Прагляд Поўнай Версіі : Карта інфармацыя час ўпырску....
Emanuele54
22-10-2012, 10:10
Прывітанне ўсім ,
на ecm titanium з новымі драйверамі вы inbatte пад частку карты, звязаныя з ціскам на карту пад назвай "ЧАС ЎПЫРСКУ", якія павінны распаўсюджвацца на час адкрыцця фарсунак і адразу ж пасля таго, як вы знойдзеце розныя карты, званыя "фаза ўпырску аснове"......
вас гэтыя карты, краніце? у якія ўмовы?
Дзякуй
Chris156
22-10-2012, 12:17
гэта я ў паварот!!! умовы і рэжым? асабістыя.
msport (exil77grande)
22-10-2012, 14:25
гэта я ў паварот!!! умовы і рэжым? асабістыя.
Ну, па крайняй меры, прамой, у адваротным выпадку ваш адказ становіцца бессэнсоўным.
Chris156
22-10-2012, 18:40
добра.. тады.. калі вы выкарыстоўваеце класічны спосаб адлюстравання (найбольш распаўсюджаны-старая школа) трэба шукаць у карце або ў дыягназе, колькі мм3 впрысните па змаўчанні..
Пасля ch? зайдзіце ў табліцы часу, і вы атрымаеце адпаведныя значэння і іх вырашыце, колькі мм3 вы хочаце павялічыць..
Есць некалькі школ думкі.. c'? хто робіць змены, піраміды, і тых, хто ў фіксаваных працэнтных стаўках, хто на стацыянарныя тэлефоны.
ж самае тычыцца авансаў, але сітуацыі ? крыху больш далікатны..але мараль гэтай казкі ? ж..
Усе гэта вы робіце пасля таго, як разумею логікі ecu..і карэляцыі карт паміж імі.
Я спадзяюся, што быў карысным..на жаль, не могуць растлумачыць многіх рэчаў, у два радкі.. але гэта ? сок!!!
З Павагай, Крыс
alfetta80
22-10-2012, 18:59
паміж mod піраміды,працэнты нерухомыя або стацыянарныя нумары, які метад лепш з трох???
паміж mod піраміды,працэнты нерухомыя або стацыянарныя нумары, які метад лепш з трох???
На маю думку, як пачынаючым, так і больш просты ў працэнтах, так што, магчыма, пасля некалькіх тэстаў пачнеце разумець, што вы робіце, і дзе
Chris156
22-10-2012, 19:22
усе залежыць ад таго, як супаставіць.. ? як калі б вы мяне спыталі, як я аддаю перавагу, каб паесці..
мы гаворым, што " дарожная карта", і грамадзянін павінны пачаць з паступовага павелічэння коштаў..такім чынам, каб не ствараць стрэс для вадзіцеля, каб занадта шмат адчувальнасці педалі..
тады калі будзе хлопчык, які хоча карту ад стрэлу... вы круціце і адправіць яго ў гэтую краіну!!! ;)
Chris156
22-10-2012, 22:51
таго, што вы пішаце, здаецца, што вы зразумелі ўсе.. калі ты ведаеш, у той спіны, як впрысните перайсці mod выдатна тэрміны, якія вам патрэбныя.
Emanuele54
23-10-2012, 08:42
што такое DW?
Chris156
23-10-2012, 09:15
Падымаючы DW (карту педаль - мы гаворым па-італьянску) alzandolo ен павялічваецца ў некалькі мм3 ін'екцыі.. у рэшце рэшт ? невялікае павелічэнне.
Калі вы хочаце падняць карты у канцэрце павінны зрабіць іншыя змены ў карту, і ў гэты момант, калі тэрміны спатрэбіцца не c'? трэба moddarli!
DW= Driver Wish=жаданне кіроўцы=карту педаль запыце ад кіроўцы, як я пісаў у іншых пасадах ? карту з st? "****" усе гэта адбываецца? усе разлікі ў экю таму адыходзяць ад запыту ў карту педаль, што вы f? з правай ножкі..
