КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема clear брава 51873889

giuseppe89
Прывітанне, я павінен выдаліць збой ад эбу continental 5wk43641 51873889 націскаць, што розныя праграмнага забеспячэння, ад мяне ў валоданні не маюць у сваёй базе вышэй эбу,я знайшоў на форуме clear выпрабаванні для таго ж ecu, які кажа, чытаць eeprom 95320... на маёй не знаходжу, але я толькі 5320a. я павінен чытаць гэта?файл clear-гэта тое ж самае потым?выбачайце, пытанні, можа быць, але асноўныя я ўсё пачатку.дзякуй

giuseppe89
Адкажыце мне толькі, можа быць, можа быць, дапаможа хто-то: я прачытаў eprom 5320a, усталяваўшы, як eprom чытання 25c320 з упа, і я напісаў clear пратэставаны знайшоў тут, на форуме. У мяне былі праблемы з датчыкам лабавога ўдару, і, калі мне памылку, падлучыўшы яго і страляць анамалія, адводзячы... магчыма, што файл з ж коды ў нас няма такога датчыка? І так адрозніваецца?

Backgroop
камплектацыя не ўключае датчык лабавога ўдару, калі я памыляюся, я не раблю вы можаце змяніць афармленне ў эбу падушак бяспекі з дыягназам fiat examiner або withec

giuseppe89
Для Fiat examiner на ўвазе таксама multiecuscan? Або іншы інтэрфейс? Усе роўна дзякуй за інтэрв'ю,цікава ведаць, што на столькі ж hw і sw значыць, калі ўсталяваны іншы камплектацыі.

Backgroop
Для Fiat examiner на ўвазе таксама multiecuscan? Або іншы інтэрфейс? Усе роўна дзякуй за інтэрв'ю,цікава ведаць, што на столькі ж hw і sw значыць, калі ўсталяваны іншы камплектацыі.

У ўвазе дыягназу арыгінальны fiat

прывітанне, вы чыталі і захавалі ваш файл на врі з збой?
калі вы зменіце ваш файл, увёўшы усе FF ад адрасы 0810 да канца 0FF0
вядома, захаваць у іншы файл, не перапісваючы свой

дазвольце мне ведаць,