа-що ви маєте на увазі.. якщо ви говорите про кількох коней може бути добре, але все йде, враховуючи, з політики.

марко
17-11-2012, 12:50
bungiorno я маю на увазі, що автомобілі, орі. не можуть витримати параметрів на 50%+, а так, якщо з 10-х% на турбіну щеплення від грипу parzializzato і дати 350 точок на обмежувач оборотів, не торкаючись іншого може бути. я маю на увазі на автомобілі alfa 159 jtdm 150cv спасибі.

msport (exil77grande)
17-11-2012, 14:48
bungiorno я маю на увазі, що автомобілі, орі. не можуть витримати параметрів на 50%+, а так, якщо з 10-х% на турбіну щеплення від грипу parzializzato і дати 350 точок на обмежувач оборотів, не торкаючись іншого може бути. я маю на увазі на автомобілі alfa 159 jtdm 150cv спасибі.

привіт, мишко, на жаль, ви говорите тільки кроком, але і не так простий, тому що всі калібрований один з одним.

explode82
17-11-2012, 21:59
згоден повністю,для деяких речей необхідно використовувати p? політики, в іншому випадку не будуть зроблені добре

марко
18-11-2012, 00:37
ви або зрозумів, все одно чи вирішив маяка курсу, тому що якщо ми хочемо щось зрозуміти, треба вивчати, як і всі речі

Chris156
18-11-2012, 00:54
зіставити ваші автомобілі ? дуже просто, але зробити курс, щоб зрозуміти різні логічні з ecu хотілося б щось хороше і правильне!!!

explode82
18-11-2012, 12:19
зробити курс ? ок, і це нормально,але ? потрібне для основи, і тільки один ? все одно мало,їх потрібно кілька і все більше і більше? досліджувані по мірі того, сіль ****llo знання, які ви

Chris156
18-11-2012, 20:42
манро повністю згоден з вами, і повірте, що я не погоджуся мінімально погано на певних тверджень.. то, що ти кажеш ? у священної істини, c'? люди, які стріляють у відсотках на різних картах, не знаючи, дійсно, що він робить..тільки з чуток або тільки тому що так не курить..
я тут, щоб допомогти і, можливо, вчитися, і запевняю вас, що є багато речей, які я не знаю !!!
проблеми, які у вас виставлені на механічних змін, які ми робили кілька років тому, і ті, які роблять зараз, за допомогою електронної пошти в кінці кінців, я ж..тільки тепер, навіть якщо ви нічого не розумієте механічної частини, ви професіонал!!! просто, що відсотки!!!
Вибачте, мені теж ? те, що я думаю...

explode82
18-11-2012, 21:34
я вже досить р? у setterore,і я почав з малого з моделі з дистанційним управлінням внутрішнього згоряння, які дали введення, щоб почати,а потім перейшов до gokart, а потім і на автомобілі з обробки механічні досить переконливими, і тоді електроніка, я-й? 6 років, що я всередині електроніки, і можу сказати, що ? змінилося так багато в ці 6 років, і все ? завжди в evuluzione,і я можу сказати, що так само, за допомогою двох інструментів офіцерів, часто і з задоволенням у ваші труднощі? враховуючи постійно мінливі речі,а ? для цього, що тільки один курс ? мало займає багато mamolta esperinza

Chris156
19-11-2012, 13:24
Я почав з малюка з електричний мотоцикл..потім з мотоцикла двигун..я вас piaggio..elaborai повністю, включаючи колінчастий вал, слідуючи закономірності, знайдені механік.. потім я переключився на мотоцикли марші об'ємом двигуна більше..ж.. тоді я в школі професійний оператор, механік - двигуни внутрішнього згоряння - токарно - (я також зробив міні-курс оплачується Toyota) тоді я працював у механічній майстерні мото-трек.. механічні майстерні, авто - dopodicche сон йде в autoricambi..потім в автосалон... тоді в мене виникло питання, для збройних сил..і пригода триває.. вони adedetto також autoreparto!!!
У той же час їздив працювати в сільській місцевості...
Я просто любитель, роблю також іншої роботи, на відміну від вас..але пристрасть ? важко відмовитися!!!!
Коли я не на службі я завжди в майстерні, щоб дати роздратування у механіків!!!

explode82
19-11-2012, 21:29
зробіть добре, кріс,infodo тих, хто це робить пристрасть, а те, що він робить краще, чому? використовувати політику робити речі, на мій погляд, так ясно,