Сапраўднае імя, якое прысвойваецца Bosch у сваім блок-схема ? Driver Demand
Chris156
23-10-2012, 15:34
мы для здагадкі, што карту педаль і аб іншых карт, вы спытаеце да ecu надаць 78mm3(мм3=мм кубічных), а не ў 70mm3 крычы, перайшоўшы на карту час я бачу, што на 4000 rpm я лічу, 295 зша(мікрасекунды), якія служаць для ecu, каб надаць ей 70mm3 ў тых абаротаў, крычы, як павелічэнне часу ўпырску, якое падышло б да новага запыце на дызельнае паліва,??
c'? разлік зрабіць?які?
Chris156
23-10-2012, 16:26
на жаль, больш так не магу сказаць..але калі есць прычыны туды патрапіць..мне ніколі ніхто не патлумачыў мне, што шмат, і калі яны fattoi б наперадзе 5 гадоў вучобы..
працягнуць studaire..потым будзе ўсе прасцей!!
msport (exil77grande)
23-10-2012, 19:54
на жаль, больш так не магу сказаць..але калі есць прычыны туды патрапіць..мне ніколі ніхто не патлумачыў мне, што шмат, і калі яны fattoi б наперадзе 5 гадоў вучобы..
працягнуць studaire..потым будзе ўсе прасцей!!
я аддаю перавагу таму, што калі не sela адчувае сябе адказаць на пытанне, не твар, а не адказваць, як ты, што гэта не наш звычай тут.
Chris156
23-10-2012, 20:24
msport я разумею, вашы звычаі, але пастаўце сябе ў мае становішча.. я спрабую зразумець рэчы, і калі адзін прыходзіць да нас ? добра, але мець пераказваюць было б добра для ўсіх..
я магу даць ключы, больш таго, прабачце мяне, але не адчуваю.
а калі вы аддаеце перавагу зоркі маўчаць і нічога ня кажуць карыстачам, якія хацелі б зразумець маяк", не задумваючыся.
я не хачу, каб атакаваць або быць забанен зноў.. калі не добра, мае паводзіны, проста мне не скажаце, і я спыняю даваць парады.
Нагадаем, яшчэ, калі я не мае рацыю ў чым-то.
magi1984
23-10-2012, 20:32
паняцце ? што, калі адзін ведае рэчы і хоча дапамагчы ? добра, што яго твар цалкам, не кажучы рэчы, у met?, інфармацыю даў cos? да чалавеку, які спрабуе даведацца бескарыснай інфармацыі, з самага пачатку? у, калі ж.
msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:36
msport я разумею, вашы звычаі, але пастаўце сябе ў мае становішча.. я спрабую зразумець рэчы, і калі адзін прыходзіць да нас ? добра, але мець пераказваюць было б добра для ўсіх..
я магу даць ключы, больш таго, прабачце мяне, але не адчуваю.
а калі вы аддаеце перавагу зоркі маўчаць і нічога ня кажуць карыстачам, якія хацелі б зразумець маяк", не задумваючыся.
я не хачу, каб атакаваць або быць забанен зноў.. калі не добра, мае паводзіны, проста мне не скажаце, і я спыняю даваць парады.
Нагадаем, яшчэ, калі я не мае рацыю ў чым-то.
ціхі chris156 ніхто ня будзе цябе забаніць вашыя парады будуць карысныя для многіх, і для гэтых дзякуем цябе пяро паўтараю, калі не хочаце ўнікаць проста не рэагаваць, і гэта відавочна, што нічога, і прыйшлося таму ніхто не павінен чакаць нічога, але і павінны разумець, вялікім перавагай, што яны, чытаючы некаторыя рэчы.
msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:39
msport вы можаце ветліва сказаць мне, калі есць джып або менш адносна разліку?
я б не кінуць benza на фокусе, але ўсе, што вы павінны зрабіць спрэчка бескарысна??
міха, мы ў парламенце!!
