Перегляд Повної Версії : проблема clear браво 51873889
Привіт, я повинен видалити збій від ебу continental 5wk43641 51873889 натискати, що різні програмного забезпечення, від мене у володінні не мають у своїй базі вище ебу,я знайшов на форумі clear випробування для того ж ecu, який говорить, читати eeprom 95320... на моїй не знаходжу, але я тільки 5320a. я повинен читати це?файл clear-це те ж саме потім?вибачте, питання, може бути, але я все основні початку.дякую
Скажіть мені тільки, може бути, може бути, допоможе хто-то: я прочитав eprom 5320a, встановивши, як eprom читання 25c320 з упа, і я написав clear протестований знайшов тут, на форумі. У мене були проблеми з датчиком лобового удару, і, коли мені помилку, підключивши його і стріляти аномалія, відводячи... можливо, що файл ж коди у нас немає такого датчика? І так відрізняється?
комплектація не включає датчик лобового удару, якщо я помиляюся, я не роблю ви можете змінити оформлення в ебу подушок безпеки з діагнозом fiat examiner або withec
Для Fiat examiner на увазі також multiecuscan? Або інший інтерфейс? Все одно дякую за інтерв'ю,цікаво знати, що на стільки ж hw і sw якщо встановлений інший комплектації.
Для Fiat examiner на увазі також multiecuscan? Або інший інтерфейс? Все одно дякую за інтерв'ю,цікаво знати, що на стільки ж hw і sw якщо встановлений інший комплектації.
В увазі діагнозу оригінальний fiat
привіт, ви читали і зберегли ваш файл орі з збій?
якщо ви зміните ваш файл, ввівши все FF від адреси 0810 до кінця 0FF0
звичайно, зберегти в інший файл, не переписуючи свій
дозвольте мені знати,