марко
21-11-2012, 10:33
у вимогою відповіді я знаю, шановний, але не знаю, ви не можете судити, тому що я кажу про відсотках, я не unosmanettone, безумовно, якщо ви і говорите так курси то один, який повинен зробити хід, і незабаром два мало, то ніхто не народився, дізнався, я, мої esperinse я, виплачені на мої плечі або почали з турбо 530cv sensa nos golf16v turbo не знаєте мене, ви знаєте, що ступінь стиснення вони використовують, щоб змінити, турбо, прокладки головки використовують. це не докір, але коли я кажу про відсотках, я вам можу дати правильно, але потрібно зацікавити людей, зробити курси, щоб не відволікати illavoro вас ще.

5

Chris156
21-11-2012, 12:22
марко я не я коли-небудь образив або сказав щось недоречні.. якщо ви напишіть, що хочете взяти курс і відповість вам кажу, як думаю, не повинні вас образити.. ви ****** робити те, що ви хочете.
А я ніколи не зробив курси!!! :cool:

марко
21-11-2012, 12:40
насправді я не образився, тому що я повинен, сказав, що ваші думки і rispettabilissimo перо, що telachiedo якщо не зробили такі курси, як вам вдалося зрозуміти карти? я sono8 місяців, що вивчення mappo я пишу, намагаюся, і скажемо, що автомобілі ходять, ха-ха, але як інтерпретувати різні карти, якщо ніхто не telespiega? я не кажу, що вивчав в інтернеті, тому що, як справедливо кажуть експерти, які платять євро не йдуть, щоб поставити, звичайно, в мережі. як розумієте, щеплення від грипу і всі його карти, для чого потрібні я не думаю, що гавкіт зробила тільки вам хто-небудь буде пояснено просто, навіть не заплативши.

Chris156
21-11-2012, 13:01
і замість того, я вам скажу, що в інтернеті дещо знайти..то це до вас вчитися, як ecu обробляє різні карти..
що дизель йдуть ? відомо..просто дайте дизель!!! мова ? вирішити, як віддати..

марко
21-11-2012, 13:28
але не мені, відповів, проте після курсу, що маяк ми будемо протистояти, то тебе впізнаю я, сказати +

Chris156
21-11-2012, 13:30
що ви замовили? і що вдома таке зробити? скільки €?

марко
21-11-2012, 14:15
telodico, коли зроблено не для грубості, але я віддаю перевагу так*****unque ви знаєте, скажіть мені з ecm titanium тиск турбо бар, як ви бачите.?

Chris156
21-11-2012, 22:03
якщо я не помиляюся, titanium тебе d? в автомат у барі.

explode82
21-11-2012, 22:28
залежить від ecu відображення титан,в будь-якому випадку курси потрібні,але лише як натяк,курси-й? що хороший робить їх alientech, однак XD

марко
22-11-2012, 00:34
chrs156 ви бачите, що курс також служить тобі inautomatico з 2001 titanium немає, але може бути, що ніхто не може сказати, мені здається, що не та, що так важливо в будь-якому разі дякую вам за те ж саме. psexplode82, що ви говорите, може бути і правильно, але якщо робить професіонал галузі, що робить курси alientech дорівнює залози не багато іншого в цьому форумі.

dvdtuning
22-11-2012, 01:17
марко, вибачте, я теж неосвічені в цій області, і я почав з року вчитися, ecu...я не зробив ще курси, чому? на даний момент ? ще пристрасть, і я скажу вам, що багато речей, які я, розумієте, читаючи форум, бачачи карти, зроблені професіоналами, пробуєте moddare мого автомобіля з діагнозом на руках. Я провів також зауважте, аж читати форум, наприклад цей ? один з небагатьох, якщо не єдиний, щоб дати дійсно цінну інформацію для початківців. Я сам розробив керівництво і публікації на форумі....
Порада, яку я можу тобі сказати ? мати доброї волі? і не зробити "кухар" з карти зроблені випадково, і півень, від 20 євро, чому? а також завдати серйозної шкоди зіпсує вашу репутацію в полі.
Віруй, що якщо у вас є пристрасть з часом ви можете зрозуміти багато речей, які сьогодні здаються вам таємниці....

rsteam
22-11-2012, 06:04
ок.. ладно.. в будь-якому випадку міркування ? простіше, ніж здається. я тебе приклад!!!
якщо у вас є палац 100 поверхів і є ліфт, який і був запланований, щоб прибути на 70 поверсі і зависає, що потрібно зробити, щоб зробити це приїхати в 80-план?
необхідно відзначити, що ті, хто встановив ліфт вже запрограмовані ліфт для сто поверхів, але він поставив блок до 70..
рішення два. або повідомте ліфт, що існують інші 30 поверхів, або зробіть так, що коли ліфт піднімається на 70 поверсі, в номері знаходиться на 80.
Найелементарніші, то не можу бути.
Сподіваюся, що пояснення ідеї.