манро не спрэчка, але ў мяне благі характар і складаецца ў тым, каб сказаць, ці ў дадзеным выпадку пісаць тое, што думаю, і за гэта я быў забанен у іншым месцы цяпер, так як я з'яўляюся адміністратарам я магу напісаць, што я заўседы думаю, у чым усе, не рызыкуючы быць забанен hehee,аднак твая тэорыя няправільная, але можаце паспрабаваць, не ужо няправільна.
msport (exil77grande)
23-10-2012, 20:46
і vabb? у цяперашні час у пратэктар ? пайшоў на спрэчную ? я ў адпаведнасці з гэтым я таксама....хлопцы, я ведаю, што тут яны travisando p? рэчаў, у тым сэнсе, што я не патрабаваў нічога, я проста спытаў, указанне на тэму, мне мала вядома, што st? спрабуючы aproffondire таму, калі вы хочаце адказаць ці не на мяне нічога не мяняецца і мне не прыйшлося нічога нават не каша, таму што ў любым выпадку я амаль 40anni і кашу, я даю вам маіх унукаў....я проста хацеў бы зразумець, што без накіравання не ідзе ў нікуды, і я перакананы, што immezzo да карыстальнікам форуму (напрыклад, я лічу pocchissimi тыя, chesanno чытаць flow map турба або аб'емны ? як быццам я pretendessi ад тых, хто не ўмее чытаць, зрабіць гэта без падказкі...
манро таму што атрымаць дрэнна? chris156 ў яго дапамог вам, калі вы не хочаце паглыбляцца мы не можам зрабіць гэта драма,я не меў на ўвазе вас, я толькі сказаў, што ты ўжо такі вялікі сцэне, таму вы можаце зрабіць некалькі тэстаў і ўсебаковыя тэмы.
Chris156
23-10-2012, 20:54
як я напісаў пост назад..я б пацалаваў на зямлю, калі б мне хто-то даў паказанні, што я даў pocanzi... але я ? заўседы было сказана, што карта была агідна і многія іншыя рэчы абсурдныя.. цяпер, пасля года, калі я бачу карты, хто казаў мне некаторыя рэчы, я пачынаю смяяцца..
савет, які я даю ўсім, незалежна ад узросту ? вывучаць і прымаць пад скарб з невялікай фразы, якія хто-то піша..я раблю гэта да гэтага часу..і я сапраўды шмат чаму навучыцца, вы нават не ўяўляеце..
Chris156
23-10-2012, 21:17
дзякуй вялікае!!
калі ласка!!! ;)
magi1984
23-10-2012, 21:38
тое, сказаць, што карта-адстой апрыеры ? звычка, на іншых форумах, каб прадаць вам свае "карты", тут не працуе, cos?. ? адзіны форум, дзе даюць дапамогу, рэальныя і каментары шчырыя і некамерцыйныя.
alfetta80
23-10-2012, 21:44
як я напісаў пост назад..я б пацалаваў на зямлю, калі б мне хто-то даў паказанні, што я даў pocanzi... але я ? заўседы было сказана, што карта была агідна і многія іншыя рэчы абсурдныя.. цяпер, пасля года, калі я бачу карты, хто казаў мне некаторыя рэчы, я пачынаю смяяцца..
савет, які я даю ўсім, незалежна ад узросту ? вывучаць і прымаць пад скарб з невялікай фразы, якія хто-то піша..я раблю гэта да гэтага часу..і я сапраўды шмат чаму навучыцца, вы нават не ўяўляеце..
прывітанне chris156 але каб даведацца, апроч сваім вопытам асабістых даследаванняў, але і ты таксама нейкі курс??
Chris156
23-10-2012, 21:49
не вядома..але тое, што вы чуеце вакол, не думаць, што цябе вучаць.. яны могуць накіраваць вас, каб зрабіць карты дыскрэтных..але калі вы хочаце дасканаласці ? зусім іншая справа..
alfetta80
23-10-2012, 21:56
я майстэрню разам з бацькам, і ўжо амаль 15 гадоў, я,мой бацька-гэта жыцце,я і дзесяці гадоў, што я раблю, спецыялізаваныя курсы навучання і патрацілі шмат грошы,прама зараз, а год і больш", што я ў гэтым свеце, але я павінен сказаць, што гэта зусім іншая справа, ад таго, што я раблю,а цяпер я проста выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў рухавіка ў цяпло і г.д. і да т.п. гэтыя рэчы mod я тыя, што я магу, трохі часу я таксама спрабую зразумець, і рабіць тэсты на сяды карты, але без асновы ці хто-то тлумачыць вам, не існуе, калі таму для мяне,па крайняй меры базы ce хоча вось чаму я спытаў вас, калі вы зрабілі курсы...я маю на ўвазе яго...
Chris156
23-10-2012, 22:17
калі вы ****llo нуля, вы павінны зрабіць па крайняй меры адзін курс..каб было невялікае колькасць.., то зрабіце гэта ў адзіночку.
alfetta80
23-10-2012, 22:19
калі вы ****llo нуля, вы павінны зрабіць па крайняй меры адзін курс..каб было невялікае колькасць.., то зрабіце гэта ў адзіночку.
вы на самай справе адзінае, у адваротным выпадку так я бачу, дурніца...дзякуй
Chris156
23-10-2012, 22:21
пяро шчыра, калі абаротаў форум вы знойдзеце шмат матэрыялу..па мне сее можна зрабіць самастойна, то мы тут, калі ў вас есць якія-небудзь сумневы, проста задавайце пытанні.
magi1984
24-10-2012, 11:07
па-мойму вы там :)
ваш аргумент ? было карысна таксама мне
msport (exil77grande)
24-10-2012, 11:19
я б сказаў, што цяпер неабходна завяршыць свае даследаванне з тэстам.
Chris156
24-10-2012, 11:46
але ўсе гэтыя працэнты дзе атрымаць? вазьмі як арыенцір edc16 c39, якія знаходзяцца ў любым месцы.. на карту ўпырску ты не ў працэнтах.. выглядае добра восяў.
Chris156
24-10-2012, 12:32
ок.. добра.. у любым выпадку развагі ? прасцей, чым здаецца. я цябе прыклад!!!
калі ў вас есць палац 100 паверхаў і есць ліфт, які і быў запланаваны, каб прыбыць на 70 паверсе і завісае, што трэба зрабіць, каб зрабіць гэта прыехаць у 80-план?
неабходна адзначыць, што тыя, хто ўсталяваў ліфт ўжо " запраграмаваны ліфт для сто паверхаў, але ен паставіў блок да 70..
рашэнні два. або паведаміце ліфт, што існуюць іншыя 30 паверхаў, або зрабіце так, што калі ліфт падымаецца на 70 паверсе, у нумары каштуе на $ 80.
Самыя элементарныя, то не магу быць.
Спадзяюся, што тлумачэнне ідэі.
Chris156
24-10-2012, 13:43
вы павінны адкрыць карту, каб зразумець.. спрабуе ўсталяваць sw-небудзь.
elettro72
25-10-2012, 13:18
прывітанне манро формулу не ведаю, я,напрыклад? я не думаю, што з вашай разлікаў, і менавіта права,адзінае, што я ведаю, што восі, на edc 15, павінны быць справядлівымі,гэта значыць ціску ў рампы і колькасці? ўводзяць, дзе-то я чытаў, што гэтая формула...час iniezzione=( корань з-за ціску ў рампы x час арыгінальныя )/колькасць ўводзяць.......вазьмі з сжатиям, чаму? я не ведаю на 100%, калі і дакладнае
elettro72
25-10-2012, 14:02
тое, што я зразумеў, так і павінна быць: калі ў крычы я 70mm3 і 800us і rail-1350.... я раблю (корань di1350*800)/70=419 калі я хачу 75mm3 і заўседы rail 1350 раблю (419*75)/корань 1350=855 us ў якасці разліку павінна быць час ўпырску для пераўтварэння(значэнне х 0,976=час ўпырску)? як, я паўтараю вам, я не ўпэўнены на 100%, я чытаў таксама,у мяне comferme дакладныя,мы спадзяемся, што хто-то нас адукавалі, было б значна лепш
Chris156
25-10-2012, 21:51
дабрацца да змяненне b.point мы хочам яшчэ!!!! я не ведаю, чаму вы усложняете жыцце з гэтымі разлікамі!!!! ? усе вельмі проста..
Відаць, што вы прасілі dell' ascensorista.....
Калі ты ўжо асабняк, пабудаваны з 100 паверха і вы блокі на 70 паверсе, таму што ніколі не павінен рабіць разлікі абсурднымі, каб дабрацца да 80-плана? калі існуе ўжо 80-я павінен толькі вярнуць метрах ўздыму больш, што я дыстанцуюць!!!