бачив, що там ? була дана відповідь у цьому прикладі я спробую..

Будь ласка, я не linciate! з червоної :D

марко
22-11-2012, 08:07
отже відповідь dvdtuning і дуже ясно, що ви говорите, з тим, що карти роблять acasaccio для деяких і це правда, але знати, що у світі, і світ вивчає, а в форумі є інформація, корисні, але для завершення знати, ви повинні довірити експерту, тому що навіть якщо ви робите це для пристрасті ви інвестуєте. наприклад, хто йде на полювання, повинні інвестувати, хто на риболовлю повинен вкладати що-небудь, що hobi або корабель повинен витрачати, тому що тоді ви capitera зробити centralline будь-яка людина, але зроби на 50% знати.

msport (exil77grande)
22-11-2012, 12:22
залежить від ecu відображення титан,в будь-якому випадку курси потрібні,але лише як натяк,курси-й? що хороший робить їх alientech, однак XD

чесно кажучи якщо звичайно, робить сектор і краще, тільки за те,що вони хочуть продати вам обладнання, отже, дають короткий посипаною борошном,замість однієї галузі навчає той,хто знає, я думаю так, то це робите ви.

марко
22-11-2012, 13:37
правильно msport, хто seneintende не тільки alientech, але тамявляются людей, які вивчають протягом багатьох років і досвід не купити ви aquisisce, вивчаючи.

dvdtuning
22-11-2012, 13:41
правильно msport, хто seneintende не тільки alientech, але тамявляются людей, які вивчають протягом багатьох років і досвід не купити ви aquisisce, вивчаючи.

Ми говоримо, що ? суть того, що inendevo...

Chris156
22-11-2012, 23:34
бачив, що там ? була дана відповідь у цьому прикладі я спробую..

Будь ласка, я не linciate! з червоної :D

Ну що ви!!! друге твердження ? правильний вибір!!!

Для всіх курсів, незалежно від того, хто їх назад.. важливо ? зрозуміти логіку, то зміни зробити, що вони у відсотках, що в точках або відкриваючи фільтри, ви знаєте, коли у вас є кошти, далі.. звичайно, на двигун, 300 тисяч км не від 30mm3 в carbururante ще!!!!

мегамозок
12-12-2012, 14:46
Але мод. під часи, як ви робите? :rolleyes:
Шкода, зупинився на темі, продовжимо?;)

манро
12-12-2012, 15:02
....я думаю, що sie ви перечитайте всі tread-то ви розумієте,....чи ні??

мегамозок
12-12-2012, 15:31
Але все-таки...дещо ви поставите. Не ? це дуже ясно.

Я намагаюся це читати doc http://cas.ensmp.fr/~petit/papers/sae09/MH.pdf
знайшов gogolando в пошуках роз'яснень, але для мене ? дуже складно.
Я сподіваюся, що так чи інакше. що тут обговорення триває, може бути, це doc ми d? певну поживу для роздумів про те, скільки в реальності? складно ставитися до теми
аналогічно...

манро
13-12-2012, 15:38
azz..мега шести партії sbito з важко ти так???цей pdf ? цегла....

Chris156
13-12-2012, 16:52
що не так ? ясно, на час?

matd82
16-12-2012, 21:15
треба вивчати preiniezioni вони і зроблять ваше життя легким спалаху.
nn kiedetemi як зробити світлі ЦЕГЛА, ЯКИЙ МАЄ ПОСИЛАННЯ на мегамозок, ви розумієте, складні роботи, що c'? позаду і розрахунки, які треба зробити.
тому preiniezioni розраховуються залежно від кількості? дизельного палива, які кожен inj вдається привнести у відповідності з temp щільність? дизель часи eccc......
отже, x правильне зміна, необхідно змінити також до і після ін'єкції.
я на даний момент фірми на дослідження часу........
я думав, були pi? легко, але nn ? cos