можа быць ? лепш пакіньце ecu на імгненне і душу, як гэта, напрыклад, будынкі..
elettro72
26-10-2012, 20:23
1445
такім чынам, b.кропка не змяняецца, але падыходзіць карту, у залежнасці ад паліва, на які я хачу даць....? як калі-небудзь у b.point iq я спыняецца ў 70-х?
Chris156
26-10-2012, 20:43
змяненне b.кропкі, не ? ўсе так проста.. але ў любым выпадку, вы 70mm3 не прыйдзеш ніколі ... нападае на дыягностыку і правяраць яе..
elettro72
26-10-2012, 21:05
Chris156
26-10-2012, 21:37
як і ўсе ecu можна падняць педаль, як вы хочаце..але ў карце ў вас есць іншыя абмежавальнікі, схаваныя.. я павінен адкрыць карту і паглядзець, колькі мм3 ўпырсквае..але, як правіла, на edc15(як ?n фота) каля 60mm3 на нізкіх абарачэннях, каб паменшыць прыкладна 50 на высокіх..
Я мае думкі...паспрабуйце выкарыстоўваць стандартную метадалогію, як паказана ў пачатку посту, што калі зроблена добра-добрыя вынікі развіцця не занадта доўгія..а калі вы хочаце рабіць карты, формулы адзін і паспрабаваць шукаць валасоў у яйку сапраўды варта прысвяціць шмат часу і зрабіць шмат тэстаў...але не ? безумоўна, у межах дасяжнасці ўсіх...
ен прывітанне, мяне inbuco, а я хацеў бы ведаць, калі зрабіць адлюстраванне сярэдняга і штрыхі, абмежавальнік giriturbina і прышчэпкі ад грыпу можа змясціцца аўтамабіль disel?
Chris156
17-11-2012, 11:06
ен прывітанне, мяне inbuco, а я хацеў бы ведаць, калі зрабіць адлюстраванне сярэдняга і штрыхі, абмежавальнік giriturbina і прышчэпкі ад грыпу можа змясціцца аўтамабіль disel?
Вы павінны зразумець карту медыя-што вы маеце на ўвазе.. калі вы кажаце пра некалькі коней можа быць добра, але ўсе ідзе, улічваючы, з палітыкі.
bungiorno я маю на ўвазе, што аўтамабілі, крычы. не могуць вытрымаць параметраў на 50%+, а так, калі з 10-х% на турбіну прышчэпкі ад грыпу parzializzato і даць 350 кропак на абмежавальнік абаротаў, не закранаючы іншы можа пайсці be. я маю на ўвазе на аўтамабілі alfa 159 jtdm 150cv дзякуй.
msport (exil77grande)
17-11-2012, 14:48
bungiorno я маю на ўвазе, што аўтамабілі, крычы. не могуць вытрымаць параметраў на 50%+, а так, калі з 10-х% на турбіну прышчэпкі ад грыпу parzializzato і даць 350 кропак на абмежавальнік абаротаў, не закранаючы іншы можа пайсці be. я маю на ўвазе на аўтамабілі alfa 159 jtdm 150cv дзякуй.
прывітанне, міша, на жаль, вы кажаце толькі крокам, але і не так просты, таму што ўсе калібраваны адзін з адным.
explode82
17-11-2012, 21:59
згодны цалкам,для некаторых рэчаў неабходна выкарыстоўваць p? палітыкі, у адваротным выпадку не будуць зроблены добра
вы ці зразумеў, усе роўна ці вырашыў маяка курса, таму што калі мы хочам што-то зразумець, трэба вывучаць, як і ўсе рэчы
Chris156
18-11-2012, 00:54
супаставіць вашыя аўтамабілі ? вельмі проста, але зрабіць курс, каб зразумець розныя лагічныя з ecu хацелася б што-то добрае і правільнае!!!
explode82
18-11-2012, 12:19
зрабіць курс ? ок, і гэта нармальна,але ? патрэбнае для асновы, і толькі адзін ? усе роўна мала,іх трэба некалькі і ўсе больш і больш? доследныя па меры таго, соль ****llo веды, якія вы
Chris156
18-11-2012, 20:42
манро цалкам згодны з вамі, і паверце, што я не пагаджуся мінімальна дрэнна на пэўных сцвярджэнняў.. тое, што ты кажаш ? у святой праўдзе, c'? людзі, якія страляюць у працэнтах на розных картах, не ведаючы, сапраўды, што ен робіць..толькі па чутках ці толькі таму што так не паліць..
я тут, каб дапамагчы і, магчыма, вучыцца, і запэўніваю вас, што есць шмат рэчаў, якія я не ведаю' !!!
праблемы, якія ў вас выстаўлены на механічных змяненняў, якія мы рабілі некалькі гадоў таму, і тыя, якія робяць цяпер, з дапамогай электроннай пошты ў рэшце рэшт, я ж..толькі цяпер, нават калі вы нічога не разумееце механічнай часткі, вы прафесіянал!!! проста, што працэнты!!!
Прабачце, мне таксама ? тое, што я думаю...
explode82
18-11-2012, 21:34
я ўжо даволі р? у setterore,і я пачаў з малога з мадэлі з дыстанцыйным кіраваннем ўнутранага згарання, якія далі ўводу, каб пачаць,а затым перайшоў да gokart, а затым і на аўтамабілі з апрацоўкі механічныя дастаткова пераканаўчымі, і тады электроніка, я-й? 6 гадоў, што я ўнутры электронікі, і магу сказаць, што ? змянілася так шмат у гэтыя 6 гадоў, і ўсе ? заўседы ў evuluzione,і я магу сказаць, што так жа, з дапамогай двух інструментаў афіцэраў, часта і з задавальненнем у вашыя цяжкасці? улічваючы пастаянна зменлівыя рэчы,а ? для гэтага, што толькі адзін курс ? мала займае шмат mamolta esperinza
Chris156
19-11-2012, 13:24
Я пачаў з малога з электрычны матацыкл..потым з матацыкла рухавік..я вас piaggio..elaborai цалкам, уключаючы каленчаты вал, вынікаючы заканамернасці, знойдзеныя механік.. потым я пераключыўся на ровар маршы аб'емам рухавіка больш..ж.. тады я наведваюць школу, прафесійны аператар, механік - рухавікі ўнутранага згарання - такарна - (я таксама зрабіў міні-курс аплачваецца Toyota) тады я працаваў у механічнай майстэрні мота-трэк.. механічныя майстэрні, аўтамабілі - dopodicche сон сыходзіць у autoricambi..потым у аўтасалон... тады ў мяне паўстаў пытанне, для узброеных сіл..і прыгода працягваецца.. яны adedetto таксама autoreparto!!!
У той жа час ездзіў на працу ў сельскай мясцовасці...
Я проста аматар, раблю таксама іншай працы, у адрозненне ад вас..але запал ? цяжка адмовіцца!!!!
Калі яны не на службе я заўседы ў майстэрні даць клопатаў у механікаў!!!
explode82
19-11-2012, 21:29
зрабіце добра, крыс,infodo тых, хто гэта робіць запал, а тое, што ен робіць лепш, чаму? выкарыстоўваць палітыку рабіць рэчы, на мой погляд, так ясна,
усе патрабаванні адказы я ведаю, паважаны, але не ведаю, што вы не можаце судзіць, таму што я кажу пра працэнты, я не unosmanettone, безумоўна, калі вы кажаце так курсы то адзін, які павінен зрабіць ход, і неўзабаве два мала, то ніхто не нарадзіўся даведаўся, я мае esperinse я, выплачаныя на мае плечы ці пачалі з турба 530cv sensa nos golf16v turbo не ведаеце мяне, вы ведаеце, што ступень сціску выкарыстоўваюцца, каб змяніць турба, пракладкі галоўкі выкарыстоўваюцца. гэта не папрок, а калі я кажу пра працэнты, я вам магу даць правільна, але вы павінны заахвоціць людзей рабіць курсы, каб не адцягваць illavoro вас яшчэ.
5
Chris156
21-11-2012, 12:22
марка я не я калі-небудзь пакрыўдзіў ці сказаў што-то недарэчныя.. калі вы напішыце, што хочаце ўзяць курс і адкажа вам кажу, як думаю, не павінны вас пакрыўдзіць.. вы ****** рабіць тое, што вы хочаце.
А я ніколі не зрабіў курсы!!! :cool:
на самай справе я не пакрыўдзіўся, таму што я павінен, сказаў, што вашыя думкі і rispettabilissimo пяро, што telachiedo калі не зрабіў курсы, як вам удалося зразумець-карты? я sono8 месяцаў, што вывучэнне mappo я пішу, імкнуся, і мы кажам, што аўтамабілі, ходзяць, ха-ха, але як інтэрпрэтаваць розныя карты, калі ніхто не telespiega? я не кажу, што вывучаў у інтэрнэце, таму што, як справядліва лічаць эксперты, якія плацяць еўра не ідуць паставіць, вядома, ў сеткі. як разумееце, прышчэпкі ад грыпу і ўсе яго карты, для чаго патрэбныя я не думаю, што брэх зрабіла толькі вам хто-небудзь будзе растлумачана проста, нават не заплаціўшы.
Chris156
21-11-2012, 13:01
і замест таго, я вам скажу, што ў інтэрнэце сее-тое знайсці..то гэта да вас вучыцца, як ecu кіруе розныя карты..
што дызель ідуць ? вядома..проста дайце дызель!!! гаворка ? вырашыць, як аддаць..
але не мне, адказаў, аднак, ад пасля, вядома, што-фаро мы будзем супрацьстаяць, то цябе пазнаю я сказаць +
Chris156
21-11-2012, 13:30
што вы забраніравалі? і ў тым, што месца гэта робіце? колькі еўра?
telodico, калі зроблена не для грубасці, але я аддаю перавагу так*****unque вы ведаеце, скажыце мне з ecm titanium ціск турбо у бар, як вы бачыце.?
Chris156
21-11-2012, 22:03
калі я не памыляюся, titanium цябе d? у аўтамат у бары.
explode82
21-11-2012, 22:28
залежыць ад ecu адлюстраванне тытан,у любым выпадку курсы патрэбныя,але толькі як намек,курсы-й? што добры робіць іх alientech, аднак XD
chrs156 вы бачыце, што курс таксама служыць табе inautomatico з 2001 titanium няма, але можа быць, што ніхто не можа сказаць, мне здаецца, што не і, што так важна, у любым выпадку дзякую вас за тое ж самае. psexplode82, што вы кажаце, можа і правільна, але калі робіць прафесіянал галіны, што робіць курсы alientech роўны залозы не многае іншае ў гэтым форуме.
dvdtuning
22-11-2012, 01:17
марка, прабачце, я таксама невуцкія у гэтай галіне, і я пачаў з года вучыцца, ecu...я не зрабіў яшчэ курсы, чаму? на дадзены момант ? яшчэ запал, і я скажу вам, што многія рэчы, якія я, разумееце, чытаючы форум, бачачы карты, зробленыя прафесіяналамі, спрабуеце moddare майго аўтамабіля з дыягназам на руках. Я правеў таксама заўважце, цэлых чытаць форум, напрыклад гэты ? адзін з нямногіх, калі не адзіны, каб даць сапраўды каштоўную інфармацыю для пачаткоўцаў. Я сам распрацаваў кіраўніцтва і публікацыі на форуме....
Савет, які я магу табе сказаць ? мець добрай волі? і ня зрабіць "кухар" з карты зроблены выпадкова, і певень, ад 20 еўра, чаму? а таксама нанесці сур'езны ўрон сапсуе вашу рэпутацыю ў поле.
Веруй, што калі ў вас есць запал з часам вы можаце зразумець многія рэчы, якія сення здаюцца вам таямніцы....
ок.. добра.. у любым выпадку развагі ? прасцей, чым здаецца. я цябе прыклад!!!
калі ў вас есць палац 100 паверхаў і есць ліфт, які і быў запланаваны, каб прыбыць на 70 паверсе і завісае, што трэба зрабіць, каб зрабіць гэта прыехаць у 80-план?
неабходна адзначыць, што тыя, хто ўсталяваў ліфт ўжо " запраграмаваны ліфт для сто паверхаў, але ен паставіў блок да 70..
рашэнні два. або паведаміце ліфт, што існуюць іншыя 30 паверхаў, або зрабіце так, што калі ліфт падымаецца на 70 паверсе, у нумары каштуе на $ 80.
Самыя элементарныя, то не магу быць.
Спадзяюся, што тлумачэнне ідэі.
бачыў, што там ? быў дадзены адказ у гэтым прыкладзе я паспрабую..
Калі ласка, я не linciate! па чырвонай :D
такім чынам адказ dvdtuning і вельмі ясна, што вы кажаце, з тым, што карты робяць acasaccio для некаторых і гэта праўда, але ведаць, што ў свеце, і свет вывучае, а ў форуме есць інфармацыя, карысныя, але для завяршэння ведаць, вы павінны даверыць эксперту, таму што нават калі вы робіце гэта для запалу вы інвесціруеце. напрыклад, хто ідзе на паляванне, павінны інвеставаць, хто на рыбалку павінен укладваць што-небудзь, што hobi або карабель павінен траціць грошы, таму што тады вы capitera зрабіць centralline любы чалавек, але зрабі на 50% ведаць.
msport (exil77grande)
22-11-2012, 12:22
залежыць ад ecu адлюстраванне тытан,у любым выпадку курсы патрэбныя,але толькі як намек,курсы-й? што добры робіць іх alientech, аднак XD
шчыра кажучы, калі вядома, робіць сектар і лепш, толькі за тое,што яны хочуць прадаць вам абсталяванне, такім чынам, даюць кароткае пасыпанай мукой,замест адной галіны вучыць той,хто ведае, я думаю так, то гэта робіце вы.
правільна msport, хто seneintende не толькі alientech, але тамявляются людзей, якія вывучаюць на працягу многіх гадоў і вопыт не купіць вы aquisisce, вывучаючы.
dvdtuning
22-11-2012, 13:41
правільна msport, хто seneintende не толькі alientech, але тамявляются людзей, якія вывучаюць на працягу многіх гадоў і вопыт не купіць вы aquisisce, вывучаючы.
Мы кажам, што ? сутнасць таго, што inendevo...
Chris156
22-11-2012, 23:34
бачыў, што там ? быў дадзены адказ у гэтым прыкладзе я паспрабую..
Калі ласка, я не linciate! па чырвонай :D
Ну што вы!!! другое сцвярджэнне ? правільны выбар!!!
Для ўсіх курсаў, незалежна ад таго, хто іх назад.. важна ? зразумець логіку, то змены зрабіць, што яны ў працэнтах, што ў кропках або адкрываючы фільтры, вы ведаеце, калі ў вас есць сродкі, далей.. вядома, на рухавік, 300 тысяч км не ад 30mm3 у carbururante яшчэ!!!!
мегамозг
12-12-2012, 14:46
Але мод. у часы, як вы робіце? :rolleyes:
Шкада, спыніўся на тэме, працягнем?;)
....я думаю, што sie вы перачытайце ўсе tread што-то разумее....ці няма??
мегамозг
12-12-2012, 15:31
Але ўсе-ткі...сее-што вы паставіце. Не ? што гэта вельмі ясна.
Я спрабую гэта чытаць doc http://cas.ensmp.fr/~petit/papers/sae09/MH.pdf
знайшоў gogolando у пошуках тлумачэнняў, але для мяне ? вельмі складана.
Я спадзяюся, так ці інакш. што тут абмеркаванне працягваецца, можа быць, гэта doc мы d? пэўную ежу для разважанняў пра тое, колькі ў рэальнасці? складана ставіцца да тэмы
аналагічна...
azz..мега шасці партыі sbito з цяжка ты так???гэты pdf ? цэгла....
Chris156
13-12-2012, 16:52
што не так ? ясна, на час?
трэба вывучаць preiniezioni яны-то і зробяць вашу жыцце легкай ўспышку.
nn kiedetemi як зрабіць светлыя ЦЭГЛА, ЯКІ МАЕ СПАСЫЛКІ на мегамозг, вы разумееце, складаныя працы, што c'? ззаду і разлікі, якія трэба зрабіць.
таму preiniezioni разлічваюцца ў залежнасці ад колькасці? дызельнага паліва, якія кожны inj атрымоўваецца прыўнесці ў адпаведнасці з temp шчыльнасць? дызель часы eccc......
такім чынам, x правільнае змена, неабходна змяніць таксама да і пасля ін'екцыі.
я на дадзены момант фірмы на даследаванні часу........
я думаў, былі pi? легка, але nn ? cos